New York Times`s Murray Carpenter prøver å presse Tucker Carlson til taushet

Den venstreliberale Fake News avisen “The New York Times” vil om kort tid publisere en artikkel som utelukkende dreier seg om Fox News mest populære personlighet Tucker Carlson. I artikkelen vil den venstrevridde såkalte “journalisten” som ikke er noe annet enn en politisk aktivist på venstresiden -som gjennom sin story indirekte medvirker til å oppmuntre Antifa, BLM og andre tilsvarende sosialistiske aktivister til å true og trakassere Tucker Carlsons kone og barn. I gårsdagens Tucker Carlson To Night tar den populære programlederen et oppgjør med New York Times og sier rett ut at avisen gjør dette for å påføre hans famile smerte, dette fordi den venstreliberale avisen ønsker å true Tucker til taushet

Dette har skjedd tidligere og Tucker familie måtte gjemme seg  og eiendommen ble utsatt for hærverk og vandalisering mens kona til Tucker Carlson måtte gjemme seg i skapet hvor hun ringte nødtelefonen. New York Times er ikke en objektiv avis og deres såkalte “journalister” er ikke noe annet enn subjektive aktivister med en viss agenda. True, terrorisere og skremme folk som ikke deler deres politiske agenda. Her forteller Tucker Carlson om New York Times oppslag denne uken.

2 tanker om “New York Times`s Murray Carpenter prøver å presse Tucker Carlson til taushet

 1. Det er slik man legger grunnen for et diktatur. Som en eller annen revolusjonær sosialist skal ha sagt, “man må knuse noen egg”. Sosialistene har panikk. Biden er senil og mange begynner å innse hva det var som Barak Obama Hussein betegnet som “the great awakening”. Vold, plyndring, herverk og terror. Kanskje er dette bare begynnelsen på noe som skal skape så mye kaos at de som stod bak kuppforsøket skal slippe unna?

  Problemet er ikke aktivister som oppfordrer til vold, men alle de likegyldige. Hvis folk flest hadde tatt ansvar så hadde NYT gått konkurs for lenge siden.

  • Du har rett i det. Diktatur skapes gjennom å skape frykt.
   Vi så det under krystallnatten i Tyskland og vi ser nå hvordan venstresiden bruker frykt, vold og plyndring for å oppnå det de ønsker.
   NYT har glemt historien.

Det er stengt for kommentarer.