Info Wars: Hvorfor er mainstream media tause om profetiene omkring september 2015?

Den sekulære presse og tv kanalene gav svært stor oppmerksomhet omkring Harold Campings famøse forutsigelser om at dommedag skulle inntreffe 21 mai 2011. Den da 90 år gamle dommedagsprofeten som avgikk med døden den 15 desember 2013 fikk bred omtale både på TV og i aviser verden over. I forkant av dommedag som ikke kom hadde hans organisasjon, Family Radio og tilhengerne svidd av hundretusener av dollar på store reklameskilt og dommedag ble aktivt markedsført i reklame på busser og på gata i amerikanske storbyer. Her i Norge kastet både VG, Dagbladet, NRK og en hel haug aviser seg på det hele og VG satte opp et Web kamera som filmet fra Oslo under dommedag som ikke kom.

campingMainstream media var ikke sparsommelige da de omtalte Harold Camping og hans famøse spådommer om dommedag 21 mai 2011. Aviser, nyhetskanaler og TV fulgte opp med en rekke reportasjer om en spådom fra en høyrøstet predikant med begrenset tilhørerskare som attpåtil hadde bommet med tilsvarende spådommer flere ganger tidligere. Det som kanskje har slått enkelte, i hvert fall noen i alternativmedia er hvorfor mainstream media denne gang har vært fullstendig tause om den massive mengde av profetier og forutsigelser som foreligger om det som kan komme til å skje i september 2015. Mens forrige dommedag ble markedsført av en liten, men høyrøstet gruppe troende hvorav mange brukte alle sine sparepenger på å advare verden, er fenomenet vi nå ser på sosiale medier langt større og omfatter langt flere mennesker enn kretsen rundt Harold Camping. Ryktene om hva som kan skje i september 2015 florerer på nettet og mange av dem som fremmer 23 september forutsigelsene i en eller annen form har flere hundretusen følgere. Denne videoen eksempelvis har mer enn 1,7 millioner visninger.

Hvorfor er media tause og hvordan i alle dager har dette unngått å bli kunne oppdaget av pressen som elsker å meske seg når de kan latterliggjøre kristen overtro. Mange av videoene omkring det mange tror komme i september har opp mot to millioner visninger, men mainstream media er og forblir tause. Hvorfor?

 

2 tanker om “Info Wars: Hvorfor er mainstream media tause om profetiene omkring september 2015?

  1. September vil nok komme og gå uten særlig mer dramatikk enn i årets andre måneder. Pastor John Hagee har allerede innsett at Blodmånene og Shemita ikke ville avstedkomme noe som helst, og har nå lansert en ny teori om at antikrist allerede er i blant oss.

    Men Jesus sier altså at han kommer som en tyv om natten, når han ikke er ventet. Uten tegn og forvarsler.

    • Det kommer selvsagt ikke til å skje noe mer eller mindre i september enn hva som er vanlig. Man har aldri kunne forutsagt noe som helst av katastrofer. De skjer bare og når man minst venter det. Det er intet nytt under solen. Tragedier, katastrofer og økonomiske krakk skjer med jevne mellomrom hele tiden. Så å gå ut på denne måten og tidfeste når noe skal skje er selvsagt bare tull.

Det er stengt for kommentarer.