Israel i tung lockdown under årets Yom Kippur feiring

Yom Kippur som innledes med tradisjonell bønn minutter før solnedgang i kveld varer frem til skumringen neste dag, er den viktigste religiøse høytid i jødisk tro. Årets Yom Kippur feiring skjer samtidig som landet er i full lockdown som følge av Corona-virusets seiersgang over kloden. “Israelis mark Yom Kippur under ‘painful’ virus lockdown” er hovedoppslaget i den israelske avisen Yedioth Ahronoth kort tid før Israel innleder årets Yom Kippur. Tilsammen er 229 374 israelere påvist smittet av Corona viruset og 749 er innlagt på sykehus i alvorlig tilstand. 1450 israelere har så langt dødd av Corona relatert sykdom. Også i 1973 opplevde Israel er dramatisk Yom Kippur feiring da arabiske nabostater gikk til angrep på den jødiske staten

Sjekk ut videoen om  Yom Kippur krigen i 1973

2 tanker om “Israel i tung lockdown under årets Yom Kippur feiring

  1. Rune Lye, Richard, Hannah og Søkelys har erklert at det ikke finnes noe korona og at alt sammen er en satanistisk konspirasjon.

    Vi kan dermed gå ut i fra at de samme mener at Israel også er en satanistisk konspirasjon.

    • Hvor har du det fra? Det finnes et Corona virus, men det er langt mindre farlig enn det vi har blitt forespeilet.
      De fleste dødsfall som blir omtalt som Corona-relaterte dødsfall er mennesker som dør med viruset og ikke nødvendigvis av viruset.

Det er stengt for kommentarer.