Netanyahu: Samme radikale islam bak terroren i Israel som bak terroren i Paris

Etterlyser klar fordømmelse av palestinsk-islamsk terror som rammer Israel

ezra schwartzSelv en egyptisk fredsaktivist reagerer på at media begraver sannheten om Israel. Dagens to terrorangrep i Israel har knapt blitt nevnt på norske nyhetssendinger. VG hadde en liten notis, Dagbladet var taus, det samme er Aftenposten. På TV2 s nettside er saken ikke nevnt mens NRK har en notis fra AFP. Imidlertid ble saken omtalt i NRK kveldsnytt uten at man brukte ordet terror om det som hadde skjedd.  Avisen Dagen har prisverdig nok noen linjer, men Vårt Land er taus. Fædrelandsvennen som pleier å stikke på Israel når en palestiner brekker ei tå er opptatt av å skrive om en dass, men ellers er det taust. Palestinsk terror er nesten blitt en ikkesak i norsk presse og media. Torsdag gjennomførte to palestinske terrorister to ulike angrep som etterlot fem døde. Et av ofrene var den 18 år gamle Ezra Schwartz, en amerikansk statsborger fra  Massachusetts som var i Israel på bibelskole. 18 åringen var sammen med noen venner på vei for å dele ut mat og godteri til israelske soldater, da terroristen, preget av samme islamistiske ånd som stod bak terroren i Paris skjøt og drepte 18 åringen. I tillegg ble en 49 år gammel israelsk mann drept i angrepet og en palestiner som ble tilfeldig offer for terroristens kuler. Israels statsminister holdt i kveld et hastemøte i regjeringen etter dagens to terrorangrep

Fem døde sivile og mellom seks og sju skadde, er resultatet av to palestinske terroristers netanyahu2handlinger denne torsdagen. Terroristene som begge var palestinere fra Vestbredden kan nå åpenbart skyte og slakte, uten at norsk presse og media syntes å bry seg. Hadde situasjonen vært motsatt, hadde tv og aviser med stor hengivenhet fortalt den norske opinionen om det tragiske som hadde skjedd. Men når det gjelder jødiske ofre, er media veldig ofte tause. Israels statsminister Benyamin Netanyahu uttalte torsdag kveld at terroren mot Israel er drevet av det samme fundamentalistiske islam som stod bak terrorangrepet i Paris forrige fredag. I sin uttalelse kom Netanyahu med kraftig fordømmelse av verdenssamfunnets hykleri fordi de er svake i sin fordømmelse av palestinske grusomheter, og han lovet videre at disse angrepene vil bli møtt med kraftig gjengjeldelse. “Israel vil straffe hardt dem som angriper Israel. Det finnes ingen immunitet for terrorister. Vi vil holde dem ansvarlig og deres familier vil måtte bære konsekvenser. Vi vil ødelegge deres hjem og frata dem borgerrettigheter i Israel,” sa en sint statsminister som sammenlignet dagens to angrep med de brutale terrorangrepene i Paris og sa at de begge er motivert av fundamentalistisk islam.

-Bak disse terrorangrepene står det radikale Islam, som søker å ødelegge oss, på samme måte som radikal islam angrep i Paris og truer hele Europa. Enhver som fordømte angrepene i Paris må fordømme angrepene i Israel. Det er den samme terror. Dem som ikke gjør det er hykleriske og blinde,” sa Netanyahu som fikk støtte av president Ruven Rivlin som også sammenlignet torsdagens angrep med det som skjedde i Paris. De som ble rammet her føler akkurat den samme smerte som de i Paris gjør, sa den israelske presidenten videre. “Fundamentalistisk islam er en fare for en hver fri nasjon overalt -og vi må bekjempe den,” sa han videre.

Reagerer på medias ensidighet mot Israel

En av dem som reagerer på medias ensidige fremstilling og totale neglisjering av den stadige terroren Israel er utsatt for er den egyptiske fredsaktivisten  Ahmed Meligy som her snakker ut om medias totale mangel på forståelse av situasjonen i Israel. Med et egyptisk og israelsk flagg i bakgrunnen tar fredsaktivisten fra Kairo et oppgjør med det faktum at media begraver sannheten om Israel. En modig mann taler ut..

Facebook Comments

1 tanke om “Netanyahu: Samme radikale islam bak terroren i Israel som bak terroren i Paris

 1. “Han gav deira land til odel og eige, evig varer hans miskunn! til odel og eige for Israel, SIN TENAR, evig varer hans miskunn!

  Han kom oss i hug i vår fornedring, evig varer hans miskunn! 24 og reiv oss ut or fiendevald, evig varer hans miskunn! 25 Han gjev mat til alt som lever, evig varer hans miskunn! Pris han som er Gud i himmelen, evig varer hans miskunn! “Salme 136

  Terroren i Paris og terroren til Hamas er heilt lik.
  Den har same fundamentet.
  Den byggjer på Koranen som har som mål å utsletta Israel.
  Som bibelteksten viser vil det ikkje lykkast, sjølv om Guds TENAR må lida mykje.

  “Men høyr no, Jakob, MIN TENAR,
  du Israel, som eg har VALT UT!
  2 Så seier Herren,
  han som har skapt deg og laga deg
  og hjelpt deg alt frå mors liv:
  VER IKKJE REDD, du min TENAR Jakob,” Esaias 44

  ” Forkynn det med jubel, rop det ut,
  lat det nå til heimsens ende:
  Herren har løyst ut Jakob, SIN TENAR.” Esaias 48

  Israel har lide mykje .I dag ser me korleis dei må kjempa ikkje berre terrorgrupper men og mot orda til dei geistlege i Norge og deira falske antisemittiske tankar.
  ——————–
  “Sjå, MIN TENAR ( ISRAEL )skal ha framgang,
  han skal stiga og lyftast og opphøgjast.
  14 Liksom mange stokk til då dei såg han
  – meir skamfaren var han enn nokon mann,
  han såg ikkje ut som eit menneske,
  15 så skal mange folkeslag undrast over han,
  og kongar skal lata att sin munn.” Esaias 52

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *