Se: Bill Johnson og Benny Hinn snakke nonsens og forklare hva som kan begrense deres avmektige guddom

Bill Johnson fra Bethel Church og Benny Hinn er begge to kjent som falske profeter og falske lærere som opererer i Kristi legeme. De to figurene er begge toneangivende innen den ny-apostoliske reformasjonen -og er begge figurer som hevder seg å operere med tegn og under og såkalte åndelige manifestasjoner og de tilbyr begge kundalini-kraft i form av å dytte folk i bakken eller å gjøre dem “fulle i ånden”. Imidlertid er den guddommen de representerer fullstendig bastet og bundet -og ute av stand til å gjøre noe som helst, dersom ikke det er den rette atmosfære. Noe annet som binder deres gud er tomme stoler eller individer på første benk som ikke lar seg manipulere med i lovprisningen.

Joel Osteen er blant dem som proklamerer “The Power Of I Am” budskapet

Det er en begrenset guddom med avgrenset  makt pastor Bill Johnson og telepredikant Benny Hinn presenterer i klippet nedenfor. De to velkjente navnene som begge har sine teologiske røtter plantet i NAR/trosbevegelsen og Kingdom Now ideologien presenterer begge i likhet med Joel Osteen det som ofte blir omtalt “The Power Of I Am” tesen. Både Hinn og Johnson har sine røtter solid plantet i det okkulte tankegodset fra “New Thought” og 1890 tallets okkulte og metafysiske bevegelser. De to figurene som i klippet under deltar i en spørresekvens bruker begge mange ord på å bable et intetsigende meningsinnhold. Dog forstår vi at Benny Hinn og Bill Johnsons gud er en gud med begrensninger og som er avhengig av den rette atmosfære og de riktige omstendigheter for å kunne virke. Den Gud Bibelen forteller om er en suveren og allmektige divinitet som ikke lar seg begrense av tomme seter i møtesalen eller om det er riktig eller dårlig atmosfære. Vår Gud er suveren til å gjøre under og mirakler uavhengig av menneskelige begrensninger, og han lar seg heller ikke manipulere av følelser og stemninger. “Ingen ting er umulig for Gud” og “For Gud er alt mulig” var budskapet Jesus formidlet. En Gud med all makt, en Gud som kan gjøre mer enn alt,” og som suverent virker uavhenging av menneskelige begrensninger. La meg si det klart og tydelig: Vår Gud er ikke den gud Benny Hinn og Bill Johnson snakker om i klippet fra YouTube kanalen “Revealing Truth

2 tanker om “Se: Bill Johnson og Benny Hinn snakke nonsens og forklare hva som kan begrense deres avmektige guddom

 1. Fy skam, Søkelys! Her tar redaksjonen feil!

  I Norge har Satan gjennom Arbeiderpartiet, marxistene, homolobbyen, feministene, globalistene og ateistene fullstendig ødelagt samfunnet. Alle ser at at det norske folk i dag har det verre enn noensinne tidligere i de seks tusen år jorden har eksistert.

  USA har derimot klart å forvalte den kristne kulturarven i helt annen grad! Der kan alle se et blomstrende, fredelig, moralsk og gudfryktig samfunn!

  Jahve har straffet Norge med rette. Og belønnet Amerika som fortjent.

  Benny Hinn, Kent Hovind, Donald Trump og alle rettferdige i ånden er bevis for det!

  1
  3
  • Tellus, du synes Benny og Bill er på bærtur du også.
   Skjønner du hva de babler om? Ikke gjør jeg. Sånn holdt Bill på da han stod på talerstolen til Hanvold også. Og alle roper amen 🙂 Og sier de kjenner en enorm salvelse fra… Ikke vet jeg, men det er ikke fra Herren i hvert fall.

   Sjefen fra Bethel kan si akkurat hva han vil i Bergen, Stavanger og Drammen uten at de kristne der stusser. Men det ble en stopper nå.. Kanskje får de aldri sett ham i Norge mer.

   Og det er visst (dessverre) arvtageren til Reinhart Bonke som stiller spørsmålene i videoen, eller?

Det er stengt for kommentarer.