Pastor Andrew Brunson ber kristne forberede seg for den kommende forfølgelsen

Pastor Andrew Brunson som selv satt fengslet for sin tros skyld i Tyrkia i to år grunnet falske anklager om terrorisme og spionasje inntil han ble løslatt i oktober 2018 etter at USAs president Donald Trump grep direkte inn i saken og truet Tyrkia med omfattende sanksjoner, dersom de ikke løslot pastor Brunson -advarer nå om at forfølgelsen og trakassering av kristne i Amerika vil forøke i styrke, og at kristne må stålsette seg for omfattende forfølgelse. -“Jesus sa dette ville skje,” suer Brunson og viser til Jesu Kristi egne ord: ” Når verden hater eder, da skal I vite at den har hatet mig før eder.”  “Akkurat som verden hatet Jesus må også Hans etterfølgere være forberedt på at verden hater dem også.

Venstrevridde radikale og demokrater angriper fysisk kristne i dagens Amerika

Mange kristne ledere har advart om at kristne i Amerika vil gå inn i en forfølgelsestid dersom Joe Biden og demokratene skulle komme til makten. I etterkant av 2020 valget blir stadig flere og flere klar over at valget var rigget, -og at den antatt kommende administrasjonen ved hjelp av juks har svindlet seg til makten. “Når vi ser på USAs historie, over generasjoner, har folk vært trofaste- Vi har gjort mange synder og feiltrinn som nasjon, men det har vært mange som har æret Gud, spesielt blant våre politiske ledere som også har gjort det offentlig. -Jeg tror alle kan se at det er i ferd med å komme et skifte,” sier Brunson og fortsetter: “Mange av våre ledere i samfunnet, og våre ledere i bedrifter og institusjoner, i underholdning, media og i skoleverk og politikk, ærer ikke lenger Gud. I stedet forhåner de Ham og fornekter Ham helt åpent. De er blitt stadig mer fiendtlige mot oss som identifiserer oss med Jesus og det Bibelen lærer. Jeg tror at kristenforfølgelsen akkurat har startet. Vi ser allerede tegn på det. Det er en tidevannsbølge i horisonten, og den kommer stadig raskere mot oss, -og det er ikke en fjern trussel,” sier Brunson som sier at denne forfølgelsen og trakasseringen av troende vil manifesterer seg i USA.

Marginaliserer og avvikler

“Når man først er blitt marginalisert, blir man så gjort narr av og tilslutt blir man isolert. Et stor utfordring vi vil stå overfor i fremtiden, er hvordan vi skal få ut vårt budskap til kristne og ikkekristne. Hva gjør du når du er bannlyst på sosiale medier eller når ingen vil ha din eller din menighets nettside på sine webhotell eller nekte å dele dine podcast? spør Brunson videre. Vi lever i en tid hvor en politisk og religiøst korrekt elite har definisjonsmakten -og når disse bruker sine våpen mot deg, kan de være uhyre effektive for å isolere deg og ufarliggjøre deg,” sier Brunson videre. Forfølgelse vil bli en del av den kristne livsstilen fremover, og er du ikke forberedt, vil du ikke bli stående. Den kristne kirke har historisk opplevd mange forfølgelsesperioder, og enten vi liker det eller ikke, har mange under slike prøvelser gitt opp troen og bøyd seg for de ugudelige kreftene. Det samme vil komme til å skje i tiden som ligger foran, og vi skal ikke bli overrasket over å se at kjente kristne navn vil bli liggende tilbake på slagmarken. Som frafalne -som ikke ville betale prisen. Pastor Andrew Brunson vet hva han snakker om. Han selv fått oppleve å se seg arrestert, fengslet og fratatt de rettigheter vi alle er vant til å ha. Prisen for å følge Jesus kan bli svært høy -og de første som blir forfulgt er de grupper media og samfunnet stempler som sekteriske og skadelige. Deretter går de etter dem som i dag anses som litt radikale, litt ekstreme -og tilslutt kommer de etter deg.

 

 

 

 

 

Én tanke om “Pastor Andrew Brunson ber kristne forberede seg for den kommende forfølgelsen

  1. Jeg tror han har rett. Det har blitt “inn” å hate kristendommen. Først blir folk isolert og definert i samfunnsdebatten som overtroiske sektmedlemmer. Og deretter lar man gategjenger gå løs på dem slik vi har sett når blm og antifa herjer i byene.

    Ingen forstod hvordan tyskland og mange andre land kunne forandre seg så fort som de gjorde da nazismen, kommunismen og fazismen ble sluppet løs. Tror vi kan stå ovenfor det samme nå.

    Fellesnevneren er kollektivisme. Enkeltmennesket skal tjene felleskapet. Og når ondskapen blir legitimert av myndighetene så kan ting skje veldig fort. Krystallnatten var et eksempel på det.

Det er stengt for kommentarer.