Christopher Greene fra AMtv deler her sitt kristne vitnesbyrd

Christopher Greene i AMTV som er en alternativ kilde til nyheter og informasjon er ikke blant dem som skammer seg over evangeliet og kristentroen. Foto: Søkelys

Christopher Greene i Alternativ Media TV er blant dem som aktivt tar til orde for å preppe for de siste dager. Via sin virksomhet har Christopher Greene i årevis forsøkt å vekke folk for vanskelige tider som ligger foran oss alle. Etter Coronapandemien, krasjet i aksjemarkedet, nedstengingen av store deler av økonomien og den påbegynte økonomiske depresjonen med en eksplosjonsartet arbeidsledighet og den neste bølgen av Corona smitte og Covid-19 dødsfall,, har stadig flere kristne sett nødvendigheten av å preppe for dagene som ligger foran oss. Christopher Greene blir av mange ansett som “the bitcoin man” og tilhenger av ulike konspirasjonsteorier som eksisterer, er faktisk en dypt personlig kristen som ber, synger, søker gudstjenester, men som også er en vaktmann på murene, -som er satt til å varsle folket om å gjøre seg rede,

Corona situasjonen i deler av USA gjør at haugevis av kirker ennå er stengt i demokratisk styrte delstater selv om spritsjappene får lov til å være åpne og det er fritt frem for Black Lives Matter og Antifa opptøyer. Denne syke dobbeltmoralen taler Greene jevlig om og Christopher Greene har ofte mer Guds ord og åndelige sannheter å bringe til torgs, en hva vi får servert av politisk og religiøst korrekte mennesker, Dersom Greene får rett, vil livet ikke bli det samme på flere å, og kanskje vi aldri vil vende tilbake til en normal hverdag igjen fordi at den usynlige og påstått dødelige fiender er rundt oss, den smitter hvis du tar på mynter og sedler. Den smitter når du slår inn koden på bankterminalene og viruset kan henge lenge i luften etter du har hostet. Kinaviruset er en del av virkeligheten og selv viruset faktisk er mindre dødelig en vanlig sesong influensa er viruset mer skremmende fordi du kan være helt frisk selv om du er smittet. Christopher Greene sier mye rett og bra og det er en glede å høre han fortelle at han faktisk tror på Jesus og søker møter og gudstjenester når han kan. Ta deg tid til å høre hva Christopher har på hjertet denne søndagskvelden. Og vi takker Gud for at han reiser opp nye stemmer som preker sannheten der pastorer og predikanter ser ut til å svikte.

Tekst Kjell Andersen Søkelys

 

11 tanker om “Christopher Greene fra AMtv deler her sitt kristne vitnesbyrd

 1. Green skremmer folk maksimalt med økonomisk sammenbrudd og sier at folk må kjøpe gull og sølv fra amtv for å overleve. Dette minner meg mye om en del andre predikanter som også har mest fokus på livet her i “denne verden”. Men det å sette sin lit til sølv og gull har vel aldri vært noe mål for kristne? I en virkelig krisetid er det nesten umulig å bruke metaller som betalingsmiddel. Til en viss grad kjente gullmynter kanskje, men da blir man lett et mål for kriminelle. I tillegg pleier myndighetene å forby andre betalingsløsninger enn den de selv kontrollerer.

  Bibelen er full av eksempler på at gull og sølv gir en ekstremt dårlig sikkerhet hvis den skal erstatte Guds beskyttelse. Et sted står det at et eselhode kostet en formue i en beleiret by mens et par spedalske som bodde utenfor byen kunne spasere rett inn i fiendens leir og forskyne seg fritt. Kanskje en illustrasjon på valget mellom Gud og guden mamon?

  De som tror på det som står i Bibelen sier som Paulus. Han ville heller være hos herren enn å leve videre her i verden. Men han valgte det siste for å kunne gjøre sin tjeneste for Gud.

 2. Nå er det bra å bli litt skremt, så man kan begynne å tenke, og begynne å forberede seg på kommende kriser, som matmangel, vannmangel, mangel på kontanter, pga. stengte banker og minibanker og nettbanker. Lenge har vi vært på vei mot det kontantløse samfunn. Når det blir matmangel så vil myndighetene opprette matrasjonering, som under krigen, men i moderne form, plastkort.

  Men uansett hvor mye forberedelse vi foretar, så er det ingen ting som slår Guds velsignelse og beskyttelse. For alle Guds løfter står fast, og har sitt ja og amen i Ham.

  «Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.»
  Og
  «Når han kaller på meg, svarer jeg; jeg er med ham i nød og trengsel, jeg frir ham ut og gir ham ære.

  Gleden i Herren, Skal Være Vår Styrke,
  Mvh RJ

  https://www.nettavisen.no/nyheter/gresshopper-pa-tokt-plyndrer-avlinger-i-fattige-land/3423996027.html

  https://www.nrk.no/nyheter/sult-1.14862862

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/02/16/195649643/fare-for-hungersnod-etter-ekstremtorke-i-afrika’

  https://www.klartale.no/verden/kan-bli-en-enorm-sult-katastrofe-1.1704860

  https://bistandsaktuelt.no/arkiv-kommentarer/2020/matmangel-kan-bli-konsekvensen-av-korona-tiltak/

  • Ja , RJ , her er du inne på viktige ting. Vi er bare i starten på Trengselstiden – tror jeg – og langt verre skal det bli ! Jeg takker Vår Herre for det som skjer med pest ( Corona ) – det viser at Yeshuas uttalelser om endetiden er korrekt. Ja , jo verre det blir ; desto bedre ! Da bør man også være forberedt på jordskjelv , hungersnød , mer pest og krig.
   Jeg er ute og dorger etter lyr og makrell nesten hver kveld – og jeg deler fangsten min med naboene.

  • Hei Ture, ja jeg vet at vi ser sånn nogen lunde likt på disse tingene, Det hele kan sies meget enkelt, og kanskje litt klisjeaktig, men likevel meget sant.

   «Vi forbereder oss på det verste, og håper på det beste.»

   Jeg er vokst opp med NSB, og hele jernbanetomta med alle sporene og lokstallen med verksted, osv var «my playground» fra ca. 7 års alderen.

   Men jeg hadde da vett til å gå ut av sporet når toget kom. De som ikke forbereder seg, er som mennesker som snur ryggen til og nekter å se at toget kommer, og heller ikke vil de gå ut av «Harm’s way» Da kommer toget til å treffe dem tungt og hardt.

   Men som alle andre håper jeg at dette ikke skjer, og at Jesus henter oss alle før vi rekker å lide noe som helst. Men det vil være dumt av meg å ignorere toget som kommer.

   Hvis man leser hele Guds Ord, så ser man at det består bare av profet ord, og alle profetiske ord går ut på advarsler om kommende farer.

   Så la oss i ydmykhet be dette verset.

   Luk 21,36 «Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen.»

   Men samtidig forberede oss på at det kommer et langt tungt hurtigtog som han treffe oss med stor kraft.

   Mvh RJ

 3. 20/07/2020, kl. 19:15 sa RJ:

  “Nå er det bra å bli litt skremt, så man kan begynne å tenke, og begynne å forberede seg på kommende kriser, som matmangel, vannmangel, mangel på kontanter, pga. stengte banker og minibanker og nettbanker.”

  Usikker på verdien av å skremme folk. Men veldig sikker på verdien av å overbevise folk om synd og konsekvensen av synd. Det er dette det handler om. Det er folks synder som baner veien for antikrist. Syndens lønn her i verden er nød og elendighet. Men konsekvensen i evigheten er mye verre. Syndens lønn er døden.

  Jesus ble ledet opp på et høyt fjell med veldig god utsikt. Alt dette vil jeg gi deg hvis du faller ned å tilber meg sa Satan. Men selv om Jesus var skrubbsulten så sa han “bort fra meg satan”. Herren alene skal tilbes.

  Hvorfor klamre seg til et jordisk liv under antikrist? Vi skal jo uansett dø som mennesker. Livet med Jesus i evigheten er det eneste vi bør ha fokus på.

  • Ingen er uenig i det du sier, det handler heller ikke om å klamre seg til noe som helst, er det noe vi skal klamre oss til så er det Jesus.

   Det er nå engang slik at vi lever her nå i denne tiden, og Gud har en hensikt med at akkurat vi lever i disse tider, når vi nå går inn i tidsaldrenes ende. Vi har en oppgave å gjøre for Gud, som er forskjellig fra menneske til menneske. Alt etter som Gud finner det best å bruke oss. Hans primære mål er Troen, for troens mål er frelse for sjelene.

   Skal vi være med i denne oppgaven, så må vi da være i live og vise vei for de som ikke tror. Så hvis vi har forberedt oss, ved eks. mat og andre nødvendige ting. Så har vi ressurser til å dele til de som trenger det etter hvert, da vil de bli svært takknemlige når de får spise seg mette, og vi kan dele ordet og vise veien til Jesus, så de også oppnår troens mål, som er frelse for sjelene.

   Det ligger mye visdom i dette enkle verset.

   «Den kloke ser ulykken komme og søker skjul, de troskyldige går på og må bøte.»

   Mvh RJ

   https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/is-cash-king-1.1746085

   https://frifagbevegelse.no/nnnarbeideren/en-gang-var-potetvannet-verdifullt-her-er-matvanene-nordmenn-forkastet-da-vi-ble-rike-6.158.717006.dac794db45

 4. Greene kan sitte der foran den grønne busken og spille så mye han vil for meg, jeg bruker ikke tid på han.

  Hadde jeg vært 14 eller 60 og nyfrelst hadde jeg blitt livredd og kanskje trodd på det han sa. De har et ansvar for hva de prediker. Jeg har fullstendig fred og ro i meg, det har ikke disse som tror på dette han sier. Jeg kjenner flere av dem. Det er bare trist. USA er full av livredde kristne som tror de skal være her i trengselen. Og YouTube-kanaler m.fl. får stadig nordmenn til å tro på det også.

  Pastorer har visst revet ut de siste 22 kapitlene i Guds Ord. Når de engang (??)starter å undervise om det så skal du se menighetene endelig bli salige. For 1:3 sier IKKE at “engstelig er den som leser Joh.Åpenbaring.”

  Peter sa: «Sølv eller gull har jeg ikke, men det jeg har, vil jeg gi deg.”

  “Min fred gir Jeg dere. Ikke den fred som verden gir.”
  Jeg takker Gud for denne roen og freden. BARE Han har gitt meg det. Ikke hermetikk eller aggregat eller en pastor som skal lede og råde meg som han her i videoen.

  Våkn opp. Les Joh.Åp. Synes du virkelig det ser ut til at det vil hjelpe noe å preppe, når du leser?

  Joh.Åp. 1:3: Salig er den som leser og de som hører ordene i denne profetien….

  1
  2
  • Så snart denne trengselstiden er over, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelrommets krefter skal rokkes. Da skal Menneskesønnens tegn vise seg på himmelen, og alle folk på jorden skal bryte ut i klagerop, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet. Når basunen lyder, skal han sende ut sine engler, og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra himmelens ene ende til den andre.

   Min kommentar: Skal vi tro på Jesus?

  • Skal vi tro på Jesus? Ja, Jesus sier selv : “La ikke deres hjerte forferdes! Tro på Gud, og tro på meg!” Joh. 14:1 Men er evangeliebetetningene det eneste vi som kristne skal forholde oss til? I et syn som disippelen Ananias i Damaskus fikk av Jesus, fikk han vite at Saulus, senere kalt Paulus, skulle være et utvalgt redskap for ham. Apg. 9:15 : “Men Herren sa til ham: Gå av sted! For et utvalgt redskap er han for meg, til å bære mitt navn fram både for hedningefolk og konger og for Israels barn.” Så etter det flere av oss tror, kan brevene sidestilles i verdi med Jesu ord da han var på jorden. Og de er spesielt skrevet for den kristne menighet, mens Jesu tjeneste på jorden i første rekke var for Israel. (Det Paulus skrev om opprykkelsen, gjelder bare den kristne menighet. Israel skal ikke opprykkes).

 5. 22/07/2020, kl. 14:30 sa Jephtah:

  Så etter det flere av oss tror, kan brevene sidestilles i verdi med Jesu ord da han var på jorden. Og de er spesielt skrevet for den kristne menighet, mens Jesu tjeneste på jorden i første rekke var for Israel. (Det Paulus skrev om opprykkelsen, gjelder bare den kristne menighet. Israel skal ikke opprykkes).

  Muligens har vi samme oppfattning.. .

  Menigheten var rent jødisk i begynnelsen. Tusenvis av jøder ble frelst i den første tiden og jeg har problemer med å se at “den nye pakt” skulle forskjellsbehandle kristne jøder og hedninger. Spesiellt virker dette usannsynlig i forbindelse med opprykkelsen. Selv ser jeg ingen motsettninger mellom det Jesus sa og det apostlene sa. Ingen steder står det at det skal bli forskjellige opprykkelser. Det står om to oppstandelser fra de døde og en opprykkelse.

  Ofte når noen skal forklare meg “sannheter” som ikke fremgår klart i Bibelen så underbygger de dette ved å si: “Slik må dette og dette forstås for å passe med det vi mener.” De gjør seg først opp en mening og siden prøver de og finne dekning for den.

  • Vi er nok enige om en opprykkelse og to forskjellige oppstandelser. Og i den kristen menighet er det naturligvis ingen forskjell på jøde og greker, mann og kvinne, fri og trell.

Det er stengt for kommentarer.