Hvorfor stadig flere tyskere er kritisk til Merkels åpne grenser politikk

Europeiske ledere har lenge hatt en naiv tilnærming til dette med å ta i mot asylsøkere. I de aller fleste europeiske land har man ukritisk tatt i mot dem som har banket på dørene, og slik har vi sluppet inn tusener som nå skaper vansker og uro. Når vi ser klippet under forstår vi hvorfor stadig flere er skeptiske til vår innvandringspraksis. Amerikanske velgere har forstått faren, og derfor stemt på Donald Trump som ønsker å vite hva som slippes inn i USA. Se klippet og si gjerne din mening.

https://www.youtube.com/watch?v=aM6qKYgLVqM

5 tanker om “Hvorfor stadig flere tyskere er kritisk til Merkels åpne grenser politikk

 1. Det klippet over viser er ren ondskap!

  Angela Merkel er ikke snau….i en tale 6.desember 2016 hos Kristen Demokratene sier hun at det er tyskerne som må integrere seg.

  “Merkel, its Germans who need to integrate”

  “Merkel gives a speech to a room full of trained seals that the problem with integration with her million muslims no one wanted, is the German people themselves. Not the muslims.”

  https://www.youtube.com/watch?v=m_k5ycUjH_g

 2. Forferdelig!! Men for disse muslimene er vanlige tyskere (og nordmenn, for den saks skyld) hunder og vantro. Håper de blir funnet og sent hjem, uansett hvor hjem er.

 3. Hvordan tror PK-geriljaen at unge, mannlige arbeidsledige innvandrere vil bruke dagene? Til å lære mest mulig om det norske samfunnet og våre verdier, slik at integreringen går greit??
  Mange ble redde da en strøm av enslige menn kom syklende inn i Finnmark. Her på nærbutikken møtte en innvandrer opp i fullt kampantrekk. Lite hyggelig.

Det er stengt for kommentarer.