Israel er snart klare med “vaksine” nr. 4. Immunforsvaret er skadet av vaksinen og man trenger stadig nye påfyll.

“Når man skifter ut det naturlige immunforsvaret, som er gitt oss av Gud, med en ikke-dekkende “vaksine”, vil viruset til stadighet mutere og man trenger påfyll hele tiden. Man blir vaksineslave. Spørsmålet er: Hva blir man til slutt? Man skremmes til å ta vaksine, og deretter skremmes man til å ta nye vaksiner for å vedlikeholde forsvaret. Vaksinene er dårlige hele tiden, derfor nye virusvarianter. Og så sier man at det er de uvaksinerte som har skylden for spredningen av viruset. Dessverre er mange blitt skremt og lurt inn i denne “vaksinekarusellen”, skriver evangelist Svein Magne Pedersen søndag. Over hele den vestlige verden pushes nå giften på alle og selv barna skal skal immuniseres med å ta denne giften.

Stadig nye vaksiner og stadig nye boostere av et medikament som kan rive i stykker den gave Gud har gitt oss i kroppens naturlige immunitetsforsvar. Store deler av verdens befolkning er skremt til å si ja til å delta i dette medikamentforsøket som ser ut til å bli “mandatory” i stadig flere land, har gjort at mange spør seg om dette er dyrets merke eller det system dyrets merke vil bli introdusert til oss gjennom. Den åndsmakt som ser ut til å følge i vaksinens fotspor er så avgjort ikke av det gode. Kravet vil bli stadig flere giftsprøyter for å innbille folk at de er “beskyttet” og vi ser at land etter land nå innfører regler som gjør at man i realiteten blir presset til å ta vaksinen. Denne vaksinen gjør mennesker om til roboter med nano teknologi … er mine tanker rundt den saken – skrekk og gru…avskyr vaksinen som verre enn selve pesten, skriver Sylvia Lyssand Selmi. “Det skjer akurat det som ble sagt i tiden sprøytene var klare til bruk : at det ødelegger immunforsvaret slik at en kan bli alvorlig syk av det mest ufarlige virus. Hva må til for at flere våkner tro?,” spør Inger Kristine Rudskjær. “I Israel så viser tallene at vaksinen ikke virker,” slår John Arvid Medhaug fast. “Israel har gått foran i alt dette, de var de første at skrive kontrakt med Pfizer, en kontrakt som ingen kan få indblik i før om 30 år. De uvaccinerede i Israel har det ikke godt, ikke på grund av viruset, men på grund af at de mister sin frihed. Det er de vaccinerede som nu bliver syge. Israel var også først med vaccinepasset. Trist, men når vi ved, at Israel en dag, helst meget snart, byder Antikrist velkommen, ja, så forstår man hvad det er der sker. Lad os løfte vores øjne, for vores forløsning stunder til. Bare mennesker kunne få sine øjne op for det som sker og hvad Bibelen har at sige os om disse tider. Vi har et Gud gitt immumforsvar, som vi har pligt til at ta vare på og det gør vi ikke med disse sprøjter, desværre,” skriver Britt Rasmussen. “Jeg vet snart ikke hva jeg skal si og mene om alt dette som skjer. Det skjer i rekord fart. Men ett vet jeg, og det er at jeg løfter blikket opp på Jesus. Han er allmektig og stor, og han har lovet å være med oss alle dager. Amen,” skriver Inger Johanne Nilsen. “Gud, er Herren (jehovah/Jahve) vår læge…, og til Han setter vi vår lit.”

Facebook Comments

33 tanker om “Israel er snart klare med “vaksine” nr. 4. Immunforsvaret er skadet av vaksinen og man trenger stadig nye påfyll.

 1. Til RJ , Qanon er en kverulant og manipulator, han tror ikke på sannheten uansett hva du sier til han , hans eneste mål er å forsvare en vaksinen og metoden han bruker er å komme med kilder som er utsatt av påvirkning fra korrupsjon fra bla lege midell industri mf.

  Alle eksperter som utaler seg kritisk om vaksinen og som med det setter både karriere og ansiennitet på spill, spotter han og prøver å undergrave dem med falske påstander…

  Ha ikke noe å gjøre med denne Qanon som går denne verdens fyrste sitt ærend og er en satans tjener

  2
  5
  • Men Rune, vi er i alle fall enige om at vaksinen har bivirkninger og at vi ennå ikke vet om der vil dukke opp evt langtidsbivirkninger som kan være ufarlige eller livsfarlige 😉
   Muligheten foir bivirkninger er en risiko som alle må ta med i sine egne vurderinger av covid-vaksinene.

   Mitt mål er ikke å spotte noen, men ja, jeg stiller kritiske spørsmål og utfordrer dem som kommer med påstander som strider mot fagmiljøer og “oppleste sannheter”. Det betyr ikke at påstandene nødvendigvis er feil.
   Dersom du er trygg på det du mener, setter jeg pris på at du og andre forteller meg hvor jeg tar feil. Dersom du blir usikker på dine egne meninger når jeg stiller kritiske spørsmål, håper jeg du sjekker dine kilder, stiller egne, kritiske spørsmål og finner ut at din oppfatning enten er riktig eller kanskje må revurderes. Det er ikke noe poeng for meg at du skal være enig med meg. Poenget er at du skal være kritisk til all informasjon på internett, ikke bare til informasjonen fra MSM, helsemiljøer og politikere.
   Alle har en agenda, på begge sider, og der det er penger involvert er det ikke sikkert at sannheten er det viktigste.

  • Ja DET var en kristen (eller skal jeg si “kristen”) kommentator verdig. Vi som har fulgt deg her inne, har sett hva DU mener er sannheten. Qanon har etterspurt TROVERDIGHETEN av de påstandene du har kommet med, og troverdigheten av de DU mener besitter sannheten. At DET skal kvalifisere til å “Ha ikke noe å gjøre med denne Qanon som går denne verdens fyrste sitt ærend og er en satans tjener” , det forteller mer om DEG, enn det forteller om Qanon. Slik blir det når du blir svar skyldig.

  • Nå Qanon har du fått det inn med te skje så mange ganger og like fult kommer du sendene med kilder , som sannsynligvis er gjennom korrupte eller totalt styrte .

   Ett eksempel på medier som er totalt styrte er avisen Dagen , de vet at stats støtten rykker om de skriver sannheten.

   Så å tro på deg Qanon og dine kilder er det samme som å tro på en satans løgn.

  • Til Rune,

   Dersom du mener jeg kommer “med kilder , som sannsynligvis er gjennomkorrupte eller totalt styrte” har jeg oppfordret deg til å påpeke mine feil og feiloppfatninger og komme med alternativ informasjon.
   Du vet også at jeg gjentatte ganger har sagt alle også skal utfordre mine påstander eller “sannheter”. Jeg påstår ikke, og har aldri påstått, at jeg sitter med noen fasit.

  • Hø, lest først nå hva som kom etter innlegget ditt til meg Rune, og det understreker bare det jeg sier under her.
   —————————————————————————————–
   Hva Mr. Q er, eller ikke er vet jeg ikke, og hva han tror eller, ikke tror vet jeg heller ikke noe om. Og det er i hans fulle rett til å forsvare vaksinen, på samme måte som vi har vår fulle rett til å advare og stå i mot vaksinen.

   Helt siden begynnelsen har Gud satt skille mellom mennesker, mellom sauer og geiter. Men det er vi selv som stiller oss på den ene eller den andre siden. Ved det vi sier, tenker og gjør.

   Det står skrevet: «Ve dem som er vise i egne øyne og kloke i egne tanker!»

   Ja, akkurat ja, Hvem kan ikke falle i denne grøften, og synes at en selv har rett, og de andre har feil.

   Videre står det skrevet:

   Vær ikke klok i egne øyne, frykt Herren og hold deg fra det som er ondt!

   Så kommer det vel an på om jeg eller du eller Q frykter Gud.
   Hva kjennetegner det en som har Gudsfrykt?

   Er en Gudfryktig mann en kranglefant, legger seg ut med alle, går til strid med nebb og klør, og gir seg av med å slå de andre tjenerne?

   Men en som skaper fred, er en som er Gudfryktig.

   Det er lett å se hvem som har Gudsfrykt eller ikke, og det er også lett å se de som later som de er Gudfryktig, for de faller i den grøften at de bruker smiger, for å lure andre inn i sin felle eller argumentasjon. Frykt ikke jeg kjenner godt til slike mennesker.

   En som nå er død en kollega av meg, ikke kristen, sa en gang til meg. Du RJ må lukte hvile mennesker du er sammen med. Hvilken visdom fra en ikke kristen mann.

   Ja da, mennesker lukter, det henger som en eim rundt dem, enten kommer det foran dem, eller går etter dem. Avstand eller ikke spiller heller ingen rolle, bare tenk på et menneske du kjenner, så kjenner du lukten av hvem de er.

   Du har sikkert opplevd noe av det, når eks. du har hatt besøk av noen, så henger atmosfæren av dem lenge etter de har gått sin veg.

   Jeg har også den evnen at jeg avbryter når det går over stokk og stein, så får vi se hva Mr. Q viser seg å være. Alle fortjener en sjanse for å vise hvem de er, for Gud har ingen glede i at noen går fortapt.
   Det som kjennetegner de som går tapt, er at de ikke finner veien til omvendelse.

   La oss alle som tror, våkte vår egen vei og hjerte.

   Mvh RJ

   1
   3
  • Til Rune Lye,

   Jeg vet du irriterer deg på meg, og som jeg har sagt før er det trist. Målet mitt er ikke å provosere deg.

   Når jeg viser til et eller annet er som regel ryggmargsrefleksen din å svare at jeg tar feil (og kalle meg diverse ufine navn).

   Dersom du hadde sagt at “Beklager Qanon, samme hva du sier er det dette eller dette jeg tror er riktig!”. Da har vi ikke mer å diskutere. Du har lov å tro og mene hva du vil.
   Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke vil utfordre noens overbevisning eller teologi, men at jeg kommenterer eller kritiserer det jeg mener er halvsannheter, udokumenterte påstander, insinuasjoner og direkte løgn.

   Er noen skeptisk til, eller redd for vaksinen, skal de få lov til å være det. Jeg gjentar atter en gang: derfor skal også vaksine være frivillig. Ingen skal rakke ned på eller presse dem som av en eller annen grunn ikke kan eller ønsker å ta vaksinen.

   At du mener og tror det du gjør er helt OK, men når du utfordrer meg ved å si at jeg tar feil, sier du samtidig at du vet hva som er riktig. Da spør jeg – hver eneste gang: Kan du da fortelle (og begrunne) hva som riktig?

  • Til Qanon og dere andre , jeg dømmer ingen, men om noen anbefaler noe å gå ut i livsfarlig strøm, på tross av at dem hører jeg sterkt advarer dem mot dette , da skal du vite Qanon med flere , da kose snakker jeg ikke med dere .

   Kun Gud dømmer, mine synder er mange og utallige og de kan ikke frelse dere .

  • “Qanon som går denne verdens fyrste sitt ærend og er en satans tjener”

   Dersom å kalle meg en “satans tjener” ikke er å dømme meg lurer jeg på hva som er å dømme noen.

  • Qanon du kaller jo deg selv en satans tjener , så da dømmer du deg selv… jeg dømmer ingen utenom meg selv …. men jeg advarer mot de folka som sier det sannsynlig ikke er farlig å bade i strømmen ( les ta vaksinen ) disse folka er satans tjenere , for satan vil at alle skal ta vaksinen , når jeg sier dere er satans tjener , så dømmer jeg dere ikke , kun Gud dømmer , men dette klarer du ikke forstå.Qanon , vend om mens du enda har sjansen , vær ikke en satans tjener .

  • Nå har Rune Lye rett og slett gått tom for argumenter. Tusen takk Qanon, for at du klarte å få Rune Lye til å stå fram som den han virkelig er. EN BEDRAGER, er bare FORORDET.

  • Ja ja Rune, måten du omtaler meg på sier i grunnen mer om deg selv.

   “Husk å smile
   før du sover.
   Så går dagens
   surhet over.”
   Piet Hein

  • Rune. De som har tatt vaksinen og fastholder sin synd, er forherdet. De lar seg ikke advare. De har valgt å låne sitt øre til representantene som forkynner evangeliet til denne verdens gud.
   Gjennom å ta denne urene vaksinen så avviser de i praksis Guds løfter. Birgir Hermansen og Qanon må gjerne for vår del tilføre kroppene sine reminisenser av menneskelige bestanddeler.
   Heller ikke syntetisk fremstilte versjoner av dette. Vi spiser rett og slett ikke andre mennesker slik kannibaler gjør.
   Det er Birgir og Qanon som engang skal stilles til ansvar for å ha tilført det som er et tempel for Den Hellige Ånd gift som Guds ord forbyr. Verken griseblod, celler fra apekatter eller celler fra ufødte fostre er noe vi skal tilføre vår kropper.
   De kan omvende seg om de vil. Mange angrer på at de har tatt denne giften og har søkt Gud om nåde og tilgivelse.
   Andre igjen er forherdet for Åndens stemme og vi aner hvorfor.
   Profeten Jeremias dømte si samtid med disse ord: Jer 2,13: For to onde ting har mitt folk gjort: Mig har de forlatt, kilden med det levende vann, og hugget sig ut brønner, sprukne brønner som ikke holder vann.
   Når en troende søker til ugudelige og subjektive og liberale “faktasjekkere” fremfor å lytte til Guds Ord og Guds Hellige Ånd, da har de forlatt kilden med det levende vann og funnet seg nye urene brønner.

   2
   5
  • Til fri pinsevenn
   Jeg benytter friheten til å om skrive det du hevder: “Når en troende søker til ugudelige og subjektive og ytterliggående konservative fremfor å lytte til Guds Ord og Guds Hellige Ånd, da har de forlatt kilden med det levende vann og funnet seg nye urene brønner.”

   Men ja, jeg har tatt vaksinen. Jeg mener også at det skal være fritt å velge eller velge bort vaksinen. Jeg har ennå ikke en eneste gang oppfordret noen til å vaksinere seg. Jeg har kun vist til alternativ og, etter min mening, korrigerende informasjon om ensidig og til tider løgnaktig informasjon på Søkelys.

   2
   1
  • Det er mange som går satans ærend og medvirker til å spre denne giften som Gud har pålagt mange kristne å advare mot.
   Det er tydelig at endel vaksinerte gjennom vaksinen har latt seg innta av mer enn reminisenser av menneskelige bestanddeler. Det er en åndsmakt i denne sprøyta som gjør noe med dem som har tatt den.
   Det er en forherdelse, hårdhet og gjenstridighet i dem som har tatt vaksinen. De vaksinerte er rasende mot oss som ikke tar dritten. Vi blir beskyldt for å sette andres liv i fare osv osv. De er bedradd av en kraftig åndsmakt som lyver til dem og forandrer virkeligheten etter som det passer. Alle disse som vender seg bort fra Ham som er Herren vår lege, og vender seg til den falske frelse for hjelp, tror rett og slett ikke på Guds Ord.
   I realiteten avviser de den gave Gud gav dem i skaperverket, og Gud gav oss et unikt immunitetsforsvar -som djevelen nå forsøker å manipulere. Det at de lar seg injeksere med et stoff utviklet av aborterte foster bryr de seg niks om.
   Med å styrte til denne giften viser de at de ikke tror Guds ord, og Birgir, Qanon, Roperid med flere må gjerne sitere Bibelvers, men de viser i handling at de IKKE tror Guds ord og løfter.
   Et eksempel: De setter sin lit til at disse vaksinene skal hindre at de blir smittet (feil) syke (feil) eller dør (feil) av Korona og blåser i om de tilfører kroppen denne urene styggedom og gift vaksinen er.
   Guds Ord sier: Sal 139,16 Da jeg bare var foster, så dine øine mig, og i din bok blev de alle opskrevet de dager som blev fastsatt da ikke en av dem var kommet.
   Med andre ord er våre dager fastsatt av Herren før de i det hele tatt er kommet. Lev sunt, lev normalt, la Herren være din lege og ta ikke denne forløperen til dyrets merke.

   3
   3
  • Nei Ella Irene, det stemmer ikke.

   “De setter sin lit til at disse vaksinene skal hindre at de blir smittet (feil) syke (feil) eller dør (feil)”
   Jeg har hele tiden hevdet at både vaksinerte og uvaksinerte kan bli smittet, bli syke og dø. Det jeg har sagt er at alle data tyder på at vaksinerte får et mildere sykdomsforløp. Jeg har også sagt at den påstanden ikke kan bevises.

   Du må gjerne mene det ene og andre om meg, men ikke tillegg meg meninger og utsagn jeg ikke har kommet med.

   1
   2
  • Halleluja ❤️😃🔥 Åhh du er så fylt av Ånden her. Takk Jesus for at du Rune bruker din tid på Guds Herlige og Guds Hellige Ord. Som er gitt til de hellige. Vi er hellige, fordi han er Hellig. Vi er rike i Ham, fordi han er rik. Takk Jesus ❤️😇 Gud velsigner deg, fordi du søker Ham av hele ditt hjerte.❤️🔥 Han gir deg en brann og en ild som ikke kan slukke. Takk Jesus ❤️ Stå på bror og søster i Herren. Bli fylt av Ånden, så du kan bli stående inntil Jesu Kristi dag. Ikke som en taper, men som en Jesu Kristi stridsmann som har overvunnet alt. Ingenting er umulig for Gud.

   Og Birgir. Du må omvende deg fra din krig mot Gud og Hans folk.

   1
   2
 2. Folkens. Alle som har tatt vaksinen har tatt dyrets merke. Vi merker i ånden at det har skjedd et skifte. Dere diskuterer frem og tilbake bivirkninger og søker opp hva djevelens faktasjekkere sier.
  Dere glemmer det åpenbare. Nemlig at dere er utsatt for en voldsom forførelse eller villfarelse slik at dere ikke stoler på åpenbaringen Gud har gitt sitt folk.
  Vi lever nå i den store trengsel, alt strammer seg til rundt oss som tror.
  Frafallet er satt inn, Dyrets merke er her og dere svirrer rundt i åndelig villfarelse.
  De to vitnene som er omtalt i åpenbaringen vil snart bli tatt av dage,
  Vi vet hvem de to vitnene er. Det ene vitne er den hedningekristne forsamling og det andre vitne er de av jødene som bekjenner at Jesus er Messias.
  Dere som tror at de to vitnene i Johannes åpenbaring er to menn som skal stå frem i Jerusalem er helt på tur. Gud har vist meg at de to vitnene er her, har vært her lenge og under den store trengsel skal de tas av dage.
  Våk og be
  Ikke ta dyrets merke.

  • Så du venter på dyrets merke? Jeg synes virkelig synd på hver den som venter på dyret og dets merke. Kristne venter på “Men vi vil ikke, brødre, at dere skal være uvitende om dem som er sovnet inn, for at dere ikke skal sørge som de andre, de som ikke har håp. For så sant vi tror at Jesus døde og sto opp, så skal Gud ved Jesus også føre dem som er sovnet inn, sammen med ham. For dette sier vi dere med et ord av Herren: Vi som lever og blir tilbake inntil Herren kommer, skal aldeles ikke komme i forveien for dem som er sovnet inn. For Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først stå opp. Deretter skal vi som lever, som er blitt tilbake, sammen med dem rykkes opp i skyer, opp i luften, for å møte Herren. Og så skal vi for alltid være sammen med Herren.” , vil jeg tro.

 3. Hvor finnes (seriøs) dokumentasjon på, eller informasjon om, at vaksiner skader eller bytter ut krokene immunforsvar?

  • Takk RJ
   Jeg skal lese det du referer til.
   Jeg kjenner til dr Tenpenny. Det er hun som mener at vaksinerte blir magnetiske og kobles til mobilnettet.
   Jeg skal lese det likevel, selv om jeg sliter med å ta henne seriøst.

  • Ja, hva du setter lit til er frivillig, takk og lov for det, men en god forklaring og oversettelse er det. Jeg slet litt med å henge med på alle detaljene om immunforsvaret, så mye kan jeg ikke om dette, men interessant likevel.

   Mvh RJ

  • Uten å gå veldig i detalj er det et par ting jeg sitter igjen med etter å ha lest oversettelsen:
   -vaksinen har bivirkninger.
   -der kan være langtidsbivirkninger vi ikke kjenner til ennå
   -jeg skjønner ikke hvordan hun tenker at mRNA, proteiner etc skal kunne gjøre noe med sjelen. Sjelen er, så vidt jeg kjenner til, ikke fysisk.
   -jeg skjønner ikke hvorfor noen mener alt Tenpenny sier er sannhet, og omtrent alle som faktisk jobber i faget blir avskrevet som ukyndige. Er det fordi hun sier det man ønsker å høre?

   De videoene jeg har sett med henne tidligere styrker ikke min tillit til at hun vet hva hun snakker om. Hun har ikke “riktig” utdannelse, og greiene med magnetisme og 5g ødelegger mye for meg.

   Jeg savner fremdeles dokumentasjon på at “Immunforsvaret er skadet av vaksinen”.
   Jeg regner ikke oversettelsen av Tenpennys som dokumentasjon. Og selv om den skulle være et forsøk på dokumentasjon må det jo også finnes dokumentasjon fra flere dersom det er riktig.

  • Ordet “sjel” på hebraisk stammer fra ordet nephesh, som betyr en puster. Noa tok med seg så og så mange dyr i arken, og også dyrene kalles sjeler.

   På gresk bruker vi ordet psyche, som rett og slett betyr “liv”. Sjel benyttes altså om alt liv. Men i himmelen puster man ikke, og der heter det ånder.

   3
   5
  • Qanon

   Jeg kan ikke besvare alle dine spørsmål, men spørsmålet om sjel kan jeg si noe om, for det er beskrevet i Guds Ord. Det er riktig det at sjelen ikke er fysisk, men samtidig har sjelen et fysisk forankrings punkt.

   Mvh RJ

  • til RJ og JV,
   Konklusjonen på det dere skriver om sjelen må da være at et menneske kan endre sjelen til det verre eller bedre ved å gjøre noe fysisk med kroppen.
   I denne argumentrekken blir det da å skade sjelen ved å tilføre denne vaksinen. Men dersom det er mulig å skade sjelen, må den vel også da kunne repareres ved “motsatt manipulering” (uten at jeg vet hva det skulle være) av kroppen?
   Eller?

  • Skjønner din tankegang, litt riktig men mest feil.

   Ja, mennesker kan forandre sin sjel, det kalles omvendelse, og handler overhode ikke om kroppen

   Du legger for dagen at du ikke kjenner Guds Ord, og dermed heller ikke Guds kraft.

   Kroppen:
   Ta en lang kvass kniv og stikk den gjennom låret ditt med stor kraft, det vil gro igjen, men jeg skal garantere deg det at du merker det for resten av livet.

   Sjelen:
   Hvis du tenker ondt om et menneske, driver og spotter og trakasserer andre mennesker, eller lyver for noen. Hvordan vil du helbrede det? Jeg kan garantere deg du vil merke det for resten av evigheten. Altså uten omvendelse.

   Mvh RJ

  • Takk RJ for seriøse svar og gode tilbakemeldinger

   Jeg var nok litt uklar i min spørsmålstilling.
   Grunnen til at jeg spurte om sjelen og kroppen var at Dr Tenpenny sier at vaksine, mRNA, proteiner etc skal kunne gjøre noe med sjelen. Og siden du refererte til henne som en kilde for din mening, lurte jeg på om du mente det samme.

   Personlig mener jeg at det ikke er en fysisk kobling mellom sjelen og kroppen. Når Jesus har frelst min eller din sjel, er jeg klar over at det ikke betyr at det nødvendigvis har skjedd noe fysisk. Det betyr ikke at jeg fornekter at det sjelen er fyllt av kan smitte over på det fysiske. Men det er likevel litt mer billedlig.

   Så for å omformulere spørsmålet: Dr Tenpenny, som er din kilde for å hevde at vaksinen er farlig, sier at vaksninen også skader sjelen. Hvordan er resonnementet der?
   At jeg mener det er feil er en ting, men hva tenker du?

  • Mr. Q
   Nå refererer ikke til Dr. Tenpenny som kilde til min mening, og hun er ikke mitt sannhetsvitne. Mitt sannhetsvitne er Guds Ord og det alene.

   Det jeg sa var at Dr. Tenpenny hadde en god forklaring på immunforsvaret, som jeg kan lite om, og at Tore C. hadde gjort en god oversettelse. Det var mine ord, så ikke blande ting sammen her.

   Jeg sa heller ikke at det er en fysisk kobling mellom sjel og kropp, det jeg sa var at sjelen har et fysisk forankrings punkt.

   Så hvis du har studert Guds Ord så har du skjønt hva sjel er. Så det nytter ikke å si noe om dette med sjelen, når du en engang vet hva det er.

   Elles blir det som du sier: «personlig mener jeg»

   Vi kan mene så mangt, men mine og dine meninger teller ikke så mye, gjør det vel?

   Sett deg inn i hva Guds Ord sier hva sjel er, så han vi snakke om forankringspunktet etterpå. Da kan du kanskje også forstå hva Dr. Tenpenny mener.

   Mvh RJ

   10
 4. Og like fullt tror mange at dagens nasjon Israel fortsatt er Guds folk! Med FN-medlemsskap, vaksinegalskap og atombomber..

  Har de ikke lest at Jehovahs og Kristi folk i endetiden er et folk uten grenser, bommer og porter av alle stammer, folk og tunger som ikke engang skal lære å føre krig.

  Gud forholder seg til det ÅNDELIGE “Guds Israel” som i Åpenbaringen symbolsk sammenliknes med tolv forbilledlige stammer i det kjødelige Israel som definitivt ble fjernet av Ham ved hjelp av romerne fra år 66 til 70 evt.

  I dag er det de kristne menn og kvinner som utgjør Guds og Kristi himmelske rike som i de tusen år etter Harmageddon skal hjelpe de få overlevende samt de millioner som står opp fra gravene til nytt evig liv på jorden slik Adam og Eva også hadde mulighet til før de forkastet tilbudet.

  Forkaster også DU tilbudet?

  2
  6
  • Dette reagerer jeg på! Du skriver “Og like fullt tror mange at dagens nasjon Israel fortsatt er Guds folk”. Her farer du med erstatningsteologi! Samme hva de har funnet på, og finner på, jødene er ikke blitt forkastet og erstattet! Guds plan for dem står fast.

   5
   2
  • Dessverre for deg Otis er det kjødelige Israel forkastet og borte. Det åndelige Israel derimot er det samme som Guds rike. Israel betyr bare Gud kjemper. Og Han kjemper ikke spesielt for Ashkenazi-folket i våre dagers nasjon Israel.

   Romerne ødela samtlige ættetavler i år 70 evt., og ingen vet i dag hvem som er etterkommere av disse.

   Bibelen: “Ikke er den lenger jøde som er omskåret på kroppen, men hjertets omskjærelse i ÅNDEN.”

   Jøde betyr bare “gudsdyrker”.

   3
   7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *