India: Pastor og kirkeplanter drept og dumpet i ødemarken av hinduekstremister

Pastor Munsi Thado og hans kone og tre barn. (Foto: Christian Consern)

En pastor og kirkeplanter i den indiske staten Maharashtra ble brutalt drept av hindu-ekstremister etter at gjennom flere år hadde måttet takle mishandling for sin kristne tro i et India preget av økende religiøs intoleranse og vold. Menneskerettighetsgruppen “International Christian Concern” meldte i juli at ukjente hindu-ekstremister hadde myrdet Pastor Munsi Thado, 35, og etterlatt hans kropp i skogen nær Badpari landsbyen i Godcharoli distriktet i staten Maharashtra. Hindu-ekstremistene skal med makt ha slept pastoren ut av hans bopel, og på tross av at hans kone, Rajini’ bønnfalte dem om å spare hans liv valgte de å myrde pastoren med kaldt blod

Maharashtra in India (claimed and disputed hatched)I de siste fem årene før den kristne pastoren ble martyr for Jesu Kristi navn, bodde pastor Munsi Thado i skogen i utkanten av Badpari landsbyen på grunn av press fra landsbyen. De hinduistiske landsbybeboerne var rasende på grunn av pastorens evangeliske virksomhet og krevde at han tilbakekalte sin kristne tro og bekjennelse. Når han nektet å fornekte Jesus Kristus og ikke ville etterkomme deres krav, ble han jagd ut av landsbyen. I etterkant av utstøtelsen fra landsbyen, hadde pastor Munsi, som før sin omvendelse til Kristus hadde vært medlem av en Maoistisk separatist-gruppe, fortsatt å evangelisere og ledet mer enn tjue familier til Kristus. “Han ble drept på grunn av sin tro, sitt liv og sin tjeneste for Adivasi folket i området,” forklarte en av hans medarbeidere til “International Christian Concern” og han ledet mer enn tjue familier til Kristus i løpet av de siste fem årene, etter at han ble jagd ut av landsbyen av radikale hinduer,” sier medarbeideren videre.

India har omkring 66 millioner kristne av en befolkning på 1,38 milliarder. Landet har sett en stadig økning når det gjelder kristendomsforfølgelse de senere årene. Både indiske hindu-ekstremister og muslimske indere er blant dem som forfølger kristne. I følge Åpne dører er India rangert som det 10. farligste landet i verden for kristne. Forfølgelsen av kristne blir stadig verre og mer omfattende spesielt i muslimske land. Islam og Koranen utgjør nå den farligste trussel for kristne både i Midtøsten og store deler av Afrika. Den samme religion som statsminister Erna Solberg og hennes venstreliberale “borgerlige” regjering nå søker å gi spesiell oppmerksomhet til i form av en “fullstendig kontraproduktiv «handlingsplan mot muslimhat” er i realiteten den mest voldelige og destruktive religion verden har sett.

 

Facebook Comments

4 tanker om “India: Pastor og kirkeplanter drept og dumpet i ødemarken av hinduekstremister

 1. Ingen liker å være bundet, det gjør ikke Erna heller, men hun kjenner repene strammer og båndene binder henne fast.

  Derfor vil hun kvitte seg med alle reip og bånd, slik at hun kan leve som hun vil, og få det hun trakter og ivrer etter.

  Det er annerkjennelse, berømmelse, posisjon, respekt, og selvfølgelig penger og makt.

  De bånd og reip hun kjenner aller mest på er De Ti Bud

  Sal 2:13 Hvorfor er folkeslag i opprør, hvorfor legger folkene unyttige planer? Jordens konger reiser seg, fyrstene rådslår sammen mot Herren og hans salvede: «La oss sprenge deres lenker og kaste repene av oss!»

  Erna hater dette som pesten.

  Derfor har hun valget mellom pest og kolera.

  Da velger hun kolera, for pesten liker hun ikke, for ti buds loven er skrevet i hennes hjerte, den loven vil hun kaste av seg for en vær pris, for de kjenner hun på kroppen hvordan det hemmer henne til å nå sin mål.

  Derfor velger hun islam, for det har hun ikke erfart på kroppen enda, men bare vent det kommer. Men da er det for seint for henne, når hun oppdager hva islam egentlig er for noe.

  Så Erna vet og forstår hva hun gjør, og får med seg hva islam gjør. For hun hater kristendommen intenst og alt det, det står for. Derfor velger hun islam, for da ser hun at hun via dem kan nå sine mål.

  Mvh RJ

 2. Har nå klart å lese artikkelen. Det er hjerteskjærende. Tøff familie. Jeg setter dem virkelig høyt… Må jeg være modigere for Jesus.

  Mine tanker går til kona og barna. Må de finne styrke til å gå videre. Må Gud beskytte dem mot disse menneskene. Hatet fra dem er sykt. Jeg tror samme hat er i gatene i Norge også. Man ser det komme frem avogtil… Erna ser det ikke nei… Lurer på om hun stusser over at hun ikke hører om kristne som hakker i hjel muslimer eller hinduer ute i verden.

  Selv om jeg ikke er tilhenger av å brenne koranen så ser man det muslimske sinnet som oppstår når noen gjør det. Det er langt ifra trygt å være tilstede der da. Erna forstår ikke hvor farlig det er. VG dropper sakene som forteller sannheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *