-Hevder NATO planlegger omfattende angrep mot russiske styrker

nato-krigUSA og NATO planlegger åpenbart en større militær opptrapping i Midtøsten. Mot hvem, spørres det kanskje? Svaret er, Russland, -sier den profetiske røsten Steven Ben Nun. USA og NATO vil ikke tillate russisk nærvær i Syria, Ukraina og Krim og vil slå til mot Russland med omfattende militær styrke. I en sjokkerende artikkel i JOInfo har den ukrainske regjeringen i samarbeid med Tyrkia lagt planer for å ta tilbake Krim fra Russland.. Samtidig har Saudi-Arabia og Tyrkia lagt sine planer og forberedelser for en omfattende bakkeoperasjon i Syria, mens USA sender B52 bombefly til regionen. Fri fantasi, vill spekulasjon eller står vi overfor en virkelig omfattende krig av bibelske proporsjoner i 2016.  Sjekk ut hva Steven Ben Nun tenker om militæropprustningen i Midtøsten. Dersom Steven Ben Nun har rett står vi nå overfor en tredje verdenskrig innen kort tid

Omfattende militære øvelser illustrerer spenningen som eksisterer mellom Øst og Vest

Mens de fleste i Vesten er opptatt av problemer knyttet til den massive strømmen av flyktninger som strømmer inn i Europa, den amerikanske valgkampen og andre trivielle problemer og hendelser er ikke akkurat mainstream media opptatt med å skremme folk med en mulig konflikt med Russland. I alternative media blir muligheten for at verden står over en større konflikt mellom Russland og NATO omtalt og diskutert og mulige scenarier

 

Facebook Comments

5 tanker om “-Hevder NATO planlegger omfattende angrep mot russiske styrker

 1. Blir ikke forundret om det går som høsten 2015, asteroider skulle treffe kloden bl.a. Katastrofer skulle komme, Jesu gjenkomst ville skje etc…

 2. Kjell, Sokelys og andre endetids tilhengere har et veldig naivt syn paa livet og verden.

  Det dere ikke forstaar er at dette er en industri hvor bakmenn tjener massevis av penger paa godtroende kristne som ikke holder seg til det Jesus har sagt. Endetiden er en multimillion dollars industri. Det er en industri paa lik linje med sprit, apoteker, landbruk, skogs industri og finans veiledning. Men endetiden er ogsaa en svart/graa industri der mye penger unndras beskatning.

  Endetiden er ogsaa et sted hvor noksagter kan heve seg over vanlige folk aa bli tiljublet. Og slikt gir rus og penger. La oss ta Jan Hanvold. I stedet for aa vere en assisterende kontorleder i Modum Kommune med kontor i Vikersund med utsikt utover Tyrifjorden, er han naa en mann som blir beundret, blir sett opp paa og en millioner. Alt dette fordi han kynisk har utnyttet kristne mennesker som tror at endetiden og profetier er noe mer enn det Jesus har sagt.

  Og saa har vi denne Christensen som har sett paa Hanvold og tenkt at “jeg ogsaa vil tjene millioner av kroner paa aa utnytte dumme kristne”. Men Christensen er ikke like smart, sleip og intelligent som Hanvold. Saa han har mislykkes. Noe som andre som har tenkt samme tanken ogsaa har gjort fordi de ikke er smarte og sleipe nok. Det som i denne industrien som i andre industrien. Alle industrier er fulle av mislykkede og konkurse selskaper som ikke var gode nok. Hanvold er god nok. Christensen er ikke det.

  Bibelen er veldig klar paa at det er kun Gud selv som vet dag og tid. Men saa lenge det finnes TV stasjoner, blogger og glatte tunger er veien til millioner av kroner/dollars kort i denne industrien. For det finnes nok av de som vil kaste penger etter glatte tunger med velstelte haar og dresser i den andre enden av tunga.

  Og slik har man skapt en industri som er i stadig vekst.

 3. Torodd Fuglesteg on 06/03/2016 at 08:55 said:

  Jeg tror vi heller burde stole mer paa Bibelen enn Sokelys i denne saken. *smil*

  Hvis det er noe Bibelen garanterer oss, sa er det at likegyldighet og synd skal drive verden inn i et ragnarokk uten like. “Om ikke Herren forkortet den tiden ville ikke noe menneske bli frelst” sa Jesus.

 4. …og mens man ignorerer Jesus, en heller obskur perifer skikkelse i Bibelen jfr denne endetids kulten som Sokelys er en del av, som sa at kun Gud kjenner tid og dag for Jesus sin tilbakekomst.

  Jeg tror vi heller burde stole mer paa Bibelen enn Sokelys i denne saken. *smil*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *