Hør budskapet til Dr Mike Yeadon, tidligere visepresident for Pfizer ta et oppgjør med Corona-tiltakene -videoen sensurert av YouTube

Dr Mike Yeadon var tidligere visepresident for legemiddelselskapet Pfizer var vitenskapsmannen og forskeren som byttet til den gode side og fremstår nå som en ledende røst mot drakoniske Coronatiltak og det maktmisbruk vi ser fra våre myndigheter. Dr Mike Yeadon mener at det ikke er noen grunn til å frykte viruset og ennå mindre grunn til å ta vaksinene. Det vi bør være redd for er det faktum at myndighetene lyver for oss. De lyver og lyver konstant og farliggjør dem som sier i mot vaksine-kultens sannheter.

Hør Dr Mike Yeadons aktuelle budskap om de løgner våre myndigheter har servert oss om Coronaviruset. I sitt budskap ber Dr Yeadon folk bruke hodet og gjennomskue de løgnene vi er servert om dette viruset. Budskapet fra Dr Yeadon ble ikke overraskende sensurert og fjernet fra YouTube. Vi lever i en tid hvor det kun er tillatt å si og mene det samme som staten og globalistene.