I gang med å fjerne den kristne arven etter president Trump

Joe Biden regimets første oppgave etter å ha tatt over det hvite hus var å signere en rekke presidentordre som var ustedt av president Trump. Allerede samme kveld han ble installert, signerte Biden ordre om at alle reguleringer som innvolverer seksuell orientering for transeksuelle og LGBTQ samfunnet skal vurderes på nytt. Under Obama ble det gitt tillatelse til at transpersoner fritt skulle kunne velge om de vil bruke jente eller guttetoalett i offentlig skole. Dette ble reversert av Trump administrasjonen. Biden regimet har tidligere lovet at de ville gjenopprette transeksuelles rettigheter, og nå skal alle retningslinjer og regler vurderes på nytt. Biden vil etter alt å dømme også gå for at menn som identifiserer seg som kvinner, skal kunne delta på kvinnelag eller i damesport alt etter sine egne preferanser og lyster.

Joe Bidens politikk i forhold til LGBTQ samfunnets rettigheter vil kunne komme til å true kristne skoler og undervisningsinstitusjoner som selv har kunne legge til grunn de bibelske føringer i forhold til seksualitet og kjønnsidentet. For kristne ledere i Norge som har uttrykt støtte til Joe Biden, er dette godt nytt. «“Children should be able to learn without worrying about whether they will be denied access to the restroom, the locker room, or school sports,” the order, entitled “Executive Order on Preventing and Combating Discrimination on the Basis of Gender Identity or Sexual Orientation,” heter det i vurderingen fra Biden regimet. Blant konservative og kristne amerikanere er det betydelig motstand mot en slik liberalisering, men Dagen redaktør Selbekk og kristenledere i Norge vil nok applaudere dette også. De har fått den presidenten de ønsket i Amerika og feirer sikkert dette og en ytterligere liberalisering av abortlovene.

 

Facebook Comments

2 tanker om “I gang med å fjerne den kristne arven etter president Trump

  1. Så nå åpner usa opp for at kvinner kan invaderes av menn på toalettene i usa. Barn kan ikke gå alene på do i trygghet lenger, og voldtekter vil forekomme blant båsene på fest i offentlige toaletter.

    Menn kan late som de identifiserer som kvinner, bare for å kikke på andre kvinner. Skal de i det hele tatt la dette tullet skje, må de faktisk ha to nye toaletter/garderober.

    En for menn, er for kvinner. En for kvinner med vrangforestillinger (kvinner som «identifiserer som menn») og en for menn med vrangforestillinger (menn som «identifiserer som kvinner»)

    Ikke blande de med sinnslidelser med de to førstnevnte normale gruppene. Men skal de dra det så langt, må de snart lage en ny garderobe for katter og flodhester også. Hvor langt skal denne idiotien dras,før folk setter foten ned?

    Hvis jeg identifiserer som Erna solberg, må ikke jeg få lik lønn og tv tid og spalteplass som henne da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *