Han forlot musikk-industrien når Gud omdefinerte for ham hva suksess er -som er etterfølgelse av Jesus

Edgar Andres Sandoval forlot musikkindustrien til fordel for Han som er selve livet og som snart kommer tilbake igjen, Jesus Kristus.

“For hva gagner det et menneske om han vinner den hele verden, men mister sig selv eller tar skade på sig selv?” (Luk 9,25) syntes å være den nye livskursen til den 25 år gamle Edgar Andres Sandoval eller “Music with Edgar” som han kaller seg.  Den unge mannen har siden ung alder jobbet hardt for å skape seg en karriere innen musikk og film, og fått smake verden. Den unge mannen skapte seg fans, lagde show og en tid var han også en del av en duo som het Cape Lions hvor han sang sammen med sin venn Gospel Okoroafor. De to fikk noe suksess og fremførte sin låter på sosiale plattformer og i megakirken de tilhørte.

Imidlertid fikk Edgar Andres Sandoval også suksess som popartist alene og tjente en haug av penger på sine poplåter. Edgar hadde mer enn en million følgere på TikTok og en voksende YouTube kanal og et liv mange drømmer om. Sammen med sin venn som faktisk heter Gospel til fornavn produserte de videoer som fikk seere og lyttere.

25 åringen skapte seg også en solokarriere med flere låter, men på tross av en million følgere, nok av dollars i lommeboka men fremdeles med en tomhet på innsiden fikk han gjennom låten “Stuck Up”  en stor mengde likes og dollar.  Først var videoen i en annen versjon -som Edgar har slettet, fordi den fremelsket synd. Mer enn 400 000 visninger på YouTube hadde 25 åringens låt før han slettet original-videoen og når noen stilte dette spørsmålet: “how many veiws before he deleted the song?” var svaret “The last time I saw it was with like 400K” På spørsmål om “why’d he do so?” var svaret fra en følger dette: “following The Lord”. “I Think he said something about it but I just don’t see a reason to delete the video,” skriver YouTube signaturen Lorenzo109, -og YouTube brukeren Repent and believe in the Lord Jesus Christ” svarer dette “because the song promoted sinful things”

På tross av suksess, følgere og låter han tjente penger på, hadde Edgar en lengsel etter noe annet -og i bakgrunnen var det en far og en mor som ba for sin sønn. Under Corona-krisen skjedde noe med Edgar som i videoen under deler sitt vitnesbyrd om livet som artist, om hvordan Gud omdefinerte begrepet suksess for ham, og hvorfor han nå har valgt å forlate musikk-industrien til fordel for noe større og langt viktigere. En større glede enn å høre en mann fortelle at han mister sitt liv for å finne det virkelige livet. “For timen og tiden vi nå lever i, som er, er en veldig viktig tid til å fortelle mennesker at Jesus Kristus kommer tilbake veldig snart, og når han har kommet er det ikke lenger mulighet til å angre og omvende seg” sier Edgar som velger Jesus fremfor pop-følgere og ønsker å bruke plattformen han har til å fortelle menneskene det aller viktigste. Nemlig budskapet om Jesus..Og høre den unge mannens budskap skaper sann glede og viser at Gud fremdeles gjør noe i menneskers liv..

 

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Han forlot musikk-industrien når Gud omdefinerte for ham hva suksess er -som er etterfølgelse av Jesus

  • Takk Hannah. Det er alltid en glede å kunne fortelle noe godt om noe som velger Han som er livet.
   Endel forkynnere tror på vekkelse.
   Slike historier viser at det faktisk skjer en vekkelse. I enkeltindividers liv. Også historien om lohanthony -som har valgt å vende seg bort fra gay- tilværelsen og gitt seg hen til Jesus -viser at Gud vekker opp enkeltindivider verden rundt.
   Det bør glede oss alle stort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *