Hundrevis av britiske borgere på rømmen fra Covid-19 soning eller husarrest i Sveits

Verbier, Switzerland, in 2011Nesten 400 britiske gjester har rømt fra et sveitsisk skihotell i Verbier som de var pålagt å gjennomføre corona soningen i. Lokale myndigheter har likevel medfølelse med rømlingene, som på svært kort varsel 21. desember fikk karantenepåbud eller etter funn av den muterte virusvarianten i Storbritannia. – Vi forstår sinnet deres, sa talsperson for Banes kommune som Verbier ligger i, Jean-Marc Sandoz, til nyhetsbyrået DPA. Sveitsiske myndigheter hadde identifisert 420 briter som ble pålagt corona-soning på hotellet. Rundt 50 stakk av umiddelbart, og søndag er det kun om lag ti stykker igjen.

Sandoz opplyste at noen av britene siden har dukket opp i Frankrike etter å ha rømt fra “karantenen” som er et annet ord for husarrest eller fengsling. Corona-situasjonen har gjort at myndighetene uten å måtte gå om domstolene vil kunne gi folk husarrest eller soning på et egnet hotell på basis av mistanke om at personene kan være smittet. Covid-19 har gjort at et nytt diktatur med grunnlovsstridig frihetsberøvelse har blitt innført. Også i Norge blir friske folk pålagt husarrest og dermed fratatt grunnleggende rettigheter vi frem til 2020 trodde vi hadde. Personer som illegges husarrest eller “karantene” som det nå kalles trues med store bøter dersom de bryter den pålagte frihetsberørelsen som et karantenekrav i realiteten er. Såkalt smittevern-karantene kan sammenlignes med soning hjemme med fotlenke. I flere land blir personer som er ilagt smittevern-husarrest ringt opp av smittesporere som forsikrer seg om at folk i karantene virkelig er hjemme. Fra Canada er det rapportet om at uniformert politi har kunnet dukke opp hjemme hos “mulig smittede” for å sjekke at de overholder husarresten.

31 tanker om “Hundrevis av britiske borgere på rømmen fra Covid-19 soning eller husarrest i Sveits

 1. Bra at det er noen som har guts til stå opp mot den totalitære fascismen som sprer seg over hele vesten.

  5
  1
  • Så det er FASCISME å spare liv og helse? Og jeg som trodde du var KRISTEN. Ja, ja. Så feil kan man ta. 😥😥😥

  • Helt riktig. Folk bør reise seg mot dette totalitære systemet som tvinger seg frem. Jesu Kristi brud burde reise seg, riste av seg frykten og stå i mot dette demoniske tyranni som har reist seg. Covid-19 er det største og mest ødeleggende bedrag som Satan har funnet på.
   Satan og hans tilhengere vet at det mest effektive våpen mot en slumrende kirke er forførelse.
   Den sanne menighet er i ferd med å få øynene åpne, mens den falske skjøge har fylt sine tilhengere med en dorsk ånd.

   6
   1
  • Og Birgir vandrer ennå rundt som en religiøs blindebukk og stempler dem han er uenig med som ikkekristne . Fullstendig hjernevasket av søpla han tar til seg fra sprukne og urene brønner.
   Vi vet at Jesus Kristus, kirkens Herre, ikke var redd for lepra -og det bør heller ikke hans menighet være.
   Man trenger ikke mye lys over dette til å forstå hvilken forførelse vi befinner oss i. Dyrets merke er underveis og Birgir ser ut til å stille fremst i køen.

   5
   1
  • Det finnes ingen pandemi nå for tiden, bare fantasi fra de korrupte massemediene kontrollert av Marxist-globalistene. De mindre kritiske menneskene tror på alt hva msm sier fordi de lever i sin lille verden hvor riktig informasjon om hva som egentlig foregår blir sensurert. Riktig informasjon i dag får man kun på nettet fra langt mer pålitelige kilder, som leger og spesialister i flere land, og uavhengige nyhetskilder som gjør en mye mer profesjonell arbeid enn det løgnmediene i Norge gjør.

   3
   1
  • nei, det finnes ingen pandemi.
   De har klart å spre noe dritt som er skapt av onde mennesker og som slår ut en del folk, men jeg tror helst det går fint. Vi ber for dem som blir syke. Og at de skal få den medisinen dr. Cory vil de skal ha, men som de onde ikke vil gi dem.

  • Som et Jehovas Vitne er det fint å se hvordan kristenhetens sekter vender seg mot hverandre og fratar hverandre kristen-navnet.
   Denne uenighet ser vi i form av kristenhetens 20 000 sekter hvor alle tror de har sannheten. Kristenheten er en del av svineklassen og Jehova Gud har ingen behag i dem som ikke får sin åndelige mat fra den tro og kloke slave.
   Jehova har sin organisasjon på jorden og denne organisasjonen forblir tror mot det lederskap Jehova har gitt oss i form av det tro og kloke slave som vet å gi fårene mat i rette tid.

  • Det som trengs i den kristne menighet er et opprør mot Satans makt.
   Vi har i snart et år vært vitne til hvordan løgnpropagandaen til MSM har spredd sin agenda og det tragiske er at folk har falt for bløffen.
   Selv langt inn i kristne kretser har frykten for dette viruset fullstendig tatt over. Vi må bare konstatere at forførelsen har vært svært vellykket.
   Dette vi har vært utsatt for er den mest koordinerte svindelen noensinne. Den politiske elite og MSM har jobbet dag og natt med denne svindelen, og bak det hele sitter djevelen og applauderer fordi han ser at bløffen har lykkes.

  • Du må lære deg å lese Bibelen ordentlig 🙂
   Jesus ble sint og gjorde opprør.

  • Da bør du, Hannah, SELV lese Bibelen, og bli oppmerksom på HVORFOR Jesus ble vred, og hva han ble vred OVER.

   1
   1
  • Fortell i vei du.
   Sikkert noe jeg har misforstått totalt i Bibelen.

   Jeg har brukt en del tid i mitt liv på opprørere. Da har jeg vel gjort galt da.

   Du virker litt sint…

   1
   1
 2. HVORDAN SKILLE NAVNKRISTNE FRA EKTE KRISTNE?

  Ett viktig kjennetegn på falske kristne er at de er en del av denne verden.
  ”Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme”, sier Bibelen. Sanne kristne er ikke gitt mandat til å dømme hvilke av hedningene som skal styre Satans politiske systemer.

  Sanne kristne ”rører ikke ved urent” – slik politikk og krig jo åpenbart er. Vi bare takker Jehovah Gud når ”kongen i landet” gir oss fred til å forkynne sannheten og ikke forfølger oss med konsentrasjonsleire og tortur. Men også det er vi forberedte på.

  At noen her inne gulper opp ukvemsord er imidlertid svært trosstyrkende, viser oss at vi har sannheten og gir stor guts i vårt verdensomspennende forkynnerarbeid. Så tusen takk til Satan og alle hans jordiske disipler. Hva skulle sanne kristne ha trodd om ikke dere oppfylte profetiene.

  PS. Tenk bare på hvor dum Satan var da han animerte de onde jødene til å drepe Jesus! Vipps drepte de ham uten å skjønne bæret av at han og de samtidig gjenløste hele menneskeheten! Perfekt i henhold til Jehovahs eminente plan. Nå er de samme forfølgerne like dumme og oppfyller alle profetiene om forfølgelser til en prikk. Hva skulle jeg gjort uten dere.

  Dette er virkelig trosstyrkende. Dette skal vi ha mange interessante betraktninger rundt inne i Riket. Hedningenes problem er at selvkontroll er en av Åndens ni frukter. Og fordi disse ikke har selvkontroll tyter det ut med massive motbilder til alle forbildene både profetene og de første kristne fortalte om. TAKK ALLE SAMMEN!

  1
  4
  • Det r bare å se på DEG. Så har vi skilt EKTE kristne fra fra NAVNKRISTNE. For det DU holder på med har absolutt INGENTING med EKTE KRISTENDOM.

  • Nei Hannah, jeg er ikke sint. Jeg er bedrøvet og oppgitt over hva dere gjør – oppfordrer til opprør mot myndighetene. Det er ikke hva Bibelen lærer oss. Det er ikke hva Jesus lærer oss. Jesus gjorde ikke opprør mot myndighetene.

  • Det myndighetene holder på med nå vil kanskje vise seg å komme fra helvete.
   Godt du ikke var sint allikevel 🙂

   Snart sier myndighetene, kom og ta vaksinen Birgir Hermansen, og Birgir gjør som myndighetene sier.

   Du trenger den ikke Birgir.

   Ang det du sa om Jesus, vet ikke hva du sikter til men jeg tenkte straks på “dere har gjort det til en røverhule!”

   Du har sikkert ikke tenkt på det, men hadde episoden i tempelet vært i dag så hadde sikkert FHI stått der og holdt på med vaksine-styret sitt også.

   4
   1
  • Det har du helt rett i Birgir. Bibelen er klar på at “vi skal underordne oss under keiseren” i Romerbrevet 13:

   “Enhver skal være lydig mot de myndigheter han har over seg. For det finnes ingen myndigheter som ikke er fra Gud, og de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot dem, står derfor imot det Gud har bestemt, og de som gjør det, skal få sin dom. 3 For de som styrer, skal ikke skape frykt hos den som gjør det gode, men hos den som gjør det onde. Vil du slippe å frykte myndighetene, så gjør det gode, og du skal få ros. 4 Styresmakten er en Guds tjener, til beste for deg. Men gjør du det onde, har du grunn til å være redd. For styresmakten bærer ikke sverd uten grunn, men er Guds tjener som skal fullbyrde hans straff over den som gjør det onde. 5 Derfor er det nødvendig å være lydig, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld. 6 Betal også skatt av samme grunn. For myndighetene er Guds tjenere og har ansvar for alt slikt. 7 Gi alle det du skylder dem. Betal skatt til den som skal ha skatt, toll til den som skal ha toll, vis respekt for den som skal ha respekt, gi ære til den som skal ha ære.”

   Det er bare en grunn til at vi ikke skal være lydige mot myndighetene, og det er om deres krav strider mot Guds krav. For da heter det at:

   Apgj.5:29: “Men Peter og de andre apostlene svarte: «En skal lyde Gud mer enn mennesker. “

   1
   3
  • Problemet er når øvrigheten tar seg makt de ikke har.
   Det gjør de nå.
   Da skal Guds folk gjøre opprør.
   Guds folk er et folk som er i opprør mot Babylon og denne verdens fyrste. De som ikke har åndens åpenbaring tenker menneskelig om dette. Over hele verden innføres det et system som er laget for det antikristelige systemet som skal ta over når det nåværende system går i oppløsning. Vi ser alle at dette skjer nå.
   Mange ligger etter på veien og tror at korana, vaksine og covid-19 bare skjer fordi det skjer.
   De er uten åpenbaring om hva dette er.
   De lar seg bedra av det de leser i MSM og hører på TV.
   Mange kristne burde kaste tven og styre unna VG og andre fake news medier. De er for fylt til randen av søppel innvending.
   Søppel som gjør dem hjernevasket av MSM

   4
   2
  • Birgir. Et ekte Guds barn er i opprøre verdens herrer i dette mørke.
   Det er en del av det å være med blant de utvalgte.
   Opprør betyr at vi ikke underordner oss ugudelige myndigheter.
   De norske myndighetene er ikke Guds tjenere når de krever stengte kirker og bedehus. Da går de Satans ærend.
   Dette er barnelærdom. I det gamle Sovjet brukte de forskriftene om registrerte kirker på å slå ned på kristne og kaste dem i fengsel.
   I kommunist-Kina bruker de sitt eget lovverk for å slå ned på illegal kristen virksomhet.
   I Norge bruker de Covid-19.
   Kristne skal selvfølgelig ikke lukke kirkedøren fordi myndighetene lager en Covid-19 forskrift for å oppnå sitt mål.
   Dette skjer over hele den vestlige verden.
   Corona svindelen er det største angrep på kirstentroen i nyere tid.
   De aller fleste kristne er ute av stand til å se det.
   Men noen ser og er begynt å reise seg i protest.

   4
   1
  • Hannah, det dere holder på med – å oppfordre til opprør mot myndighetene, er rett fra helvete. Ingen annen plass. Vi har, i Bibelen, blitt oppfordret til å være lydige mot våre myndigheter I ALLE TING. Det dere holder på med er det Bibelen kaller gjenstridighet og trass. Husk at gjenstridighet er ikke bedre enn trolldoms-synd, og trass er som avgudsdyrkelse.

  • Fri pinsevenn. Nå vet ikke jeg hva du mener deg fri til. Men slik du ordlegger deg er det virkelig å bli skremt av. Og så sammenligner du situasjonen i Norge med kommuniststyret i Kina, enda det ikke finnes sammenligning i det hele tatt. Og så er det en himmelvid forskjell på kristne i Kina og kristne i Norge. I Kina BER kristne for sine ledere. Kristne i Norge FORBANNER sine ledere. Det ser vi altfor mye av, også inne på Søkelys.
   Hvis corona er svindel, er ikke det DU holder på med mindre svindel. Les Guds Ord og bli VIS. Gå inn i bønn og faste for myndighetene vores. Så vil du se STORE ting skje. Det er IKKE Åndens åpenbaring å gjøre opprør mot myndighetene. Derfor, bår dere gjør opprør mot myndighetene, legger dere dere under den ondes makt. For ingen myndighet er innsatt uten av Gud.
   “Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud.”

   1
   2
  • Birgir
   Jer 7,16 Og du, du skal ikke bede for dette folk og ikke frembære klage og bønn for det og ikke trenge inn på mig; for jeg hører dig ikke.

  • Birgir.
   Og DU ser ut til å både leve og synde på nåden.
   Jeg spør meg selv hva slags villfarelse du har rotet deg inn i.
   Alt du gjør er å lire av deg med tilsynelatende fromme setninger.
   Vil anbefale deg og bli fylt av Ånden!

   1
   1
  • Jeg vet, Rune, at du mener det er SYND å GÅ I BØNN OG FASTE FOR MYNDIGHETENE. Du fornekter det faktum at vi er PÅLAGT, i Bibelen, å innordne oss vores myndigheter I ALLE TING. Men ditt hårde, syndige hjerte står imot sannheten. Du er på fortapelsens vei.

  • Det vil bli konsekvenser av å ikke ta vaksinen.
   Vi får rømme. Det måtte de første kristne gjøre når makten var etter dem og historien vil gjenta seg-
   Det vil også bli konsekvenser av å ikke ta dyrets merke når det kjem.
   Noen kristne vil ta begge deler fordi de ikke har åpenbaring.
   Me andre ser frem til fest med Jesus

  • Have you ever thought that the world has kinda lost its way?
   Crazy as it seems, yeah, I know it’s gonna be okay
   It doesn’t scare me, it’s temporary
   And it won’t be long, ’cause we know our help is on the way

   So, keep your head up
   Jesus is coming back, Jesus is coming back
   No don’t you give up

   And when the world gets complicated
   We gonna keep on celebrating, ’cause we know
   That Jesus is coming back

   Gotta stay awake ’cause nobody knows the day or time
   The trumpet’s gonna blow and the skies are gonna open wide

   He’s coming for us, just like He told us
   It’s been a long wait, but there’s a new day
   And we’re gonna sing Hallelujah when the King arrives.

   Kan av og til bli litt dystert her inne, så ville bare spre litt håp, glede og trøst til dere Guds barn 🙂 Klem fra Hannah.

Det er stengt for kommentarer.