Innrømmer Barack Hussein Obama her at han er muslim? Nok en gang

obama-muslimMange amerikanere tror fullt og fast at deres president er muslim. I flere tidligere utsagn har Obama antydet sin dype respekt for muslimsk tro. Som kjent ble Obama født av en muslim, vokste opp i sin tidlige år med en muslimsk stefar og bodde i flere muslimske land hvor han var registrert som muslim på skolene. Barack Obama har mange bånd til islam og har fått mange til å betvile hans såkalte “kristne” bekjennelse. Obama har som president støttet det muslimske brorskap og i et tv intervju bruker han ordene “min muslimske tro”. Nå har han tydeligvis gjort det igjen. En overskrift i C-SPAN etter Obamas siste tale i Tyrkia lød slik: “Innrømmet president Obama akkurat at han var muslim?”

I sin uttalelse sa Obama dette: “I think on one hand non-Muslims cannot stereotype,” Obama said, “but I also think the Muslim community has to think about how we make sure that children are not being affected with this twisted notion that somehow they can kill innocent people.” Det så faktisk ut som han la vekt på ordet “vi”. Se selv og døm

I dette tidligere intervjuet sier Obama blant annet dette: Du har absolutt rett i at John McCain ikke har øh øh..snakket om min muslimske tro, -hvorpå journalisten forsøker å rette opp blemmen med å si “kristne tro” -hvorpå Obama øh øh -gjentar “kristne tro”. Det ser ut som om journalisten legger ordene “kristen tro” rett i munnen for å dekke tabben.

https://www.youtube.com/watch?v=mtwdGUXliV8

 

 

 

5 tanker om “Innrømmer Barack Hussein Obama her at han er muslim? Nok en gang

 1. Dersom Obama virkelig er muslim så må han være blandt de “topp ti” frafalne i verden.
  Hvor mange muslimer er tilhengere av fosterdrap og homofili? Nei, dette er nok enda en konspirasjonsteori. Obama er nok en frafallen kristen, omtrent som en gjennomsnittlig norsk kirkegjenger!

 2. Dette var mildt sagt tynne greier, og svært konspirasjonspreget:-)

  Første klippet; her sier han hva “det muslimske miljøet” må tenke/si, så siterer han hva han mener de bør si:”how we…”. Her siterer han han hva de bør si, og har intet med ham selv å gjøre.

  Det andre klippet referer han til at John McCain aldri har snakket om at han har en muslimsk tro!
  Jeg ser at Obama ikke er veldig flink til å formulere seg her, men det kommer svært tydelig frem hva han prøver å si.
  Man må være svært konspiratorisk dersom man velger å mistolke dette!

  Forøvrig er jeg enig med det som formidles over her; det er utenkelig at en muslim går ut og anerkjenner homofilt samliv og er tilhenger av abort. Jeg tror også at han er en svært lunken kristen!

  • Birger N. Jeg syntes mange ganger at Obama er uhyre flink til å formulere seg. Hans tale fra Berlin var fantastisk rent retorisk.
   Jeg hørte den på CNN. Her imidlertid, virker han…hva skal vi si….det ser ut som USAs president får vansker med å formulere seg i forhold til “sin muslimske øh æh kristne tro.” He he Uansett er artikkelen spørrende….fra min side..

 3. Ingen bør undre seg over at mange amerikanere tror at Barack Obama er muslim. Titalls millioner amerikanere tror heller ikke at det noen gang har vært mennesker på Månen, og ytterligere titalls millioner tror at mordet på JFK var resultatet av en konspirasjon.

  Her hjemme sørger pastor Jan Hanvold med jevne mellomrom å minne norske seere på samme løgnen om president Obama. Et lite faktasjekk, og Hanvold hadde unngått de gjentagne brudd på loven om ikke å tale falsk om sin neste.

 4. Politikken hans viser at han er frafallen, uansett hvilken religion han noen gang må ha tilhørt

Det er stengt for kommentarer.