Covid-19 hysteriet: Vennesla kommune strammer inn, Lillesand holder stand men treningssentre sperrer for medlemmer fra Kristiansand

Vennesla kommune vil tirsdag vedta flere tiltak på grunn av Corona frykten. Tiltakene blir ikke like omfattende som i Kristiansand men kommunen vil forby deg å ha mer enn fem gjester i ditt private hjem. Videre vil kommunen innføre forbud mot arrangementer med flere enn ti personer, herunder vurderes unntak for planlagt brylluper og barnedåp. Begravelser og bisettelser følger nasjonale regler. Forbud mot skjenking av alkohol på serveringsstedene, Påby registering av gjester ved serveringssteder., Påby registering av besøkende ved treningssentrene. Kamper og cuper mellom barn fra ulike klubber, forbys.

Lillesand kommune som grenser opp til Kristiansand vil foreløpig ikke stramme inn på tiltakene. Imidlertid ønsker ikke treningssentre i Lillesand kristiansandere velkommen og har sperret deres medlemskort så ikke de kan oppsøke treningssentre i Lillesand, melder Fædrelandsvennen mandag kveld. De nye reglene som blant annet forbyr deg å ha mer enn fem gjester i eget hjem vil bli vedtatt under møtet i formannskapet mandag kveld. Søkelys har mandag vært i kontakt med flere som driver bibelgrupper/bønnegrupper i Kristiansand og flere av disse forteller at de ikke akter å nekte folk adgang til fellesskapet selv om det blir flere enn fem gjester. Andre igjen forteller at deres husgruppe tar pause inntil det igjen blir tillatt å komme sammen.

Facebook Comments

1 tanke om “Covid-19 hysteriet: Vennesla kommune strammer inn, Lillesand holder stand men treningssentre sperrer for medlemmer fra Kristiansand

 1. Jeg synes all skrivingen om covid-19 på en nettside som dette virker rart. Den politiske praksisen som det klages på er en konsekvens av en lang utvikling og kan i stor grad kalles “demokratisk”. Veldig få har forstått hva som har skjedd fordi de har vært en del av utviklingen selv. Jeg kan huske at jeg for mange år siden sa til folk at det å betale nrk-lisens var synonymt med å undergrave kristendommen i Norge. Men ingen tok meg alvorlig. Men idag forstår flere og flere hvordan mediene styrer tankene til folk. For å si det slik, de som har betalt nrk-lisens i løpet av de siste 40 årene burde heller gå i seg selv. Det er faktisk så enkelt.

  Personlig drikker jeg ikke og savner ikke restauranter. Ei heller treningsstudioer eller teater. Jeg løper heller en tur i skogen. Menighetslivet avsluttet jeg for lenge siden pga alt hykleriet og verdsligheten. Så smitterestriksjoner betyr lite eller ingenting for meg.

  I gamle dager snakket man mye om ransakende forkynnelse. Det burde man innføre igjen idag. Det mangler ikke på ting man kan ta tak i. Men det er ikke usannsynlig at man vil ende opp som Jesus da til og med disipplene forlot ham.

  Jeg tror den utviklingen vi har sett frem til nå bare vil utvikle seg videre. For ingen tar tak i de virkelige årsakene. Og da kan vi kanskje få oppleve virkelige endetidstegn. Sett i forhold til hva som har skjedd i Norge de siste tusen årene så ville nok nesten alle vanlige folk som levde før 1800 gladelig byttet liv med 99% av de som lever idag. De ville si vi lever i paradisiske tilstander.

  Min anbefaling ville være å skrive mye mindre om virus og heller fokusere på hvorfor frafallet i Norge har vært så stort de siste årene.

  Tror det kunne skrives tusen artikler om dette. Men de fleste av dem ville nok oppleves som provoserende for ganske mange.

  Om endetiden: Det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal fokene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenning bruser. Menneskene skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden. For himmelrommets krefter skal rokkes. Da skal de se Menneskesønnen komme i skyen med stor makt og herlighet. Men når dette begnner å skje, da rett dere opp og løft hodet, for da er deres forløsning nær. (Luk. 21, 25-28)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *