To israelere drept og en alvorlig skadd i nytt palestinsk knivterror angrep i Tel Aviv

To drept og en skadd i nytt palestinsk terrorangrep, mann på 36 pågrepet

Den palestinske terrorbølgen som har pågått siden den forhenværende terroristen president Mahmoud Abbas i slutten av september erklærte at palestinerne ikke kom til å
tel-aviv-terroretterleve Oslo avtalen fortsetter. Torsdag ettermiddag ble to israelere drept og en alvorlig skadd i en knivangrep i Tel Aviv. Angrepet fant sted utenfor en synagoge på Ben Tzvi Boulevard i Tel Aviv. 

Den skadde klarte å komme seg i synagogen og lukke døren for terroristen. Deretter falt tel-aviv-terror2det ene offeret blodig om i fanget på noen av de 15-20 som var tilstede for bønn i synagogen. Terroristen forsøkte imidlertid å trenge seg inn i synagogen men ble skubbet ut av tilstedeværende og ble kort tid etter pågrepet av israelsk politi. For å forsikre seg om at det ikke var flere gjerningsmenn satte sikkerhetsstyrker i gang et søk i området. Den pågrepne terroristen er en 36 år gammel mann fra Hebron, hvis barbariske handling etterlater to døde og en alvorlig skadd. Verden bør på skarpest mulig måte fordømme denne stadige palestinske brutaliteten, og lukke igjen lommeboken for det korrupte regimet som kontroller Vestbredden som i Skriften omtales som Judea og Samaria.