Indikerer 150 døde delfiner et snarlig jordskjelv i Japan?

delfinsOver 150 døde delfiner skal ha blitt funnet på japanske strender og dette oppfatter enkelte som et signal på at et nytt kraftig jordskjelv skal ramme Japan innen få dager melder en rekke medier. Lørdag undersøkte forskere kadavrene av 156 melonhodedelfiner som ble funnet på to strender ved Japans stillehavskyst fredag.  Til tross for at det ikke er noen klar tilknytning mellom massestrandingen og jordskjelv, har mange uttalt seg om saken på sosiale medier.

Flere peker på at rundt 50 melonhodedelfiner ble funnet på japanske strender rundt seks dager før det store jordskjelvet i mars 2011. Jordskjelvet utløste en tsunami som igjen førte til en atomulykke ved Fukushima-anlegget. Rundt 19.000 mennesker mistet livet.      – Er den neste på vei? Forbered dere på jordskjelv, skriver en person på Twitter. Flere frykter nå at Japan innen relativt få dager vil bli rammet av et nytt stort jordskjelv og at de 156 døde delfinene er et varsel på hva som kommer, I følge bibelen skal de siste tider være preget av jordskjelv her og der. Hvorvidt de døde delfinene er et varsel på jordskjelv gjenstår å se.

https://youtu.be/-xc1ua6BB1s

Én tanke om “Indikerer 150 døde delfiner et snarlig jordskjelv i Japan?

  1. Pastor Wilkerson sa at det vil komme et stort jordskjelv i USA. Før dette skjelver vill vi få et annet skjelv, muligens i Japan.
    “Another earthquake, possibly in Japan may precede the one that I see coming here. There is not the slightest doubt in my mind about this forthcoming massive earthquake in our continent”.

Det er stengt for kommentarer.