Hva Klaus Schwab og World Economic Forum har av planer og i tankene for oss

Verden har gått fra den ene krisen til den andre de siste årene. Vi har hatt og har ennå en pågående pandemi-krise, forsyningskrise, mangelkrise og energikrise som har skapt en internasjonal inflasjonskrise der prisene stiger hver eneste måned. Nær sagt absolutt alt er blitt dyrere og tro ikke at Klaus Schwab og gloablistene i World Economic Forum er ferdige. De har mer godsaker på lur, klima-lockdown hvor du og jeg får skylden fordi vi gjennom å spise rødt kjøtt bidrar til global oppvarming og klimakrisen.

Vi er hastig på vei inn i “The Great Reset” og man skal ikke bli forundret over noe av det disse globalistene klarer å trekke opp av kriser og grunner til å innføre begrensninger. Det siste de nå skremmer med er at ekstremvær og klimakrisen vil føre til at våre bankkontoer blir fryst slik at vi ikke kan få tilgang til dem. Cyberangrep, hacking, ødelagt infrastruktur som en følge av skade forårsaket av global oppvarming og ekstremvær er ikke utenkelig. Klaus Schwab og den globaistiske elite i kretsen rundt Verdens økonomiske forum har helt sikkert mange kriser og overraskelser på lur i godteposen. Kriser og lockdowns de drar frem for å presse oss alle til å akseptere den nye verdensorden de systematisk jobber for å innføre. Christian Westbrook har sett den siste Twitterposten fra Klaus Schwab og World Economic Forum som spår hva som ligger foran oss mens vi teller ned til den globale reset.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Hva Klaus Schwab og World Economic Forum har av planer og i tankene for oss

 1. Det er interessant å følge med – samtidig så er det en ting disse ikke har tatt med i ligningene – Nemlig Jesu navn – Gud! Det finnes motkrefter – og jeg vet ikke – men muligens – sånn i en profetisk tidstabell – så tror jeg muligens de går for raskt frem. Det står eks. i Matteus 24 – at evangeliet skal bli talt til en hvert folkeslag, så skal enden komme – og der er vi ikke enda.

  Dessuten etter den Hvite hesten – så kommer den røde – den som tar bort freden på jorden. Det kan vi se på mange plasser – det skal bare litt til – før det bryter ut krig. Som Lebesbymannen profeterte – krig mot Norge.

  I 2003 var det en mann som fikk 7 profetiske drømmer – som han delte først nå – de virke ganske katastrofale – men det fikk bremset planene til Globalistene. Om det skjer – vet jeg ikke – men de t virket ganske ekte – så time will show:

  https://www.korsfestet.com/449055610

  3
  1
 2. Pengesystemet vårt er ved veis ende. Alt er kredit. Penger er egentlig luft, men kun tillit mellom parter gir dem en verdi. Bankene lager penger ute av løse luften hver gang de låner ut. De eier ikke pengene, de blir skapt når de lånes ut. Så alt er kredit. Denne karusellen kan ikke pågå evig. Globalistene må finne på noe annet. Det er å ødelegge nasjonalstatene og innføre digital ID og digitale penger. Pengene som eksisterer idag blir verdiløs. Vanlige folk får ikke eie noe. Det blir borgerlønn som NWO myndigheter vil sørge for. Det blir samme lønn i Norge som i India. Men borgerlønn får du ikke før du underlegger deg ID merking og systemet. I siste akt mister du livet viss du ikke underkaster deg NWO dyret. Det som nå er i ferd med å innføres er første akt i totalitær ID overvåkning. Det begynner med vaksinepass, før det senere blir et tvunget chip implantat på kroppen. DAVOS folket snakker åpent om The Great Reset.
  Erna Solberg er med på dette. Hun visere sin sataniske ondskap allerede der hun med ondt blikk etterspør Jonas Gar Støre om hvorfor han ikke har innført strengere corona restriksjoner allerede. Hun viser her et ondere sinnelag enn sosialisten Støre. De bedriver ond løgn. Folket ble lovet gjenåpning og normal hverdag bare de vaksinerte seg to ganger og oppnådde vaksinasjonsgrad på 90% over 18 år. Dette holdt i 2 mnd. Men NWO og WHO har nok gitt reprimande og forlanger at det skal stenges ned på nytt. Vi er tilbake til start etter 2 år. Så hva skal trigge ny gjenåpning. Myndigheter vet at det blir vanskeligere å fortsette med frivillig vaksinering av 3-4-5 dose osv, da de ikke kan bruke samme argumentet for gjenåpning. Da blir neste steg vaksinepass og vaksinetvang. Østerrike har innført dette og Tyskland følger snart på. Dette vil ikke ende bra.

  • Men vi får tro til Herren – tross alt, Gud er større enn satan. David fryktet Gud mer enn Goliat – og det ble også Goliats bane. Jeg og min bønnekamerat – har bedt noen ganger om at det skal bli forvirring i fiendens leir når det gjelder dette regimet de forsøker å innføre – og nå fikk Tromsøs ordfører ett nederlag og fikk tommelen ned for vaksinepass – og selv Camilla Stoltenberg i NHI sier at de vaksinerte smitter – og de har enda ikke fått til noe vaksinepass enda – selv i byen her jeg bor, så ble det kommunelegen bestemte, altså å innføre koronapass – nedstemt av politikerne. Det virker som det er forvirring – og at man ikke klarer å innføre det som de forsøkte å innføre de dagene vi mintes Krystallnatten.

   Tross alt – Norge er ikke Østerrike eller Tyskland – vi glemmer ikke hvilken fortid disse 2 landene har – samme med Australia, som var en koloni for fanger og fangevoktere – det ser ut som det er det samme nå – hvor fangevokterne (myndighetene) ønsker å innføre tvang over fangene (folket).

   Norge har sine svin på skauen – som Oslo avtalen – abort – Israel hat – oppløsning av familiestrukturen, men likevel finnes det mange Guds Hellige her, i forhold til hva jeg mistenker er i Tyskland og Østerrike, i prosent av befolkningen.

   Spørsmålet er om Gud vil utsette det. Og Han kan det – spesielt om vi ber!

   Vi må bare fortsette å be – la Norge være ett unntak – som Sverige var under krigen, for de som kunne flykte dit.

 3. Og SÅ skal enden komme. Skriver tore.

  Ja… Lurer på hvor mange ganger jeg har tatt opp dette her. Men du kan ikke ta noe til deg fra Hannah…så prøver igjen… Jeg har gitt deg råd. Kast ut bøkene du samler på. Jeg har lest SÅ mye vranglære og tull i mitt liv og vet hva Jesus ville ha gjort i salgsbodene!

  Det ER lenge til enden, ihvertfall 7 år. HVIS bortrykkelsen skjer i natt så skal det altså bli forkynt «overalt hvor det er er oikos (hus)» (som det står) innen de 7 år. Det tenker jeg gjelder alt mellom jordhytter og slott. (Håper de under broer og de som er på flukt også får hørt)

  Dette er det IKKE du som skal ta deg av men de 144000 og de to vitnene. Du er heller ikke istand til å holde ut her da. Alle som vil leve for Jesus må dø for Jesus. Det bli helt grusomt på jord da for alle folk.

  Når de 7 år er gått kommer Jesus synlig og setter sine føtter på oljeberget. Sammen med oss kledt i fint lin.

  Det er intet som stopper lenger for at bortrykkelsen kan skje. I natt.

  Dere viser til masse profetier bla-bla (!) om vekkelse. Det ER IKKE lovd i Bibelen. Det kommer ingen vekkelse slik livets ord og Hanvold og kanal 10 og tusenvis av andre lover.

  Vi HAR blitt lovd vekkelse av PREDIKANTER (!) i 40 år. Nå må de snart slutte! Så må de begynne å våkne SELV! Det er vi kristne som trenger å vekkes!

  Det virkelig haster at vi ALLE kristne kutter ut drittprat og løgner, kutter ut falske profeter og vranglære, gjør opp med Gud og mennesker, kutter ut elskerinnen, elskeren eller homsevennen, pillene, pornoen, baksnakkingen. Elsk Gud og ALLE mennesker. Vær LYS!!! Vi skal ARBEIDE, ja jeg føler jeg må skrike snart! Er drittlei tull og ball og vranglære og STYGG oppførsel fra kristne. Jeg vemmes!

  HANNAH er demon og andre er satan, de selv er rene å rettferdige mens vi andre må behandles (!) og vil visst ikke nå dørstokken til himmelen engang…og det meste et tydeligvis lov å si. Og allikevel etterlyses ANDRES (!) frukter. What?? (Regner ikke med du forstår det Tore men jeg er på vei til himmelen. Jeg er tilgitt)

  De som leser her inne som ikke har gitt sitt liv til Jesus vil ikke bli som oss! Jeg håper de forstår at Gud er ikke slik, men at Han elsker dem overalt på denne jord og Han vet alt om dem. Jeg håper jeg ser dem HVER OG EN hjemme hos Jesus. De vet, og ser, at Bibelen taler sant ig Jesus kommer snart. De ser at verden går en skikkelig STYGG tid imøte.

  1
  4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *