Harald Hæreid om abort og 22 juli 2011, -et budskap mange neppe vil like å høre

harald-hæreidForkynner Harald Hæreid som blant annet er kjent fra kristen-tv leverer i denne betraktningen bibelske tanker om forholdet mellom vår tids fosterdrap og det som skjedde den 22 juli 2011. I følge Hæreid skal abort årsaken til at 22 juli fikk skje, og Anders Behring Breivik var et “vredens redskap” eller et verktøy for Guds vrede. Så sant jeg er en Guds mann sier Harald Hæreid. “Gud er rasende over drapene av ufødte barn,” sier Hæreid i videoen som en del kommer til å frese av. Og la oss ikke glemme at Guds sanne profeter aldri ble videre populære, fordi de talte ord folket ikke ville høre. Sjekk ut

5 tanker om “Harald Hæreid om abort og 22 juli 2011, -et budskap mange neppe vil like å høre

 1. Man burde holde seg for god til å servere slik svada som dette. Det er ihvertfall ikke den Gud jeg kjenner som lar sin vrede ramme en gjeng uskyldige ungdommer, hvorav mange kristne! At Gud skulle ha brukt Breivik til å gjøre denne udåden, er helt absurd, og jeg undres over om det virkelig er kristne mennesker som bringer et så forkvaklet budskap til torgs?

 2. Skjønner Gaute at du ikke kjenner Bibelens Gud. Han har opp gjennom sin historie latt sine straffedommer ramme nasjoner og folk, inklusiv de eventuelle troende som skulle bo i landet. Jeg er redd du besitter lite kunnskap om den sanne Gud men du har nok produsert en egen Gud i ditt eget bilde som tilfredsstiller dine forestillinger av hvordan Gud skal være. Det kalles det humanistiske gudsbildet.

  Og om det var noen enkeltindivider som var kristne der, ble jo disse sendt rett til himmelen, men jeg tviler på at en ekte kristen ville satt sine føtter på et stevne som har brukt mange år på å skape jødehatet i AUF. Kristne som har Jesus i hjertet elsker Israel og vil aldri støtte opp om et politisk parti eller en politisk pressgruppe som eksisterer for å skape jødehat, fremme abort og homoekteskap. Hvis det var noen “kristne” der må de ha vært så forførte at de ikke ante hva de var med på. Støtter min venn og bror Harald Hæreid her. Han er en mann som hører fra Bibelens Gud.

  • Du har på mange måter ekskludert deg selv fra å bli tatt på alvor, du
   som stemmer frp.
   Dersom Gudvirkelig straffet, ville han nok prioritert en frp-samling, fylt med mennesker som bader i en pøl fylt med alskens synder! Fosterdrap, homofii, aktiv dødshjelp, alkohol, prostitusjon, stripping, pengespill, proffboksing osv, osv…Og all “moro” på bekostning av bistand/u-hjelp:-(
   Bare ikke kom her og døm AP/AUF, før du har tatt et generaloppgjør med ondskapens og egoismens parti!!!

  • Her henvises det til GT. GT var i tiden før nåden. Nåden som kom ved Jesus. GT og loven var skrevet til jødene. NT og nåden gjelder alle. Først jøde så Greker. Viktig å huske.

 3. Det er merkelig å lese om mennesker, som Harald Hæreid, som forkynner Guds vrede i denne nådens tid 🙂 Det som forkynnes, det er at Jesus, vår Herre og FRELSER, ikke tok på seg all verdens synd og skyld. Han undergraver også profetien om Jesus, som det er skrevet om i Jesaja 53.
  Det som har skjedd i vårt kjære Norge, det er at mennesker har vendt seg bort fra Gud. De har gått seg vill, ledet av denne verdens hersker, Satan. I Jesaja 53:6 kan vi lese: ” Vi gikk oss alle vill som sauer, hver tok sin egen vei. Men skylden som vi alle hadde, lot Herren ramme ham”. ALL synd menneskene har begått, eller vil begå, det er frikjøpt. Jesus HAR tatt straffen for det. Er det ikke fantastisk? Bokens forfatter sier at Gud har vendt Norge ryggen. Gud har ikke vendt seg bort fra Norge. Det er ett av løftene i hans ord. I Matteus 18:19 kan vi lese: “Også dette sier jeg dere: Dersom to av dere her på jorden blir enige om å be om noe, hva det enn er, skal de få det av min Far i himmelen”. Tror du, Harald Hæreid, at mindre enn to mennesker ber for landet vårt? Jeg tror ikke det. Jeg kjenner folk som har bedt for landet vårt i mange år. Tviler du på at Gud hører disse bønnene? Når Jesus sier at det vi ber om, det skal vi få, tror du han lyver?
  Ja, abort er drap på mennesker, MEN Gud dømmer ingen før dommens dag. Da skal kvinnene som har valgt å utføre fosterdrap dømmes for det, og legene som utfører disse drapene skal straffes. Disse som godtar fosterdrap går fullstendig imot Guds ord. De kjenner ikke til hvilken straff som venter dem. De er villfarne. Og vi vet jo hva Jesaja sier om de villfarne?
  At du kan gå ut og si at massakren på Utøya er Guds vrede, det er, for meg, ufattelig. Gud har latt sin vrede flomme over Jesus, på Golgata.
  “Han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen LÅ PÅ HAM FOR AT VI SKULLE HA FRED, og ved Jesu sår har vi legedom”.
  En anbefaling til deg, broder: Ta av deg skylappene og se opp fra det gamle testamentet. Bla deg så frem til Lukas. Les dette evangeliet. Her vil du få mange svar. Vi lever i en nådens tid. Ja, vi lever også i en endetid. Det vet jeg. Snart skal hele verden se Ham komme i skyen, til Oljeberget. Han skal hente hjem sin brud. Dem som har tatt Ham imot og fulgt hans bud. “Men den som lokker til fall en av disse små som tror på meg, han var bedre tjent med å få en kvernstein hengt om halsen og bli senket i havets dyp”. Husk: “Gå fram med visdom blant dem som står utenfor, og bruk den dyrebare tiden godt. La alt dere sier, være vennlig, og la det ha salt og kraft, så dere vet hvordan dere skal svare hver enkelt”.
  Må Guds rike velsignelse følge deg på veien mot evigheten!!

Det er stengt for kommentarer.