Siste nytt: Nytt palestinsk terrorangrep i Israel, tre drept og flere skadd

Blodig terror-torsdag i Israel, palestiner åpnet ild mot biler med maskinpistol

Ytterligere tre israelere ble torsdag drept som følge av palestinsk terror, da en eller flere palestinske terrorister etter inspirasjon fra terrorangrepet i Paris har brukt denne mørke torsdagen til å drepe jøder. Tilsammen fem mennesker er drept i palestinsk terror de siste få timene i to forskjellige terrorangrep. Det første angrepet fant sted utenfor en synagoge

terror-judea-19.11i Tel Aviv, mens det andre inntraff i Gush Etzion på Vestbredden. De to angrepene torsdag har gjort denne torsdagen til en av de mest dødelige på flere måneder i Israel. Fem døde og seks skadde er resultatet av dagens to terrorangrep i Israel. I det siste angrepet ble blant annet en 18 år gammel amerikansk turist drept, en 50 år gammel israelsk mann og en yngre palestinsk mann.

Nok et terrorangrep har torsdag rammet Israel. Det første angrepet fant sted tidligere i ettermiddag utenfor en synagoge i Tel Aviv som etterlot to døde israelere og en skadd terror-israel2person som er under behandling på sykehus. I det andre angrepet, som skjedde for kort tid siden på to forskjellige åsteder i Gush Etzion på Vestbredden (Judea og Samaria) ble tre mennesker drept, en ca 50 år gammel israelsk mann, en 18 år gammel amerikansk gutt som var turist samt palestineren Shadi Arafa som var passasjer i en av bilene som ble angrepet. I tillegg til de tre dødsofrene hvorav den ene døde på sykehus, ble ytterligere fem lettere skadd i kveldens terrorangrep. De skadde er sendt til Shaare Zedek Medical Center for behandling, og en av de skadde skal være en amerikansk turist. I følge etterforskningen så langt begynte den palestinske terroristen å skyte fra sin egen bil mot biler som stod fast i en kø, og som i Paris var det tilfeldige mennesker som ble ofre. I følge israelske media var det en palestinere med navn  Abed al Basset Harub  fra Dir Samat nær Hebron som utførte terrorangrepet. Terroristen som ble skutt og lettere skadd er nå i politiets varetekt, melder Times Of Israel. Så langt har verken NRK eller TV2 fortalt om terroraksjonen i sine nyhetssendinger. Kanhende det nå er på tide og stoppe pengestrømmen til den korrupte selvstyremyndigheten. Realiteten er at norske skattekroner går til finansiere fortsatt terror mot Israel. Slik kommenterer pastor Paul Begley det første av dagens to terrorangrep i Israel.

https://www.youtube.com/watch?v=lPwKvJ7znmU