To politifolk skutt under opptøyer i Louisville Kentucky etter kjennelse i Breonna Taylor saken

Skytehendelsen som krevde livet av 26-åringen Breonna Taylor har vekket sterke reaksjoner i USA. Nå, seks måneder senere, er den tidligere politimannen Brett Hankinson tiltalt for grov uaktsomhet, men dette er ikke godt nok for demonstrantene fra Black Lives Matter som krever blod. Onsdag kveld norsk tid pågår det protester og opptøyer i Louisville i Kentucky og to politifolk ble skutt og skadd under opptøyene, melder Fox news som kan fortelle at Black Lives Matter demonstranter forsøkte å tenne på flere bygninger

Se innslaget fra Fox News

Facebook Comments

1 tanke om “To politifolk skutt under opptøyer i Louisville Kentucky etter kjennelse i Breonna Taylor saken

 1. Demokratisk politiker bryter loven. Det overrasker meg ikke i det hele tatt.

  “06:01Vegard Kristiansen Kvaale
  Politiker pågrepet i Louisville:Den demokratiske delstatspolitikeren, Attica Scott, er pågrepet av politiet under demonstrasjonene i Louisville i Kentucky, melder flere lokale medier, deriblant TV-kanalen WDRB.
  Hun står bak lovgivningen som går under navnet “Breonnas lov” og ble pågrepet da hun deltok i demonstrasjonene som krever rettferdighet for Breonna Taylor.

  Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken, skriver NTB.

  Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA. Demonstrantene samlet seg ved en kirke i sentrum, og opprørspoliti stengte av gatene i nærheten.

  Politiet stengte av utgangene til kirken der demonstrantene samlet seg for å unngå å bli pågrepet for brudd på portforbudet. Det er ikke meldt om voldelige konfrontasjon mellom politiet og demonstrantene.

  Flere ble likevel pågrepet, blant dem politikeren Attica Scott, som representerer Deomkratene i Representantenes hus i Kentucky. Politiet trakk seg etter hvert tilbake, og demonstrantene forlot stedet.

  Kvelden og natten i forveien ble i alt 127 personer pågrepet i demonstrasjoner i byen.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *