Jan Hanvold om vaksinemotstandere: Vaksinemotstand er ikke tro, det er tull fra helvete!

“Hvor dum kan du bli og fortsatt puste? “Hanvold mener tydeligvis at vaksinemotstanderne er idioter. Så da er spørsmålet….hvorfor slipper han disse idiotene som f.eks Auke, Levi og Nessa inn i studioet? Og hvorfor slipper han Svein Magne Pedersen til i sitt studio?”. Det er faktisk et godt spørsmål. Et meget godt spørsmål. Hanvold har gjennom det siste året gått fra å være en frittalende røst til å bli fullstendig politisk og religiøst korrekt. Hanvold er nå så til de grader blitt korrekt at han får ros for at han setter vitenskapen foran Gud, og dermed forteller hvilken grunnvold hans skapende tro er bygd på. Hanvold var en av de første religiøse i Norge som åpnet for å stenge ut uvaksinerte. “Hadde jeg hørt på min venner i Amerika, vaksinemotstandere, hadde jeg vært død i dag,” Hva er det for noe, det er ikke tro. Det er eksperimentering, og det er tull fra helvete” Amen

Det er svermeri å blande Antikrist inn i disse tingene. Tull og surr,” sier Hanvold som spådde at Hillary Clinton ville bli USAs president.   Jan Hanvold har dermed lagt seg på det stikk motsatte budskapet av menn som Ludvig Nessa, Svein Magne Pedersen, Levi Jensen og David Auke som taler mot vaksinen. Den gamle TV sjefen er åpenbart mer villig til å ta en eksperiementell vaksine som har sendt tusener i døden og slett ikke hindrer Corona fra å gjøre folk syke. Jan Hanvold marker her motstand til og går kraftig i rette med  Ludvig Nessa, Svein Magne Pedersen, David Auke og Levi Jensen og de han kaller sine “amerikanske venner”.

Hanvold følger opp med en bønn om penger: Pass på å gi penger til Visjon Norge idag. Du vet…imorgen kan du være blakk…etter å ha gitt penger idag. 😉

10 tanker om “Jan Hanvold om vaksinemotstandere: Vaksinemotstand er ikke tro, det er tull fra helvete!

 1. Hanevold tjener Mamon og sånn har det vel alltid vært med han, så Hanevold sier det han tror han må si for å tjene Mamon, dessverre for Jan Hanvold vil han på ett tidspunkt oppdage at Mamon er en hard herre å tjene, la oss håpe det skjer før det er for sent.
  Når det gjelder Svein Magne Pedersen, så er han en jeg alltid har holdt for og tjene Mamon, der kan det se ut som jeg har tatt feil , i såfall så er det ingeting som gleder meg mer.

  4
  1
  • Jan Hanvold har alltid gått etter pengene. Han sier det som må til for at strømmen av penger skal fortsette.
   Hanvold har tatt demonjuice og er blitt forherdet mot Gud.
   Hanvold er død for Gud. Han er bare en Zoombie som er på jakt etter å fylle bankkontoen sin.
   Hanvold har levd i hor og i synd lenge og er vel det du kan kalle en forherdet synder som har stått Guds Ånd i mot lenge.
   Det er egentlig ikke så overraskende at han ikke tør satse på troen, fordi han ikke har en reell og levende tro på Gud.
   Hadde han hatt en levende tro på Gud hadde han omvendt seg fra sitt horelevnet for lang tid siden.

   4
   1
 2. Rune. Den gamle horebukken som er gift med en kvinne han ikke har lov til å være gift med etter Guds Ord, er redd for å dø og styrtet og tok sprøyta.
  Jan Hanvold lever i synd mot Gud og må forsvare sitt onde valg slik vaksinerte gjør.
  Problemet med Hanvold er at han eier ingen prinsipper. Alt er noe han omgjør til klingende mynt og knitrende sedler.
  Hans Herre er Mammon og ikke Jesus Kristus og hans “forkynnelse” av skapende tro er bare rot og babling. Det er null substans i det Jan Hanvold forkynner.
  Han er desperat etter penger fordi han taper penger både på fiaskohotellet sitt og religiøst tv. Hanvold har lenge spillt på to hester samtidig, og det imperium han har bygd seg er bygd på sann. Det eneste som holder han oppe er at stadig nye spytter penger inn i hans prosjekt. Hanvold er en scam.

  6
  1
  • Jeg tror de fleste oppdaterte kristne har forstått at Hanvold er en svindler på utkikk etter penger. At han nå går i mot de han kaller sine “venner” viser meg hvor falsk og råtten Hanvold er.
   ‘Jeg var tidligere en fast bidragsyter eller “støttepartner” av Visjon Norge, men har nå fått øynene opp for bedraget Hanvold driver med.
   Min kollekt går ikke lenger i den retning.

   5
   1
  • Nei, dette ble for hard kost å lese uten å ta til motmæle! Intensjonen til Hanvold med å bringe frelse til en fortapt verden har vært god. Mage mennesker føler tilhørighet til “Visjon-familien”. Mange har blitt frelst. På kanalen er det mange gode programmer døgnet rundt. Vil man ikke høre penge-mas, trenger man ikke se på programmet Studio Direkte kl 20 – 23. Men det er mange bra gjester i studio. F.eks var Aage Åleskjær der nylig.
   Mulig at pengene har gått Hanvold litt til hodet. Han bor bra og kjører bra bil. Men han hevder å ha inntekter fra boksalg, utleie, seminarer etc.
   Men det er nok mye misunnelse rundt omkring fordi Hanvold har klart å bygge et “imperium”…

 3. Jeg kommer ikke til å bidra med noe til Visjon Norge lenger, nå er det slutt!
  Dette var arrogante og ufine uttalelser fra Hanvold. Måtte Gud være ham nådig!
  Man må gjøre opp sin mening selv, men det er ikke alt man har innsikt i og nok kunnskap om.
  Svein Magne Pedersen har ingen formell medisinsk utdannelse, men er likevel meget belest og informert om både skolemedisin og alternativ behandling. Han har kontakter både her og der. Han var f.eks på et seminar på Gardermoen nylig, der alternativ kreftbehandling var tema.
  Så denne mannen låner jeg mitt øre til når det gjelder f.eks korona-vaksine.

  • Er forskrekket over at Hanvold kan si slikt.
   Likte Hanvold tidligere, men det han sier om vaksinemotstandere viser meg at han er forhekset av tidsånden.
   Hadde Hanvold hatt noe visdom så hadde han lagt seg på en mer forsonlig linje. Selv Jan Åge Torp unngår klokelig å angripe uvaksinerte slik og latterliggjøre dem. En ting er sikkert. Å gi penger til Visjon Norge er totalt uaktuelt for vår del.

 4. Jan Hanvold er opptatt av kun en ting. Og det er Jan Hanvold og bare Jan Hanvold.

  4
  1
 5. Hvor mange ganger har han kalt folk dumme og idioter…
  Den som kaller noen idiot…

 6. Koko-kristne er det nok av. Overtro, mentale fortstyrrelser, konspirasjonsteorier og sexbesettelser. Gud ordner ikke opp i noe som helst. Vi ler oss skakke!

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.