Hillary Clinton sverget på å forsvare homoseksualitet og fortsatt drap på ufødte barn dersom hun blir valgt til president

defender-gay-and-babykillingKledd i hvitt og tiljublet av tildels betalte tilhørere som var hentet inn etter at nærmere 2000 Bernie Sanders tilhengere nektet å delta i den overfladiske hyllesten av denne hvitkledde synden og ugudelighetens forsvarer som står opp for retten til å ofre hundretusener av ufødte barn på Moluks blodige alter, samt som en forsvarer for retten til å leve ut og praktisere den synd som gjorde at Herren Israels Gud, den hellige Jahve, -måtte bade byene Sodoma og Gomorra i ild og aske. Titusener av menn, kvinner og barn led en pinefull død da Jahve Gud måtte dømme Sodoma og Gomorra for deres ondskap. Og det er nettopp synd og ugudelighet Hillary Clinton nå sverger hun vil stå opp for

Det var under hennes tale torsdag hvor hun også takket ja til nominasjonen at Hillary Clinton sverget på å forsvare homoseksualitet og retten til å ta livet av barn i mors liv. Vi vil hillary-white-clintonforsvare disse våre rettigheter, sivile rettigheter, menneskelige rettigheter og kvinners rett til å ta abort og LGBT samfunnets rett til å leve slik de lyster, sa Clinton til massene som jublet for denne mørkets dronning kledd i hvitt. Videre sa Clinton forkortet at hun vil stå opp for sosiale rettigheter, og alt det vanlige svada som blir avlevert under slike samlinger. Det den mulige presidentkandidaten ikke snakket om, er det som kanskje er den største trussel i vår tid. Nemlig fremveksten av ekstrem islam, terrorstaten IS, bølgen av terror som har flommet inn over Europa og dels også USA. Selv om Hillary snakket varmt om sosiale rettigheter og helse, adresserte hun ikke det faktum at fattigdommen har vokst betydelig under Obamas åtte år som president. Stadig flere amerikanere lever nå på “food stamps” og langt under fattigdomsgrensen -men Hillary er i likhet med den nåværende presidenten langt mer opptatt av å løfte LGBT samfunnet og kvinner som vil kvitte seg med sitt uønskede barn. Begge deler er noe som  bringer Guds forbannelse  og dom over nasjonen. “Uttrykket i ansiktene deres vitner mot dem. Om sin synd taler de åpent som folket i Sodoma, de skjuler den ikke. Ve deres sjeler, for de volder seg selv ulykke!” skrev den gammeltestamentlige profeten Jesaja for mer enn 2760 år siden, og hans ord er like aktuelle i vår tid

Perry Stone med profetisk advarsel til menighetene

Perry Stone blåser nå alarm om myndighetenes forfølgelse mot kirker og menigheter dels på grunn av spørsmålet om homoseksualitet, skrev Charisma Magazine i november i fjor. obama-gay-presidentI artikkelen het det videre at Perry Stone skal ha blitt informert om en omfattende plan fra det ekstreme venstre, som skal ha støtte fra over 100 kongressmedlemmer og flere senatorer, og dersom denne planen blir godkjent, vil det bli lovstridig for kirker og pastorer til å offentlig forkynne at en homoseksuell livsstil er synd. I følge en oppdatering på Perry Stone Minstry Facebookside vil det også bli en forbrytelse å nekte homofile å låne deres kirker til homofiles egne møter,” heter det videre i artikkelen fra Charisma Magazine. I løpet av de siste årene har myndighetene intensivert kampen mot kristne som forkynner Bibelens budskap om at homofili er synd. I følge artikkelen i Charisma skal en by i Idaho ha forlangt at pastorer utfører vigsel av likekjønnede eller gå i fengsel. Artikkelen kan i sin helhet leses her.

Den beste av to onder

Selv om Donald Trump neppe kan sies å være troens forsvarer, er jeg overbevist om at han er et noe bedre valg for Amerika enn det Hillary Clinton er. Hva slags policy Donald Trump vil ha overfor USA kristne minoritet er et usikkerhetsmoment, men mye kan tyde donald-trumphpå at Trump i hvert fall lytter til de kristnes stemme, noe verken Hillary Clinton eller Barack Obama har gjort. Obamas katastrofale utenrikspolitiske ettermæle vil kunne ble ytterligere forsterket dersom Hillary Clinton viderefører den policyen hun kjørte den tid hun var utenriksminister under Obama. Under Obama og Hillary Clinton ble forholdet til Israel kraftig forverret, og de stabiliserende elementer i Midtøsten ble en etter en avsatt under den såkalte arabiske våren som har satt regionen i brann. Svekkede arabiske regimer samt Natos ødeleggende bombing av Libya fjernet de stabiliserende kreftene som holdt ekstrem islam i sjakk, og vi migrasjons-krisen, fri flyt av flyktninger, terrorister og lykkejegere flommet inn i Europa som ikke hadde den minste anelse av hva de slapp inn. Resultatene har vi sett i Munchen, Paris, Nice og nå truer ISIS som ikke ble nevnt av den hvitkledde Hillary Clinton med å angripe London og Washington. Mens Hillary Clinton vil fortsette Barack Obamas naive holdning og ikke våger å knytte islam og terror sammen, har Donald Trump adressert dette flere ganger. Her har Hillary fatalt sviktet. Som kjent har en rekke forskjellige røster kommet med motstridende profetier eller spådommer om hvem som vil ble USAs neste president. Dette er tidligere omtalt i Søkelys i denne saken. Selv om Hillary Clinton og Donald Trump ligger forholdsvis jevnt på meningsmålingene akkurat nå, kan mye skje som kan endre dette.

Mens Hillary Clinton representerer Wall Street, det politiske etablissementet og de politisk korrekte, opplever mange amerikanere at Donald Trump representerer dem. Årets valg i profetisk-drømUSA er på mange måter et protest valg hvor store grupper av velgere har gitt sin støtte til de politisk ukorrekte, å Bernie Sanders og Donald Trump er typisk slike protestkandidater. Dette resulterte i at den politisk ukorrekte vant på republikansk side, mens Bernie Sanders knepent tapte mot Hillary Clinton som representerer systemet, Washington og Wall Street. Min “profetiske” gjetning er at dersom det ser ut som at Trump ligger best an, vil et eller annet skje, det kan være krig, en skandale eller økonomisk uvær i aksjemarkedet eller krakk, som gjør at velgerne likevel søker til det trygge, til systemet og det de kjenner og derfor Hillary Clinton. I hvert fall skal de i 2009 ha blitt gitt en profetisk drøm som sier at etter Obama vil fremstå en kvinne på verdensarenaen, i følge drømmen skulle en veldig ond kvinne. Resten kan du selv lytte til i videoen under. Vil denne onde kvinnen være Hillary Clinton?

https://www.youtube.com/watch?v=KHwWEft4sEY

 

 

10 tanker om “Hillary Clinton sverget på å forsvare homoseksualitet og fortsatt drap på ufødte barn dersom hun blir valgt til president

  • Det sa Trump også i dag, at Clinton er selveste djevelen…? Et statsoverhode(eller en som ønsker å bli det), kan ikke kalle folk ting. Mannen mangler jo alt av folkeskikk og eier ikke sosiale antenner?

 1. Kalsa: ja, og nettopp derfor er det viktigere enn noensinne å be for USAs skjebne i dette så moralsk og åndelig viktig skjebnevalg om USAs fremtid som også vil påvirke verden . Trump har grasrotkontakt og realistisk ifm dagens problemer i USA. Hillary har vært i pollitikken snart en menneskealder og holder fram i samme spor = mer ugudelighet og antikristelige valg og ingen erkjennelse av terrordelen i den islamske religionen. Pluss en god porsjon anti-Israel !
  Og deling av Guds land. Det vil IKKE Trump.

  • Trump kan bety mye for USA i positiv retning. Dog tror jeg ikke han kan stanse det neste krasjet som kommer.

 2. Dersom Clinton vinner tror jeg hun er kvinnen William Branham så i et syn i 1933. Han ble vist syv hendelser som skulle finne sted før Jesu gjenkomst. 5 hendelser har skjedd, akkurat som han sa.

  Her er de 2 siste:
  Nr. 6: Det reiste seg en svært vakker kvinne i USA, kledd i overdådighet, og stor makt ble gitt henne. Hun var vakker å se til, men det var noe ubeskrivelig hardt ved henne. Så vakker som hun var, var hun likevel ond og intelligent. Hun dominerte landet med sin autoritet og hadde fullstendig kontroll over folket. (Branham trodde selv dette var den romersk-katolske kirken. Han tenkte seg vel ikke muligheten av en kvinnelig president).

  Nr. 7: En stor eksplosjon rystet hele landet, og etterlot USA i et kaos av rykende ruiner. Så langt øyet kunne se var det ikke noe annet enn kratere og rykende hauger med rester av materiale, og ingen mennesker å se.

  • Skremmende å lese at voksne mennesker tror på profetier. Det er fundamental psykologi at hjernen er utviklet for å lure seg selv og se sammenhenger og mønstre i tilfeldigheter. Heldigvis er overtro og uvitenhet i ferd med å dø ut med de gamle. Søkelys-redaksjonen bør straks nedlegge seg selv for ikke å også lure unge mennesker.

 3. “Titusener av menn, kvinner og barn led en pinefull død da Jahve Gud måtte dømme Sodoma og Gomorra ”
  ———–
  Små barn går ikke fortapt. Om de måtte dø en fysisk død for de voksnes ondskap, tok Gud barna til seg.

 4. Skremmende å lese at voksne mennesker tror på profetier. Det er fundamental psykologi at hjernen er utviklet for å lure seg selv og se sammenhenger og mønstre i tilfeldigheter. Heldigvis er overtro og uvitenhet i ferd med å dø ut med de gamle. Søkelys-redaksjonen bør straks nedlegge seg selv for ikke å også lure unge mennesker.

  • Hvis det er så skremmende for deg, er mitt råd at du slutter å lese det. Enkelt og greit.

Det er stengt for kommentarer.