Info Wars: Hvorfor er mainstream media tause om profetiene omkring september 2015?

Den sekulære presse og tv kanalene gav svært stor oppmerksomhet omkring Harold dommedag-vgCampings famøse forutsigelser om at dommedag skulle inntreffe 21 mai 2011. Den da 90 år gamle dommedagsprofeten som avgikk med døden den 15 desember 2013 fikk bred omtale både på TV og i aviser verden over. I forkant av dommedag som ikke kom hadde hans organisasjon, Family Radio og tilhengerne svidd av hundretusener av dollar på store reklameskilt og dommedag ble aktivt markedsført i reklame på busser og på gata i amerikanske storbyer. Her i Norge kastet både VG, Dagbladet, NRK og en hel haug aviser seg på det hele og VG satte opp et Web kamera som filmet fra Oslo under dommedag som ikke kom.

campingMainstream media var ikke sparsommelige da de omtalte Harold Camping og hans famøse spådommer om dommedag 21 mai 2011. Aviser, nyhetskanaler og TV fulgte opp med en rekke reportasjer om en spådom fra en høyrøstet predikant med begrenset tilhørerskare som attpåtil hadde bommet med tilsvarende spådommer flere ganger tidligere. Det som kanskje har slått enkelte, i hvert fall noen i alternativmedia er hvorfor mainstream media denne gang har vært fullstendig tause om den massive mengde av profetier og forutsigelser som foreligger om det som kan komme til å skje i september 2015. Mens forrige dommedag ble markedsført av en liten, men høyrøstet gruppe troende hvorav mange brukte alle sine sparepenger på å advare verden, er fenomenet vi nå ser på sosiale medier langt større og omfatter langt flere mennesker enn kretsen rundt Harold Camping. Ryktene om hva som kan skje i september 2015 florerer på nettet og mange av dem som fremmer 23 september forutsigelsene i en eller annen form har flere hundretusen følgere. Denne videoen eksempelvis har mer enn 1,7 millioner visninger.

Hvorfor er media tause og hvordan i alle dager har dette unngått å bli kunne oppdaget av pressen som elsker å meske seg når de kan latterliggjøre kristen overtro. Mange av videoene omkring det mange tror komme i september har opp mot to millioner visninger, men mainstream media er og forblir tause. Hvorfor? Se hva Info Wars har å si om det som mainstream media ser ut til å fortie.

 

 

Facebook Comments

4 tanker om “Info Wars: Hvorfor er mainstream media tause om profetiene omkring september 2015?

 1. Tanakh fortel at livet på jorda skal halda fram som før.

  Jorda kjem ikkje til å gå under, slik mange kristne fortel.

  Etter at nasjonane har samla seg mot Israel og tapt kampen om Guds heilage fjell (Harmageddon), vil Messias styra frå Jerusalem og folkeslaga vil gradvis læra seg å fylgja Guds lover.

  “Kom, lat oss gå og be Herren om nåde, lat oss søkja Herren, Allhærs Gud! Eg òg vil gå med.» 22 Mange folk og mektige folkeslag skal koma og søkja Herren, Allhærs Gud, i Jerusalem, og be Herren om nåde. 23 Så seier Herren, Allhærs Gud: I dei dagar skal ti menn av alle tungemål og folk ta fatt i kappesnippen åt ein jødisk mann og seia: «Lat oss få gå med dykk, for vi har høyrt at Gud er med dykk.» Sakarja 8

  Det vert krig og elendighet dei siste åra før Messias kjem, men jorda består.

  “Oljeberget skal dela seg i to frå aust til vest, så det vert ein brei dal. Den eine halvparten av fjellet vik unna mot nord og den andre mot sør. 5 Dalen attmed fjellet mitt skal fyllast, for dalen mellom fjella skal nå heilt til Asal. Og de skal røma som de rømde for jordskjelvet i dei dagar Ussia var konge i Juda. Då skal Herren min Gud koma og alle heilage vera med han.
  6 Den dagen skal det henda at ljoset kverv, og dei herlege himmelljosa sloknar. 7 Så skal det vera ein einaste dag – Herren kjenner han – og ikkje dag som skifter med natt; om kvelden skal det vera ljost. 8 Den dagen skal det henda at det renn levande vatn ut frå Jerusalem, den eine halvparten til havet i aust og den andre halvparten til havet i vest. Såleis skal det vera både sommar og vinter.
  9 Då skal Herren vera konge over heile jorda. Den dagen skal Herren vera éin og namnet hans det einaste.” Sakarja 14

  Det er stor glede i vente.
  http://trackingbibleprophecy.com/images/jubilees.gif

 2. September vil nok komme og gå uten særlig mer dramatikk enn i årets andre måneder. Pastor John Hagee har allerede innsett at Blodmånene og Shemita ikke ville avstedkomme noe som helst, og har nå lansert en ny teori om at antikrist allerede er i blant oss.

  Men Jesus sier altså at han kommer som en tyv om natten, når han ikke er ventet. Uten tegn og forvarsler.

  • Det kommer selvsagt ikke til å skje noe mer eller mindre i september enn hva som er vanlig. Man har aldri kunne forutsagt noe som helst av katastrofer. De skjer bare og når man minst venter det. Det er intet nytt under solen. Tragedier, katastrofer og økonomiske krakk skjer med jevne mellomrom hele tiden. Så å gå ut på denne måten og tidfeste når noe skal skje er selvsagt bare tull.

 3. Nokon ting står heilt fast.
  Antikrist eller GOG må snart visa seg.
  Tempelet må koma på plass på tempelhøgda.

  Cheney talar om den store saka i tida.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Iran/Cheney-Iran-deal-likely-to-lead-to-first-use-of-nuclear-weapon-since-WWII-413796

  AUGUST 31, 2015
  Cheney: Iran deal likely to lead to first use of nuclear weapon since WWII

  Cheney seier det som eg lenge har skrive om.

  ..”accused President Barak Obama of agreeing to a deal with Iran that will likely lead to “the first use of a nuclear weapon since Hiroshima and Nagasaki.”

  Kortid skjer det?
  http://dreamingofmoshiach.blogspot.no/2008/01/president-bushpresident-gog.html
  Jau, før neste val i november 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *