Død 12 dager etter Covid-19 vaksinen -og de fulle konsekvenser av vaksinene kommer først om 4-14 måneder

Dana Ottmann var blant dem som måtte ta vaksinen. 12 dager etter at hun fikk sitt første skudd av dødsvaksinen ble hun rammet av blodpropp og gikk ut av tiden, 32 år gammel. Og skal vi tro enkelte er de dødsfall vi har sett av vaksinene bare begynnelsen. De virkelige konsekvenser av Covid-19 vaksinene vil vi først se om 4 til 14 måneder, sier Dr Sherri Tenpenny. Forsker Judy Mikovits som er faktasjekket av godt betalte faktasjekkere fra MSM mener at vaksinene vil føre til at 50 millioner amerikanere vil dø som en følge av vaksinen. Dette er massemord av en skala vi aldri har sett tidligere, sier den tidligere forskeren som har lagt seg ut med globalistenes faktasjekkere.

Se klippet og gjør deg selv opp en mening om de kontroversielle vaksinene som folk bare “må ta” for å være inne med storsamfunnets politisk korrekte Covid-19 kult.

7 tanker om “Død 12 dager etter Covid-19 vaksinen -og de fulle konsekvenser av vaksinene kommer først om 4-14 måneder

 1. Altså… jo lengre tid det går fra vaksina jo større kjangs er det for at noen rammes av noe de uansett ville blitt rammet av. Og at dere automatisk tilskriver alt av helseplager som rammer folk etter vaksina, selv etter normal forekomst vet vi jo fra før.

  F. Eks dør det 40.000 mennesker i Norge hvert år. De fleste kommer til å ta vaksina. Altså kommer det til å da ihvertfall 38.000 mennesker som har tatt vaksina, helt uten at det har sammenheng med vaksina. (Litt mindre siden vi er langt inne i året.)

  1
  10
  • Får bare håpe at alle venner av meg som nå går med dette undertestede og åpenbart farlige vaksine-stoffet i kroppen er heldige og slipper unna skader etc.
   Det skjer en prosess i kroppene deres akkurat nå.
   Det er merkelig å tenke på at de aller fleste var helt friske, men likevel sprøytet de inn dette stoffet som har resultert i alvorlige bivirkninger hos minst 1180 nordmenn og andre bivirkninger hos over 13000.
   Hvor mange som er døde har vi ikke fått oppgitt.

 2. Noe vil vi krepere av før eller siden. Mange drikker kaffi, og dør, noen drikker ikke kaffi ,men dør likevel. ” Slik er det bare”

  2
  4
  • Og noen kan ikke fordra hverken kaffe eller kaffi, men som korrekt beskrevet skal vi alle dø, og siden stå for dommen.

   Nøkternt betraktet er vi født for å dø, det er hva vi gjør og tror på i mellom disse to punktene som er avgjørende for dommen der vi må stå til rette for hva vi gjorde mens vi levde.

   Da kan det være greit å ha oppført seg på en slik måte at man kan bli funnet verdig, til å bli frikjent når domstolen settes, for noen blir dømt mens andre blir erklært skyldfri.

   For han/hun viste eller burde ha visst, hva som loven sier om hva som er lovbrudd eller ikke.

   Mvh RJ

 3. RIP
  Stakkars unge dame.
  Få sitt liv avkortet slik av ei dødssprøyte..
  🙁

 4. Snakket nettopp med en kvinne i 60-årene som nylig fikk dose 2 av Pfizer. Hun fikk i tillegg til kraftige influensa-symptomer, årebetennelse som spredde seg fra høyre ben og helt opp til lysken. Fikk akutt beskjed fra lege om å starte med behandling for dette straks, da årebetennelse i lysken kunne være livstruende og medføre blodpropp i hjerte eller lunge.

Det er stengt for kommentarer.