Italia vurderer å gjøre Covid-19 vaksinen obligatorisk, Australia på vei inn i vaksinediktatur

Tvungen vaksinering og å fullstendig utestenge enhver som ikke vil la seg  vaksinere kan bli resultatet dersom den italienske regjeringen gjør hva de sier. Den nye normalen ser ut til å være “obligatorisk” eller lovpålagt vaksine -ellers vil du bli utestengt fra det aller meste. Se for deg dette bildet: VI lever i et samfunn hvor personlig frihet har måttet vike plassen for fellesskapets beste. Dersom dine unger ikke har vaksine og vaksinebevis slipper de ikke inn på skoler. Dersom du ikke har tatt de nødvendige doser av “medikamentet” og har med det vaksinebevis, blir du nektet adgang til kafeer, kinoer, restauranter, kollektiv-transport, kjøpesentre, matbutikker, bakerier, flyturer, arbeidsplassen. Alle dører blir stengt og det eneste som vil være åpen for oss ikkevaksinerte, er klinikkene og sentre hvor de setter sprøyta

Dette høres kanskje ut som noe som vil skje i en fjern fremtid. Men vent. Det er faktisk det som nå begynner å skje i en rekke land verden over. Italia,er bare et av de land som vurderer å gjøre vaksine og vaksinepass om til noe obligatorisk, noe du “må” ha, for å kunne fungere i samfunnet. I nær sagt fullvaksinerte land som Israel, har man lenge diskriminert borgere som ikke har latt seg merke med Corona-vaksinen. Og det ser ut til at land etter land vil følge etter. Gradvis vil et diktatorisk mørke senke seg over hele jordkloden, og menneskeheten vil komme til å oppleve at “ingen kan kjøpe eller selge uten å ha det nødvendige “merket”. Skriften sier: “Og det fikk makt til å gi dyrets billede livsånde, så at dyrets billede endog kunde tale, og gjøre så at alle de som ikke vilde tilbede dyrets billede, skulde drepes. Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke i deres høire hånd eller på deres panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn. Når vi ser hva som nå skjer i mange land, spesielt i det tidligere demokratiet Australia som er i ferd med å innføre vaksinedikaturet, går i hvert fall mine tanker til ordene fra åpenbaringsboken om hvordan et merke skal bli det som bestemmer hvor vidt du kan ta del i det normale samfunnet. Med mindre du er blind eller nekter å se, så burde vi alle se hva som er på vei. Som kristne kjenner vi igjen det bibelske endetidsterrenget som vi begynner å se mer og mer bryte frem rundt oss. Den frihet vi hadde frem til Coronaen kom, ser nå ut til å skulle bli betinget av at vi har latt oss merke med vaksinen. En sprøyte med ødeleggende gift de nær sagt forlanger at du skal ta, for å kunne være en del av det frie samfunn. Den nye normalen vil avhengige av en serie doser med gift kalt vaksine, og Australia er et land som viser vei inn i dette mørke.

 

5 tanker om “Italia vurderer å gjøre Covid-19 vaksinen obligatorisk, Australia på vei inn i vaksinediktatur

 1. Ja, hva gjør vi den dagen samfunnet lukker seg for oss som ikke har vaksinert oss? Hva gjør jeg om jeg får beskjed av arbeidsgiver å vaksinere meg, og hvis jeg nekter, venter oppsigelse. Da får jeg ikke trygd fra NAV heller. Nei, nå gjelder det å lære seg å stole på Gud!

 2. Alle som nå anbefaler og pusher denne vaksinen , blir å regne for satans tjenere , for satan vil at alle skal ta vaksinen og det den leder opp til dyrets merke , så pusher du vaksinen , da er du en satans tjener enten du liker det eller ikke , for da går du satans ærend og vil det satan vil.

  • Ordet frivillig har fått en ny mening.
   Vi lager et mareritt for deg og de som ikke er vaksinerte, men det er frivillig å ta vaksinen.
   Jeg må si de politisk korrekte religiøse er forført.

  • Nei Rune Lye, jeg synes ikke det.
   Jeg er heller ikke sikker på hvorfor du spør meg et slikt spørsmål.
   Jeg trodde det var rimelig klart at jeg mener at vaksinering skal være frivillig, og at vi ikke skal stille spørsmål om hvorfor man ikke kan eller ønsker å ta vaksinen.
   Jeg har absolutt intet ønske eller behov for å forsvare hverken australske eller italienske myndigheter.
   Som jeg har sagt før er det halvsannheter, udokumenterte påstander og løgn jeg kommenterer og utfordrer.

Det er stengt for kommentarer.