Steve Bannons War Room teller ned til president Trumps andre periode? fra kl 16

 

7 tanker om “Steve Bannons War Room teller ned til president Trumps andre periode? fra kl 16

 1. Sanne kristne deltar IKKE i politikk sammen med menneskedyrene. Da mengden ville gjøre Jesus til en jordisk konge for landet Israel, skyndte han seg vekk – bort fra disse. Det viser oss hvilket syn vi skal ha på det å stemme etc.

  Salvede kristne omtales i Bibelen som “utsendinger” og “ambassadører” for Jehovah Guds rike. Slikt personell stemmer ikke i de landene de er utsendte til. Det er brudd på etiquette corpse diplomatique.

  Kjødelige navnkristne bryr seg ikke om det heller. Liksom kristenheten ikke bryr seg nevneverdig om de øvrige kristne retningslinjene Bibelen skisserer. Ikke da å undres at deres ledestjerne er Satan Djevelen selv. Også han utkler seg som en lysets engel for å kunne forlede de enkleste sjelene.

  2
  3
 2. ”Den store trengsel” øker suksessivt i intensitet i tiden rett før Jehovah Guds inngripen i Harmageddon. Det hele starter med at Gud legger i hjertene til nasjonenes ledere at de skal ødelegge all falsk religion. Da starter det med at de ”kler skjøgen (religion) naken og brenner henne opp med ild”(total ødeleggelse). Tidligere prester vil bli så redde at de gnir jord i sine hender og forsøker å lyve seg fra sin fortid ved å si at de er jorddyrkere (bønder).

  Til sist vil de vende seg mot de siste som fortsatt står i troen (som meg), men ”da er det som de rører ved Jehovahs øyensten”, og de blir tilintetgjort lik faraos hær ble det. Dette er Harmageddon, og ”det blir bare få mennesker tilbake” sier Bibelen – i forhold til alle de døde ”som skal ligge som gjødsel ut over hele jorden”. De overlevende skal bruke hele syv år på å rydde restene av de som Jehovah ved Kristus og englene ikke har fjernet helt.

  At det heter at ”en stor skare kommer ut” av den store trengsel og Harmageddon. Skare kommer fra det greske ordet oklas, og ble brukt om de 120 som var samlet på pinsedagen i år 33. En ”stor oklas” kan følgelig være flere, men som sagt betydelig færre enn de som dessverre ikke vil leve og tilbe Jehovah Gud Skaperen.

  Det påfølgende 1000-årige riket er i virkeligheten ”dommens tusenårige dag” for menneskeheten. Her vil både de overlevende samt de som står opp fra minnegravene få den tredje og siste pakt (etter GT og NT) og når de tusen år er til ende vil Satan slippes fri en kort tid fra sitt fangenskap og menneskenes endelige eksamen finne sted før evig liv i evigheten som mennesker på jorden kan starte.

  Da er Jehovahs hensikter fullført 7000 år etter skapelsen, og Guds hviledag er tilendebragt mens de 144000 under Kristus har bragt alt i rett skikk slik det hele var rett etter skapelsen av Eva. Hva Han deretter har til hensikt å skape vet vi ikke, men kanskje vil Han gjøre det mulig for skapningene å etablere seg på alle andre mulige planeter i universet. Jeg og brødrene mine – apostlene m.fl. – vil uansett alltid tjene fra himmelen de av dere som Gud lar overleve. Det er uansett flott å registrere at Skaperen Jehovah ikke lar seg pille på nesen av opprørere verken i himmel eller på jord. Hans opprinnelige hensikter med skaperverket vil gjennomføres til punkt og prikke.

  Åhh Jehovah Himmelske Far! Hadde bare noen av de som leser dette forstått hvor uendelig heldige de er som får lese det jeg skriver til dem! I storebror Jesu navn Amen.

  1
  3
  • ARIANISMEN, kan du “Jehos sønn, si litt om den. Dere er jo etterkommere etter presten Arian.

 3. Hvorfor har Søkelys endret kurs, og blitt et talerør for populisme, høyreekstremisme, løgn, propaganda og konspirasjonsteorier?
  Steve Bannon er en svindler og en løgner, og slett ikke verdt å kaste bort tiden på.

  Hvor har det blitt av den sentrumsorienterte hedersmannen, Kjell Andersen, som var opptatt av de svake og av nestekjærlighet? Det kan synes som om han har vendt seg bort fra Kristus, og følger satans disippler med narsisisten, superløgneren, svindleren, ekteskapsbryteren, mobberen, bøllen, rasisten og sexisten, den beryktede lederen av “maga cult”, D Trump. Sad😪

  3
  2
  • Tipper redaktørens omfavnelse av koko-kristne og hate-høyre er hans desperate “grab them by the pussy moment” før livet ebber ut? Som Trump, ferdige, furtne far, trengs noe å gripe tak i. Noe konkret og håndfast og begripelige. “Grab them by the pussy!”

   Dessuten: Det er mer forfriskende i krigen, slik den salige rasisten Churchill påpekte, enn i hverdagstristessen. Når kulene hvinte om ørene og fienden forblødde, kjente han sitt eget blod pumpe i årene!

   På samme vis trenger også redaktøren kamp og krig for å kjenne at han fortsatt fins i sitt innskrumpede legeme og sin innskrumpede verden. Kamp og krig. Kulturkrig. Info War. War room. Harmageddon. Svart mot hvitt. Svarte mot hvite. Hvite mot svarte. Kamp og krig og kriser, kultur og konspirasjon. Og kvinner. “Grab ’em by the pussy!”

   😂🤣😅

 4. Valget skal endelig avgjøres i kongressen.
  Normalt går det igjennom uten noen protester.
  For at det overhode skal være mulig å få endret valgutfallet som åpenbart er basert på svindel, må det kommer minst en representant fra Huset og en fra Senatet, som protesterer.
  Da blir det en 2 timer debatt om det er kongressen istedenfor valgmannsflertallet som skal avgjøre hvem som blir president. Det kreves da flertall i begge kammer, både Huset og Senatet. Demokratene har allerede flertallet i Huset og flere republikanere i Senatet har allerede signalisert at de ikke vil stemme for en slik løsning der kongressen skal avgjøre og ikke valgmennene.
  Visepresident Mike Pence styrer kongressen denne dagen og han må telle opp de stemmer kongressen forelegger, enten valgmannsstemmer eller en stemme fra hver stat som vil gjelde når kongressen vil avgjøre. Og da er det valgmannsstemmene som vil telle
  Så dessverre blir Biden president og senere Kamala Harris. Dette blir et worst case.

  Men republikken USA vil få banesår av dette, da ca. halve befolkningen tror det er pågått massiv valgfusk. Legitimitet i valg vil få seg en alvorlig knekk i lang tid fremover.

Det er stengt for kommentarer.