Skoleledelse ved ungdomsskole i Nord-Carolina klippet bort bibelsitat fra ukeplanlegger elevene fikk i gave av menighet

Etter å ha fått donert en gave på 600 ukeplanleggere fra en lokal kirke, oppdaget en ungdomsskole i North Carolina at det var trykket to Bibelvers på baksiden av ukeplanleggeren. Skoleledelsen besluttet da å klippe ut Bibelversene fra hver eneste av de 600 ukeplanleggerene før de ble levert ut til elevene. I følge WBTB var det Sulphur Springs Baptist Church som hadde donert ukeplanleggerne til skolen og kirken hadde også en trykt logo på baksiden sammen med de to bibelversene som en inspirasjon til elevene. “Vi ønsker dere et fremgangsrikt og velsignet år,” lød budskapet som var trykt på baksiden sammen med de to bibelversene som var; “For jeg vet de tanker jeg tenker om eder, sier Herren, fredstanker og ikke tanker til ulykke, å gi eder fremtid og håp.” (Jer 29,11) og “jeg formår alt i ham som gjør mig sterk.” (Fil 4,13)

Kirken brukte mer enn 2000 dollar for å sponse skolen med ukeplanleggere til elevene i følge WSOC-TV. “Vi trykket dem på baksiden av ukeplanleggeren som en oppmuntring til elevene. Vi vet at skoleåret endte brått i fjor og vi vet at elevene kommer tilbake til en skolehverdag preget av oppsplittede dager,” si kirkens assisterende pastor James Safrit til tv-kanalen. Ledelsen ved skolen sier at de påtrykte bibelversene gjorde det umulig for skolen og dele dem ut til elevene, da det er skoleledelsens forståelse er i strid med den amerikanske grunnloven. Derfor, og istedet for å kaste ukeplanleggerne fant skolens ansatte tid til å klippe bort bibelversene fra alle de 600 ukeplanleggerne.Flere elever og foreldre reagerer sterkt på skoleledelsen og mener at elevene selv skulle kunne velge om de ønsket å få en ukeplanlegger med bibelvers på, skriver CBN og nok en gang blir vi påminnet hvorfor Amerika er under dom.

Facebook Comments

2 tanker om “Skoleledelse ved ungdomsskole i Nord-Carolina klippet bort bibelsitat fra ukeplanlegger elevene fikk i gave av menighet

    • Bruker muldvarper også saks Petra? Jeg trodde det var bortkastet for dyr som bor i mørket..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *