Innpå 15 millioner har sett Ben Breedlove’s siste vitnesbyrd

To år siden Benjamin Breedlove døde og etterlot seg sitt vitnesbyrd som fremdeles berører mennesker

benI dag, den 25 desember 2013 er det årsdagen for Benjamin Breedlove’s triste død som fant sted på første juledag i 2011. Den amerikanske tenåringen som ble verdenskjent etter sin død for å ha postet to små videoer på You Tube der han fortalte om sine nær-døden opplevelser. Tenåringen som hadde slitt med en livslang hjertesykdom hadde lagd de to enkle videoene bare dager før han døde, uten da å vite at Gud innen en uke hadde tatt han ut av tiden og inn i himmelen. I etterkant av hans død har innpå 15 millioner mennesker verden over sett hans to videoer som har vært publisert på ulike You Tube kanaler. De to formelle videoene har innpå 13,4 millioner visninger. Å lese de mange kommentarene som har blitt etterlatt på hans videoer var sterk lesning. Unge og også eldre ble dypt berørt av hans vitnesbyrd som ble fremført i taushet og ved hjelp av setninger skrevet på en rekke lapper som bli løftet opp foran kamera.

Hans vitnesbyrd som utfordret seerne med spørsmålet “Do You Belive in Angels or God” skapte mange reaksjoner og mennesker kunne fortelle at budskapet i de to videoene ledet dem til håp og tro på Bibelens Gud.I etterkant ble det også publisert en rekke videoer av unge som fortalte: “Ben Breedlove’s budskap har forandret mitt liv og dine ord gav meg tro på å leve videre. På toårsdagen for hans død går våre tanker til Benjamin’s familie, venner og alle dem som fant håp og tro på Gud gjennom hans budskap.

Breedlove døde på grunn av hjertestans på kvelden første juledag , 2011, i hans foreldres hjem hvor familie og venner var samlet for julemiddagen.  Ifølge Ben beste venn, Elijah Blassingame, hadde han fått et nytt video kamera til jul og var gira for å komme ut og prøve det. Men på utsiden, begynte han opplever kortpustethet og ørhet. Breedlove falt sammen  i gården og besvimte. Foreldrene ringte 911 og medisinsk personell kom til stedet. En rekke venner og familie som kom til deres hjem for julemiddag så oppkjørselen fylt med utrykningskjøretøy. Ambulansen brakte i all hast Benjamin til sykehus hvor alle  gjenopplivingsforsøk mislyktes, og han ble erklært død på sykehuset. Ben Breedlove ble født 8 august 1993 og døde 25 desember 2011.

 

Les også : Ben Breedloves “This is my story” har berørt titusener av liv

  Onde krefter angriper Ben Breedlove’s vitnesbyrd

Mer enn en million mennesker har sett Ally Breedlove’s minneord i begravelsen