“Profet” Rick Vera: Profetisk analyse om Donald Trump og Barack Obama

rick-vera-falsk-profet“Profet” Rick Vera hevder Donald Trump vil bli den ledende størrelsen i kampen for å bringe skitt frem i lyset og Barack Obama vil komme i en situasjon hvor han vil pårope den virkelige Jesus.

“Profeten” Rick Vera som gjennom mange år var en medarbeider i Benny Hinn Minestries vågde seg med en profetisk analyse av situasjonen i Det Hvite Hus som han utdypet på Sid Roth’s “It’s supernatural” som til tider er et mer enn tvilsomt program. “Profet” Rick Vera ble i følge seg selv “ført i ånden” inn i det Hvite Hus og der se presidents aktiviteter å gjøremål gjennom flere timer og tegnet et bilde av en president som på et eller annet punkt vil komme i en situasjon som vil få han til rope på Jesu navn. Barack Obama vil finne, ikke den “historiske Jesus” som han tror på nå, men den virkelige Jesus Messias, sier Vera som har dette å si om Donald Trump. donald-trumph“Gud har satt til side Donald Trump for en spesiell oppgave. Han er merket av Gud. Trump vil bli den mest fremtredende personen som vil bringe frem i lyset mørkets skitt. Og Donald Trump vil bli den ledende personen i å avdekke samfunnets og regjeringens mange skitne hemmeligheter. Samtidig vil olje om noen få år bli en sekundær energikilde -og mørket vil fremdeles bre seg over USA, men blant Guds folk vil lyset bli stadig sterke og Cuba vil åpne seg for evangeliet og bli et åndelig kraftsentrum som vil påvirke Sør-Amerika og Florida sa “profeten” til Sid Roth mens publikum klappet. “Profeten” som mente mye hadde åpenbart ikke noe lys over hvordan det kommende presidentvalget vil utspille seg eller hvem som ender opp som president etter Barack Obama.

Aktuelle klipp med Rick Vera kan høres her

3 tanker om ““Profet” Rick Vera: Profetisk analyse om Donald Trump og Barack Obama

 1. Profet meg her og profet meg de!! ” vært i det hvite hus” – ja det må være i “profetens” eget hode og ikke noe annet.
  Den ene sier det – og en annen sier det.. De er alle mann lik Faraos spåmenn!!
  “MENNESKET SPÅR MEN GUD RÅR” sier det gamle ordtaket og det gjelder vel fortsatt. De sier at Gud har talt når han ikke har talt noen ting skriver Bibelens Jesaja. Videre sier han at de taler om syn som er fra deres EGEN ÅND!
  Les Bibel sjøl og spør Den Hellige Ånd om det du leser der! Såkalte selvutnevnte profeter har vi hatt i alle tider. Og hvem er vel Benny Hinn å referere til?? Er han er slags “alibi” for falske profetrøster?? Han er bare et menneske som attpåtil har flere falske profeter i sin midte de siste årene – dessverre, – så “den som står – han se til at han ikke faller! ” .. En ekte profet er pr definisjon beskrevet som en person som taler Guds Ord til rett tid på rett sted under DHÅ’ s inspirasjon og salvelse. Det aller meste av dette andre de kaller “profetier” hører hjemme under “kunnskapsord” – men også DET kan oppstå i ens egen ånd og dermed er det IKKE fra vår Herre. “Prøv åndene om de er fra Gud” sier Ordet. For å kunne gjøre det – er første betingelse at man selv kjenner Ordet og elsker sannheten.. Jesus Kristus ER begge deler..

 2. Benny Hinn har i årenes løp frambåret mange falske profetier, en falsk profet som en ikke kan høre på. Ifølge “hinmannen” skulle Fidel Castro dø før år 2000 bl.a

 3. Da Fru Clinton valgte a bruke sin egen private datamaskin som mailserver mottok hun informasjon som var topp hemmelig. Baade Barak Husein og Kerry visste dette siden de baade sendte til og mottok mailer fra den private datamaskinen. Og selvfolgelig var bade kinesere og russere inne a snoket i denne informasjonen. Da Clintons ekstreme ansvarsloshet, eller bevisst undergraving av de forente staters sikkerhet, ble oppdaget slettet hun i full fart veldig mange av epostene. Resultatet i dag er at ingen vet hvor mange statshemmligheter som har blitt lekket til fiendtlige makter.

  Vanlige amerikanere blir idomt lovens strengeste straffer for slikt. Bade den hovedansvarlige og de som unlater og varsle, som f.eks barak og kerry, er skyldig. I et normal rettstat hadde de fatt minst tyve ar alle sammen og Clinton 100 ar. Antageligi en mye mye alvorligere forbrytelse enn det Snowden ble beskylt for. Men det er med dette som med den forfalskede fodselsatesten til muslimen Barak. De bare ler, for de har sine egne folk i alle viktige stillinger. De kan gjore akkurat hva de vil. Og alle journalistene, de bryr seg skjelden om sannhet eller rett og galt. De er bare opptatt av a styre folks meninger og tanker. Og siden nesten ingen journalister tenker selv, og ellers oppforer seg som ulver i flokk, sa mener alle det samme. Og det er det som i storst grad legitimerer deres behov for a manipulere, lyve og bedra folk. Bade nazismen og kommunismen gjorde nytten. I dag er det ekstrem global sosialisme som gjelder.

  Slik er situasjonen. Demokratiet er antagelig tapt. Ingen vet hva som kan skje.

Det er stengt for kommentarer.