Frykter ny smittebølge til høsten og vinteren

Norge kan bli rammet av en ny smittebølge til høsten og vinteren til tross for høy vaksinedekning, vurderer FHI basert på nye modelleringer. Det er avisen Dagbladet som forteller om de nye smittebølgene som vil ramme landet. Hensikten med oppslaget er for å skremme flere til å ta vaksinene. Over hele kloden presser nå helsemyndigheter og massemedia på for at flere skal la seg vaksinere for Cornavirusene. I og med at vaksinerte personer både selv kan bli smittet og i tillegg bli vandrende smittebomber og superspredere. Mange hadde trodd at bare de tok et par skudd ved vaksinene vil smitten dø ut. Nå viser det seg at borgere må la seg “immunisere” mange ganger.

Siden vi vet at vaksinene ikke gir annet enn en begrenset kortvarig “beskyttelse” og siden vi også snakker om at dette er et omfattende prøveeksperiment hvor folk blir skremt eller presset til å delta, er det ingen som kan si hva vaksinene gjør med folk på sikt. Kanhende det blir som narkotiske legemidler, man må ta oftere og stadig høyere doser for å få virkning og hva med langsiktige bivirkninger og skader det kan påføre oss? Ingen kan si noe sikkert. Vi snakker om et legemiddel utviklet i “waarp speed” som tidligere president Donald Trump sa, og dette gjør at det er stor usikkerhet knyttet opp mot det aller meste med medikamentet.

Facebook Comments

3 tanker om “Frykter ny smittebølge til høsten og vinteren

 1. Til Arnt:
  Regner med at du ikke har tatt noen vaksiner noen gang? Hverken mot meslinger eller malaria. Eller parcet eller ibux. Vi har tross alt et gudegitt immunforsvar.

  Til Søkelys:
  og forslaget til Søkelys er å gjøre????
  ……ingenting?

 2. Ingen ekte kristne lar seg injisere. Det er hykleri. Hvordan kan man tro på Gud og samtidig tvile på at Gud har gitt oss et imunforsvar som funker?
  Rimelig teit

 3. Donald Trump har latt seg vaksinere, og på et folkemøte nylig oppfordret han alle til å gjøre det samme. Da ble det buing og piping fra publikum. Da påpekte han at det var deres eget valg og deres rettighet å ikke gjøre det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *