Franklin Graham refset det republikanske partiet og makteliten for skitne angrep mot Donald Trump

franklin-graham2-351Har såvidt begynt å refse. Franklin Graham har tidligere under årets valgkamp offentlig refset og irettesatt de ulike kandidatene for den skitne valgkampen spesielt på republikansk side. Fredag kveld tok igjen Franklin Graham ordet og irettesatte offentlig blant annet Mitt Romney og makteliten i det republikanske partiet på grunn av mange skitne angrep på den ledende kandidaten Donald Trump. “Jeg er 63 år gammel og har aldri sett noe lignende,” skrev han på Facebook. Den republikanske valgkampen har ikke bare sunket til nye lavmål, men det republikanske etablissementet  syntes å være desperate etter å plukke deres egen kandidat.

Graham som erkjente at det er noen “gode kandidater med i raset” er fortsatt fast på å ikke gi sin tilslutning til noen spesiell kandidat. “Istedet sier Graham” at vil fortsette å donald-trumpoppfordre til radikale forandringer på den eneste måten han vet de kan komme. “Jeg er lei  av både det republikanske og demokratiske partiet. Begge er korrupte -brutt i sammen og trenger full overhaling. Det trengs radikale forandringer, skrev han videre. “Til syvende og sist er den eneste måten denne nasjonen kan komme på rett kjøl igjen er å vende om, erkjenne Gud og pårope Hans navn. Gud sier dette i sitt ord: “.. og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker sig og beder og søker mitt åsyn og vender om fra sine onde veier, så vil jeg høre fra himmelen og forlate deres synd og læge deres land. (2 Krøn 7,14) I løpet av de første 30 minutter fikk Franklin Graham mer enn 32000 “likes” på sin formaning.  Tidligere i denne uken oppfordret Franklin Graham kandidatene på republikansk side og ta en våpenhvile. Stanse de gjensidige fornærmelsene, dolkestøtene i ryggen og andre skitne triks som er brukt under årets valgkamp. “Supertirsdag er nå over, men kampanjen for å bekle det høyeste embedet i nasjonen har nådd til nye lavmål, -og det er ikke noe vi kan være stolt av. Alvorlig talt. jeg oppfordrer kandidatene til å slutte med sine barnslige munnhuggerier og istedet fokusere på sakene som kan forandre Amerika til det bedre. Dersom ikke er Amerika til syvende og sist taperen. Det er åpenbart at denne nasjonen er i trøbbel, både åndelig, moralsk og politisk,” skrev Franklin Graham som har markert seg som en modig forkynner av evangeliet, en kritiker av Barack Obama og en røst som tar skarp avstand fra det moralske fordervet USA har sett under Barack Obamas ledelse. Dersom vi ser på nivået i den republikanske valgkampen er det lite grunn til å forvente at en ny president, enten han heter Rubio, Trump eller Ted Cruz -vil føre USA tilbake til Gud.

 

 

11 tanker om “Franklin Graham refset det republikanske partiet og makteliten for skitne angrep mot Donald Trump

 1. Er ikke Franklin Graham kristen?? Er da besynderlig at han forsvarer hedningen Trump…? Som står for alt det motsatte av kristne verdier?
  Trump får Siv Jensen til å fremstå som Jomfru Maria!

  • Kanskje du skulle LEST artikkelen. Så KANSKJE du forstår. En OVERSKRIFT er ikke alltid nok.

  • Ansgar, han forsvarer ikke Trump, han er åpenbart kritisk til Trump’s politikk eller mangel på sådan. Men han refser lavmålet i valgkampen fra alle republikanske kandidater. Han har ikke signalisert at han støtter noen bestemt kandidat, men han er kritisk til alle skitne angrep som blir rettet mot Trump som går på størrelsen på hendene og de mange skjellsordene som slenges rundt mellom kandidatene. Det han ser etter er kandidater som har tydelige verdier, snakker politikk og avslutter sine barnslige munnhuggerier om størrelser på visse kroppsdeler.

 2. Makteliten har spilt fallitt, men Trump er ikke noe alternativ. En mann med et superego som ikke ser lenger enn til din egen fete lommebok. Trump opptrer som en narsissist og enkelte mener han har en personlighetsforstyrrelse.

  • Jeg fikk A-magasinet til Aftenposten på fredag, og der “prydet” Trump hele forsiden. Jeg ble kvalm, og endte med å rive av forsiden og kaste den!

   Amerikanerne er det umulig å forstå seg på… Trump vil stenge grensene for muslimer, pga terrorfaren, men vil ikke gjøre noe med den ultraliberale våpenloven. Faktum er at etter 9/11 har 31 mennesker blitt drept av terror i Amerika, mens 150.000 mennesker er blitt drept av skytevåpen i samme perioden!
   Så sier NRA: “det er ikke våpen som dreper men mennesker”. Med den logikken kan vi jo ustyre alle land, kalifater og militsgrupper med atomvåpen også!?!?!?

  • Har du fulgt nøye med på ALT og fra alle side det som skjer ifm dette valget? Eller ha du din mening kun ifra norske media?. Jeg anbefaler dagens kommentarvideo på Fox News med Judge Jeanin. Der får du høre et sannhets ord i saken.

 3. Det politiske systemet er ustabilt og kan bryte sammen nar som helst. Parralellen til mellomkrigstidens tyskland er ganske illustrerende. Den svake wimarrepublikken ble helt overkjort av kommunistene og nazistene. Den ekstremt arrogante overklassen som trodde de hadde opphoyet visdom tok for gitt at de kunne kontrollere folket. “Gi Hitler jobben som postminister, sa blir han nok glad og medgjorlig” var det en av dem som foreslo.

  Ingen forstod at de som faktisk kunne redde situasjonen hadde forspillt alle sine sjanser. I praksis hadde de nok det pa et tidspunkt hvor nesten ingen tenkte tanken en gang. Noen gjorde det, men ble straks stemplet som pessimistiske dommedagsprofeter. Winston Curchhill var vel en av dem.

 4. Jeg har ikke fulgt så veldig med på denne presidentkampanjen. Men når jeg ser på Trump så lurer jeg på hva i all verden det amerikanske folket ser i en mann som mangler enhver form for anstendig folkeskikk. Jeg såg en Youtube video hvor t.o.m barn i USA ristet på hodet av hans forskjellige spydige bemerkninger og selv skryting. Ei jente sa at hun ville flytte til Kanada hvis han ble president….. Er det ikke slik at vi skal kjenne dem på fruktene? Hva er det med denne mannen som gjør han til en president kandidat? Finnes det ingen bedre i USA? Er det ikke nokså farlig å sette en som mangler dømmekraft i hva han sier til å få såpass stor makt?

 5. Jeg er helt enig i lavmålet, Kjell: Der ligger demokratene mange hestehoder foran.
  Jeg håper og ber om at det må blir Cruz.

  Det er rart med demokratene, som kaller Sanders for en sosialist, når faktum er at han politisk antakelig ligger et sted mellom Arbeiderpartiet og Høyre:-)

  Republikanerne har vi ikke noe norsk parti som kan sammenlignes med, men kan muligens minne litt om det danske partiet “Konservativt folkeparti”? De har dessverre blitt et miniparti. De hadde jo sin glansperiode med Poul Schluter som statsminister, på åtti-nitti-tallet. Forøvrig var de et herlig radarparti han og Uffe Ellemann Jensen som utenriksminister:-)

 6. Off-topic: Jeg så et herlig sitat om narssisten, og kom da naturlig nok i tanker om en av våre bekjente:

  Narsissisten på date: ” Narsisisten; “Nei, nå har vi snakket nok om meg. Nå må vi snakke om deg. Hva synes DU om meg?”:-)

  Men, når jeg tenker meg om er JKC aldri opptatt av andre enn seg selv? Hm…

 7. Det politiske systemet er en konsekvens av at politikerne selv hele tiden manipulerer folket. En loop som enten kan stoppes eller forsterkes av mediene. Nar mediene svikter grovt over lengre tid blir alle fanget i logn og falske forestillinger. Alle untatt “the silent mayoritiy”.

  Flere steder pa nettet ligger det informasjon om hvordan tilfeldige kommentarer fra Trump har blitt forvrengt og misbrukt av mediene for a skade ham mest mulig. I de fleste tilfeller er denne lognaktige trakaseringen like ille eller mye verre enn Trumps kommentarer i utgangspunktet. Det er dette som skremmer mange amerikanere.

  Mediene lar gjerne de politisk korrekte fremsta i et best mulig lys. Men de som avviker for mye fra det journalistene vil at folk skal tro, de skal odelegges.

  Mange har nok folelsen av at Barak har kjort USA forbi et point of no return. Pa vei mot stupet. Mye likt det vi ser i Norge hvor vanlige folk ikke lenger har noe som helst mulighet for a paavirke politikken og hvor journalistene opptrer som politiske aktivister. Eller hva vi ser i Sverige. Mange tror at Sverige er pa vei mot totalt sammenbrudd. Og for hver uke som gaar blir det flere og flere som innser de katastrofale folgene av den globale sosialismen. Politiet og mediene for stadig storre problemer med a glatte over eller bagatilisere faresignalene. Det massive systemet av sensur begynner a sla sprekker.

  Verdenshistorien er full av eksempler pa at politisk manipulasjon og umyndiggjoring av vanlige folk ender med katastrofe.

Det er stengt for kommentarer.