Fordømmer Sean Feucht og hans lovsangsmøter i friluft -beskylder kristne for hensynsløs adferd og for å spre Corona-smitte til uskyldige

“Forbønn, håndspåleggelse og store menneskemasser tett samlet uten munnbind og uten å holde sosial avstand er de reneste smittebomber som i prinsippet kan drepe dine egne besteforeldre. Dette er hensynsløs adferd,” sier en representant for myndighetene.

Den kristne lovsangeren og kristenaktivisten Sean Feucht har hisset på seg en rekke lokale myndighetspersoner gjennom å arrangere lovsangs-eventer i en rekke amerikanske byer. Tusener av mennesker har vært samlet til lovsang og bønn i flere byer i friluft for å lovsynge og dyrke Gud. Nå sier flere lokale ledere at Sean Feucht og hans lovsangsprosjekt vitner om hensynsløs adferd overfor dem som kan bli smittet og syke av Covid-19. “Kristne mennesker har plikt til å underordne seg enhver lovgivning som kommer fra myndighetene, -og det er ikke annet enn en hensynsløs og selvrettferdig ånd av trass og gjenstridighet som driver Feucht til å bryte de bibelske retningslinjer ved å trosse myndighetene,” sier Darla Defrance som er pastor i den LGBTQ vennlige Columbia City Church of Hope som reagerer sterkt på at den relativt konservative Feucht samler skarer av mennesker

“Det er ytterst forkastelig at troende mennesker gjennom å ikke følge smittevernreglene medvirker til at dette dødelige viruset brer om seg. Under Seans Feucht lovsangs-seanser er det få som bruker munnbind, få som praktiserer sosial avstand og politi som har overvåket det hele kan forteller om folk som klemmer hverandre eller legger hendene på andre uten å ta hensyn til smittevernregler og forskrifter,” sa Dr. Dean Blumberg som er ekspert på smittsomme sykdommer,” da Sean Feucht gjennomførte et tilsvarende arrangement i Sacramento. (Video fra Sacramento)

“Slike arrangement er de reneste smittebomber og folk risikerer å spre Covid-19 smitten til eldre og utsatte grupper. “Arrangørene som tillater at dette skjer bør vite at de faktisk kan drepe sine egne besteforeldre eller andre uskyldige,” sa Dr Blumberg videre i følge CBS Sacramento.

“Å arrangere slike lovsangsprotester eller lovsangsfester er uforstandig under denne alvorlige pandemien. -Det er forkastelig, uetisk og en form for hensynsløs adferd som politiet burde slå hardere ned på,” skriver Hemant Mehta, en aktivist og Joe Biden tilhenger som omtaler Sean Feucht som en “MAGA-kult-leder” som aksepterer at alle smittevern-regler blir brutt. -Myndighetene bruker store ressurser på å redde liv og det er ytterst uheldig at kristne undergraver myndighetenes arbeid. Siden vi snakker om en liv eller død situasjon er det en selvfølge at myndighetenes smittevern-regler må gå foran religiøs frihet,” skriver Mehta og viser til at nær sagt alle som deltar under Feuch`s lovsangs-arrangement ikke følger Covid-19 reglene som ansiktsmaske og sosial avstand.

Forskjell på BLM demonstrasjoner og kristne arrangement

Mehta er også skeptisk til Sean Feucht påstand om at myndighetene hykler og har dobbeltmoral når de setter restriksjoner på kristne arrangement kontra Black Lives Matter demonstranter. Black Lives Matter og Antifa forholder seg til smittevern og bruker ansiktsmasker under sine arrangement og utgjør derfor ingen helsetrussel. Slik er det helt åpenbart ikke når Feucht samler hundrevis til lovsang og bønn. “Det er for lettvint å si at Gud og bønn beskytter fra viruset” eller at Gud gjør mirakler,” skriver Hermant Mehta videre.

Sean Feucht deltok under den nasjonale og globale bønnedagen

Økende motstand og sivil ulydighet mot Covid-19 reglene

Praktiseringen og dobbeltmoralen som ser ut til å prege lokale myndigheter gjør at stadig flere kristne opponerer og tar i bruk sivil ulydighet for å trosse det som stadig flere mener er grunnlovsstridig maktovergrep. Pastor og bibellærer John MacArthur har gjennom å holde kirken åpen i strid med myndighetenes krav -vist oss at det er maktpåliggende å stå i mot tyranni og maktmisbruk under dekke av smittevern. Selv president Trump har slått fast at kristne gudstjenester og samlinger er essensielle for samfunnet -og den aller høyeste autoritet, Gud selv -sanksjonerer ikke smittevern reglene når han befaler sitt folk til å komme sammen, holde frem sannheten i forsamlingen, i hjemmene og der mulighetene byr seg. Guds folk må slutte å frykte myndighetenes forskrifter og regler mer enn de frykter Gud og Hans hellige ord,” sier pastor Ben Zornes i menigheten “Christ Church” i Moscow i Idaho i en mail til Søkelys. Mange kristne ser ut til å følge myndighetenes ugudelige forordninger bare fordi man tror det er rett ut fra Romerbrevet 13, sier Zornes som mener at myndighetene ved å gjøre fosterdrap lovlig -har opphørt å være en myndighet innsatt av Gud. -Vi er nå kommet dithen av våre myndigheter belønner onde handlinger og straffer dem som gjør rett, og siden dette er en realitet er vi ikke lenger pliktig til å underordne oss den verdslige øvrigheten -som ikke lenger er en Guds tjener,” resonerer Ben Zornes som mener at sivil ulydighet er en plikt for Guds folk, siden myndighetene har tatt seg en posisjon de ikke har rett til å inneha. Tyranniet må ikke få seire,” sier Zornes videre.

Video: Lovsang uten sosial avstand i Los Angeles

Facebook Comments

5 tanker om “Fordømmer Sean Feucht og hans lovsangsmøter i friluft -beskylder kristne for hensynsløs adferd og for å spre Corona-smitte til uskyldige

 1. Men de sier ingenting til blm som plyndrer, slår ned uskyldige, og driver hærverk. Dette handler ikke om smittevern, men om hat mot kristen forkynnelse.

  At kirker blir stengt kan i noen tilfeller være en bra ting.

  Da vil de som virkelig vil forkynne ordet til de som trenger det, ta til gatene, og langt flere får høre evangeliet. I stedet for å ha en sosial kaffe og kakeklubb, kommer evangeliet ut i gatene. De sløve får seg en oppvekker, og folk som aldri har fått høre noe annet enn noe nedvannet, får sjansen til å faktisk høre evangeliet. Kommer selvfølgelig an på hvem som forkynner. Ikke alle forkynner sannheten dessverre.

 2. Har fulgt med ham en stund og dette har vi ventet på.
  Det blir en spesiell tid fremover nå…

  Det som skjer i usa ang. han og også The Return er helt spesielt. Jeg synes det er helt utrolig at ikke Dagen og Vårt land dekker det. Enda mer overasket er jeg for at Norge i dag heller ikke gjør det, der har de vært litt opptatt av valg og annet i usa. (Ha meg unnskyldt hvis det er skrevet om det og jeg har gått glipp av det. Grunnen er at jeg ikke finner noen av avisene så interessante)

  Mens jeg er her inne; jeg sliter med å forstå denne mobil-filmingen ute i publikum under et sånt alvor. Er det å komme frem for Herren viktigst, eller er det filming undrer jeg. Jeg ser noe som ikke er bra.

  Jeg prøver også å ikke være negativ, men kan ikke noe for at Bethel-folk som ligger på gravene dukker opp i tankene mine hver gang jeg ser Sean Feucht. Jeg har vært så lei av alle merkelige ting som foregår med Hillsong og Bethel at jeg har ikke giddet sjekke Feucht. Hundrevis blir døpt og da skal jeg bare være positiv… eller…? Har alle disse nettopp blitt frelst sitter jeg og lurer på. Og andre ting… Mens jeg skulle sittet og bedt for USA…. USA er kanskje Norge om kort tid.

  • Jeg har også mine klare bilder fra virksomheten til Bethel i form av grav-soaking og falske englefjær og falskt gullstøv.
   Jeg vil vel håpe og tro at når Sean Feucht og co tar lovsangen ut og begynner å møte forfølgelse -vil de kanskje våkne for at forfalskinger som virker for hjemmepublikum ikke nødvendigvis virker i de virkelige verden. Mulig at motstand vil få dem til å våkne opp og forkaste falskneriet til Bethel Church.
   Jeg ser at ledelsen i Bethel Church forsøker å distansere seg fra Feuchts virksomhet. Det er et sunnhetstegn i hvert fall.
   Muligens vil Feucht føle seg dolket bakfra av Bill Johnson og co og finne seg noe sunnere å fylle seg med rent åndelig.
   Vi får håpe at folk våkner opp.
   Satt og fulgte den globale bønn og fastedagen i går.
   Det var mange riktige ord, en del proklamasjoner basert på positiv-tenknings filosofien og mange bønner.
   Det jeg savnet hos svært mange av de som var der og som ble filmet, var tårer og sorg over synden i nasjonen.
   Jeg kunne jo bare se hva som skjedde på utsiden, og heldigvis er det slik at Gud ser på hjertet..Og ser mer enn meg.
   Forhåpentligvis vil kristne i USA våkne opp og se alvoret..
   Det samme får vi håpe vil skje her hjemme.
   Jeg finner det også merkelig at ikke den kristne pressen i Norge dekker dette. Mulig Dagen og Vebjørn Selbekk er blitt litt for lik Vårt Land.

  • Jeg ble glad da du skrev dette:
   “Jeg ser at ledelsen i Bethel Church forsøker å distansere seg fra Feuchts virksomhet.”
   Det visste jeg ikke. Takker for tilbakemld 🙂

   Ser aldri på Bill Johnsons taler men var nylig inne og sjekket for å se om det er noen forandring (han har jo et STORT ansvar for hele menigheten sin). Hørte ørlite på en ny tale av ham, men skjønte lite av det. Ventet det heller ikke, og håper aldri han kommer til Norge igjen så lenge han holder på slik. Det er liknende med flere andre talere; de prater om alt annet enn det som egenlig skjer i verden nå. Jeg har merket meg at Hanvold er mer våken enn andre og det er bra.

   Så også litt på The Return. Ja heldigvis ser Gud til hjertet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *