Helsearbeidere i Alaska fikk anafylaktisk sjokk av Pfizers Covid-19 vaksine -kristne advares mot vaksinen

Ukjente bivirkninger, dødsfall, lammelser og anafylaktisk sjokk kan være en del av de konsekvenser Covid-19 vaksinen vil gi deg. Anafylaktisk sjokk er i følge medisinsk leksikon i snever forstand en alvorlig, livstruende, generalisert allergisk reaksjon som medfører blodtrykksfall og svikt i hjertets pumpefunksjon. Pustevansker bidrar og kan noen ganger være hovedårsaken til at den anafylaktiske reaksjonen er alvorlig og potensielt dødelig. Noe upresist brukes ofte betegnelsen anafylaktisk sjokk eller allergisjokk også om slike tilfeller. En del kristne predikanter og lærere advarer nå sine menighetsmedlemmer om å ta vaksine

Coronavaksinen som i disse dager introduseres til folket -er en råttegift fra helvete, skrev evangelist Levi Jensen nylig. Også andre predikanter har advart troende mot å ta denne vaksinen som mange tror er en banebryter for dyrets merke. Andre igjen advarer om at vaksinen kan ha alvorlige langsiktige bivirkninger som ingen kjenner, og å ta vaksinen kan være en risikosport -som lengre nedover veien kan føre til sykdom og smertefull død. I følge de kinesisk finansiserte “faktasjekkere” er alle motforestillinger mot den ukjente vaksinen “konspirasjonsteorier” -og skal vi tro hva de venstreliberale hevder -er det egoistisk å ikke ta vaksinen. Mange av oss som er kritiske til vaksinen forventer at de vil bli et økende press på å ta vaksinen “av hensyn” til de eldre og sårbare, -og det er grunn til å forvente at uvaksinerte kan komme til å oppleve problemer med å reise osv, -da vaksinekrav er noe mange lukter på. Det er John Solomon som via Twitter viser til at helsearbeidere som har tatt vaksine fra Pfizers har gått inn i anafylaktisk sjokk, som potesielt kan være livstruende.

Tore -fra gamle ToreBlogg; Vaksinen er livsfarlig -ingen kristne burde ta den

Det er merkelig at kristne blir drevet av frykt. Var det ikke nettopp det Jesus satte oss i frihet fra? Da Paulus ble bitt av en slange – så bare ristet han av slangen i ilden – og ble ikke syk, enda innbyggerne på øye var helt sikkert på at han skulle dø – senere trodde de heller han var en gud.

Som kristen har vi mange løfter – og Korona er faktisk åndelig – og da jeg fikk en følelse av sår hals og hoste for noen måneder siden – så tok jeg autoritet over den – og så forsvant symptomene med en gang.

Spørsmålet er om kristne har blitt så lunkne i troen – at de ikke lengre er så opptatt av hva Jesus vil eller å leve nær Ham – og Hans Ord – isteden blir man mer opptatt av myndighetene vil. Men våre myndigheter hater Gud – og de ønsker ikke oss kristne noe godt, spesielt ikke de som virkelig er Guds sanne Hellige.. Om du ikke skjønner hva som rører seg i Stortinget eller politikken generelt – så skjønner du ingenting.

Alle tegn viser at Jesu kommer veldig, veldig snart – og nå er tiden å våkne – og ydmyke oss for Herren, vende om fra synden /byrdene – som henger så godt fast med oss – og løpe med å følge Herren i tro og lydighet.

For når den siste basunen lar seg lyde – så er det altfor mange kristne som vil bli igjen – derfor må vi ransake oss selv – om vi er i troen.

“Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden.

Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen.”
Luk 21:34-36

Det er ikke tid for å sove nå – eller å fortsette å leve i sløvhet – og være lunken – fylle seg med denne verdens underholdning – men være brennende i troen – ellers vil vi bli som de 5 uforstandige jomfruene i Matt. 25:1-13

Ifølge statestikker både fra Sverige og USA – så er det like mange dødsfall i år som i fjor – og eks. i USA så har det blitt mindre hjertesyke – kanskje fordi man manipulerer statestikken. Det er en kjent sak i USA at mange sykehus velger å skrive Convid 19 på dødsfallene, selv om det er andre ting som de døde av – fordi da får de føderale midler.

Så dette er ett stort bedrag. Og vaksinen er livsfarlig – ingen kristne burde ta den.

Facebook Comments

14 tanker om “Helsearbeidere i Alaska fikk anafylaktisk sjokk av Pfizers Covid-19 vaksine -kristne advares mot vaksinen

 1. Det at kun litt over 20 stk nordmenn i alderen 1 – 60 år er døde av Corona er grunn nok til at jeg synes det er latterlig å vaksinere meg.

  Jamen du må tenke på de eldre får jeg hørt. Ja det gjør jeg så godt jeg kan, men de går ikke foran min egen helse og at jeg kanskje får plager for livet pga en utrygg vaksine. Jeg har i tillegg til dem også andre som jeg skal leve for og være til stede for.

  “Jamen se på Sverige da” får jeg stadig hørt når jeg folk ikke liker mine meninger. Da svarer jeg “Ja jeg ser på Sverige… At over 7000 som døde var over 70 år, det må i tilfelle være en “eldre-epedemi” eller noe. Jeg tror i tilfelle ikke jeg trenger en vaksine enda”, svarer jeg.

  Jeg tror ikke vaksinen er rottegift fra helvete eller dyrets tegn. Men jeg stoler allikevel ikke nok på den til å ta den. Og vet ikke nok, men leser og lærer. Anbefaler alle å høre en “innenfor” som vet litt om vaksinen:
  https://www.youtube.com/watch?v=gIhH3naEoAE

 2. Hvorfor må den fryses på -70+C?
  Fordi det biologiske materiale da ikke dør, og aktiveres igjen i kroppstemperatur.. her skal det spaltes og vokse… men hva vokser? Jo ett levende modifisert virus som de ikke vil snakke om.

  Så valget er:

  – ikke vaksine: kanskje få ett virus, som du vet hva er og har matematisk lav sannsynlighet for komplikasjoner,

  – vaksine: garantert virus som du ikke vet hva er, pluss muligens tradisjonell corona, uten beregningsgrunnlag for sannsynlighet av komplikasjoner

  Pfizervaksinen har nå noen påviste sårbarheter allerede. Søk selv info.

  Heldigvis kan alle velge selv.
  Jeg vet hva jeg velger!

  • Jeg også. Jeg går for “jeg er Herrren din læge” som Skriften sier.
   Som troende kan vi i tro proklamere Guds ord over all sykdom.
   Herren er min vaksine. Hvorfor skal jeg påføre meg selv denne giften?
   Håper kristne står i mot presset fra djevelen og ikke tar dette svineriet.
   Den er en sprøyte for vantro.
   Troens folk holder fast på Herrens ord.

  • Det er bare den ene vaksinen som trenger -70. Den andre trenger bare kjøleskapstemperatur.

 3. I sprøyten er det stoff som gjør damer sterile! Og den inneholder stoff som astmatikere og allergikere IKKE bør innta. Bl.a. Og det gjelder vaksinen fra Pzifer.
  Tenk selv før du sier ja til å bli en prøvekanin, du kan risikere å få bivirkninger som du aldri bli kvitt. Jeg sier ikke at du IKKE skal ta den, men gjør deg selv en tjeneste og undersøk litt selv først. Ikke stol blindt på myndighetene, de har bevist at de ikke er på vanlige folk sin side.

  Ellers noe som alle bør søke opp: Ivermectin. En medisin som har eksistert siden 70-tallet. Søk opp dr Pierre Kory.

  1
  1
 4. Så bra at Søkelys advarer kristne!

  Jeg profeterer at det er globalist-muslim-feminist-homolobby-ateist-sosialist-PK-msm-Biden-Obama-Clinton-pedofili-prochoice-fakenews-antifa-vegan-BLM-antisionist-liberalist-KrF-soyboy-bigtech-FN-Kina-evolusjonist-humanist-vitenskaps-deepstate-deepchurch-Illuminati-demokrat-Bilderberg-Soros-Bezos-G5-chemtrail-Antiktist-Satan-stoffer i den vaksinen.

  Godt alle rettskafne er advart.

  Gud er størst. Og Steve Bannon er hans profet!

  ✝️✝️✝️

 5. Problemet er bare om hvor mye av det du skriver som er sant? Etter halvannen måneder, der du har spydd ut løgner og konspirasjonsteorier i et forrykende tempo, kan vi ikke vite hva som er fakta og hva som er fiction🤷‍♂️
  Din dragning til “maga-cult”, har forandret deg og gitt deg en annen personlighet, Kjell.

  4
  1
  • Du må også gjerne ta giften for meg. Ditt valg, ditt liv, dine bivirkninger. Jeg sier nei takk.

 6. Det har vel aldri eksistert en vaksine av noe slag man ikke kan få en allergisk reaksjon på. Spørsmålet er bare hvor stor sannsynligheten er.

  Dødsfallene har ikke vært relatert til vaksinen og det var vel flere som døde av de som fikk placebo enn av de som fikk vaksinen.

  Det er IKKE en kjent sak i USA at mange sykehus velger å skrive Convid 19 på dødsfallene. Det er en løs påstand som ikke er fulgt opp av noen form for dokumentasjon.

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *