50 000 amerikanske kristne samlet i bønn for nasjonen i Washington DC og taust i norsk presse frem til mandag

NB: Avisen Dagen har mandag omtalt lørdagens bønnemarkeringer i Washington og det samme har Norge i Dag. Verken avisen Dagen, Vårt Land, Idag.no eller Korsets Seier har så langt funnet det verdig å omtale gårsdagens historiske “bønn og faste markering” i hjertet av Washington DC med et eneste ord. Mer enn 50 000 kristne var samlet til den historiske markeringen som et stort antall evangeliske ledere stod i spissen for. I tillegg skal et stort antall troende ha fulgt markeringen som ble streamet på flere nettsider og YouTube kanaler. Pågangen online var lørdag så stor at nettsiden til organisasjonen “The Return” som stod bak arrangementet kollapset som en følge av stor pågang.

Det løfter seg inne i oss når røsten sangen til ca 50 000 mennesker som var samlet til bønn stiger opp fra hjertet av Washington DC. Hvor mange som tok del i sangen fra sine egne hjem rundt forbi i de titusener av hjem er ukjent. En rekke kjente pastorer og kristne ledere fra hele USA og den kristne artisten og sangeren Michael W Smith var blant dem som deltok med lovsang under markeringen. En markering hvor formålet var å be for nasjonen, angre for nasjonens synder og søke Gud om mer nådetid for Amerika som står på randen av kaos, borgerkrig og straffedom fra Herren.

Én tanke om “50 000 amerikanske kristne samlet i bønn for nasjonen i Washington DC og taust i norsk presse frem til mandag

Det er stengt for kommentarer.