Hvorfor flertallet er skremt til lydighet mot Covid-19 tyranniet

En stemme, et felles budskap om viruset er nødvendig for å få massene til å godta den nye virkeligheten.

Covid-19, Corona. pandemi, røde soner, smittetrend, smittetall, vaksine, lockdowns, nedstengning, røde land, gule land, mutasjoner, sosial avstand, gå i rødt, tiltak, smitttesporing, faktasjekkere, Covid-21, smitteutbrudd og en tredje smittebølge er ord vi alle er blitt grundig kjent med det siste året. De aller fleste mennesker i Norge har latt seg skremme og tror blindt på myndighetene og massemedias budskap. I tur og orden tar folk på seg munnbindet, holder en eller to meters avstand fra alle, lar seg stenge ned og stenge inne, Andre lar seg gå i husarrest (karantene) fordi de stoler på myndighetenes ord og en tvilsom PCR test.

De fleste og flertallet ser ut til å følge myndighetenes Covid-19 regler uten kritiske motforestillnger og samfunnet er langt på vei delt mellom et stort flertall og et lite mindretall. Mens flertallet nærmest heier på -og lar seg låse inne i isolasjon av redsel for smitten, finnes det noen få som åpent protesterer. Imidlertid er disse svært få og stemples enten som “nynazister, fanatiske vaksinemotstandere, forskrudde kristne som frykter at Covid-19 henger sammen med bibelprofeti -eller tapere fra “livets harde skole” som noen hånlig blir omtalt som i kommentarfeltene til de medier som ennå ikke har stengt ned ytringsfriheten. I Oslo er det nå full lockdown og de eneste som får holde åpent er livsnødvendige utsalg som vinmonopol, matbutikker og apotek. Alt annet er stengt og Osloborgere ser ut til å finne seg i det.

Propagandaens makt

Hvordan i alle dager har dette kunnet skje? Hvordan har man lykkes med å underkue flertallet av befolkningen og gjort eller kritiske samfunnsborgere om til lydige slaver som blindt og ukritisk lar seg dirigere til å ta på seg munnbind, la seg være prøvekanin for legemiddelindustrien og helt uten motforestillinger lar dem sette en injeksjon på oss vi ikke kjenner verken de kortsiktige eller langsiktige virkningene av. Den omfattende propaganda-kampanjen den vestlige verden har vært utsatt for i et helt år har hatt sin virkning. Politikere, regjeringsmedlemmer, helsemyndigheter, WHO og smittevern-eksperter som Bill Gates og Anthony Fauci og propagandistene i massemedia, har alle brukt den samme teknikken, nemlig tale med en stemme og ett budskap. I et helt år har de i beste sendetid og kontinuerlig fått hamre inn sitt budskap om Covid-19, skapt frykt i flertallet av befolkningen og fått banket gjennom en rekke udemokratiske regler som folket blindt følger.

Aviser, nyhetskanaler og de sosiale plattformene har villig latt seg bruke, og enhver røst som er kritisk til dette ensidige budskapet, blir sensurert, utestengt og brakt til taushet. Og slik skal det være i åpne demokratier der ytringsfrihet er forbehold dem som har de riktige meningene -og som taler i overensstemmelse med BUDSKAPET. Det som har skjedd gjennom 2020 og 2021 har på mange måter besvart spørsmålet mange stilte seg etter den andre verdenskrig. Hvordan i alle dager kunne Adolf Hitler og nazismen forføre hele det tyske folk? Svaret burde være helt åpenbart -for de samme mekanismer som ble brukt for å forføre Tyskland brukes nå på nesten hele verdens befolkning og resultatet er frykt og lydighet. “En stemme og ett budskap” er nøkkelen til å beseire folks sinn, og etter ett år med Corona og Covid-19 ser vi at makteliten har lykkes. Via propaganda-apparatet som media utgjør, gjennom kollektiv frykt, gjennom sosial påvirkning og gjennom å påføre mennesker “smitteskam” har de skapt seg et samfunn med kuede og redde borgere. De få som våger å vise opposisjon og ikke akter å følge smittevern-reglene stemples som “egomaner” som ikke bryr seg om sin neste. Det siste virkemiddelet som tas i bruk for å tvinge folket inn i rekkene er trusler om bøter, fengsel eller annen straff. -Og når noen enten av samvittighetsgrunner eller på grunn av religiøs overbevisning ikke følger retningslinjene -og blir straffet for det -skal vi ikke syntes synd på dem. Dermed er alle kneblet, kirken som institusjon er knuget ned -og friheten er borte. Vi må se til USA og Canada for å finne modige kirker som lar Kristus være kirkens herre og ikke Cesar.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Hvorfor flertallet er skremt til lydighet mot Covid-19 tyranniet

 1. Legg merke til Israel som har vaksinert flest mennesker i verden i forhold til folketall. Ikke noe å si på effektiviteten. Men det de gjennomfører etterpå er fascisme. De som vaksineres får et vaksinasjonspass som gjør at de kan bevege seg relativt fritt i samfunnet. De som IKKE vaksineres, blir holdt i lockdown og får ikke bevege seg fritt.
  Dette er meget skuffende av Israel som nå er i front på å innføre den globale diktatoriske fascismen. Dette viser at det moderne Israel er en sekulær antikristelig stat på linje med resten av verden.

  Men Gud er nådig og vil likevel redde Israel nok en gang fra undergang i fremtiden iflg bibelen.

  7
  3
 2. De som sier nei til å få denne coctailen med foster celler, tungmetaller og gen modifisering vil bli avskydd av samfunnet og en åndelig død kristenhet. Jeg og min familie sier nei til denne vaksinen som er en del av det kommende antikristelige systemet. Den Hellige Ånd advarer med tydelig stemme mot denne vaksinen.
  Kristne må sette sin lit til Herren og Hans løfter og takke nei til denne coctail fra avgrunnen.

  11
  2
 3. Vi har ikke sett Corona bølge nr. 2 enda.

  Først må denne Corona-en brenne ut, det vil ta noen år, så vil det bli en liten pause.

  Så utløser de Corona bølge nr. 2. Da blir det et mye farligere virus. Så er det på-en igjen med nye vaksiner, for denne såkalte vaksinen ikke virker på Corona bølge nr. 2.

  Hvor lang tid dette tar er avhengig av tålmodigheten til de som utvikler viruset, og egen frykt for det de utvikler.

  Etter det kommer bølge nr. 3 som har potensiale til å drepe alle mennesker på kloden.

  Dette er en av djevelens planer, og han har et arsenal av planer for endetiden.

  Begynner noen å se hvor avhengig vi er av Jesus.

  Mvh RJ

  8
  1
 4. I dag fikk jeg telefon fra min kommune : Jeg skulle vaksineres ! Takket nei til dette – jeg er selv ansvarlig for min kropp og min helse og er ingen prøvekanin.

  11
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *