Guvernøren i Mississippi erklærer søndag 20 desember som en bønne og fastedag for delstaten

Guvernør Tate Reeves (R) annonserte på onsdag at han deklarerer en formell bønne og fastedag i delstaten søndag 20 desember. Dette er en dag for bønn, ydmykhet og faste -til å søke Gud før vi går inn i et nytt år, melder Christian News Network. Dette er den andre republikanske guvernøren som offentlig har oppfordret borgere til å ta del i bønn og faste for nasjonen -etter at Coronapandemien har rammet Amerika. I Norge har ingen fremtredende politiske ledere tatt det samme modige grepet.

“Ettersom vi nå er på slutten av dette året, føler jeg behov for at vi søker Gud for vår delstat,” sa han under en pressekonferanse utenfor guvernør-boligen. Vi vet at det er makt i bønn. Faktum er at Gud har befalt oss å be,” sa guvernøren som pekte på at 2020 har vært et vanskelig år for mange på grunn av Covid-19 situasjonen. Under pressekonferansen siterte guvernøren fra Romerbrevet 12 som oppfordrer kristne til å være glade i håpet, tålmodige i trengsel og utholdende i bønn. Guvernøren understreket at sett på bakgrunn av disse ordene signerte han en proklamasjon som gjør at førstkommende søndag er en bønn og fastedag for hele delstaten. “Som vi har gjort opp gjennom historien til dette landet, vil vi søke til Herren og be om Hans beskyttende hånd mens vi tar farvel med et år for å gå inn i et nytt,” sa Tate Reeves videre. David Tipton, en pinsepastor i Grenada lovpriste guvernørens initiativ som dessverre ikke vil bli kopiert av norske politiske ledere. Mens det heldigvis ennå finnes gudfryktige menn og kvinner som styrer enkelte av de amerikanske delstatene, er det sørgelig mangel på folk av slikt kaliber i Norge.

 

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Guvernøren i Mississippi erklærer søndag 20 desember som en bønne og fastedag for delstaten

  1. Tja ikke så rart kanskje.

    Hvor stor del av befolkningen er «ekte kristne» etter din definisjon. La oss definere det tror Bibelen er ufeilbarlig, støtter Trump og Israel og er mot abort.

    Kanskje 2% om vi skal være rause? (Ca. 100.000)

    Som eksempel har det største evangelikale trossamfunnet, pinsebevegelsen ca. 40.000 medlemmer (og husk at medlemskap ikke sier stort. Flere av disse er sannsynligvis ateister.) og norske trosmemigheter har kanskje til sammen 10.000 medlemmer? Maks 15.000.

    • “Smal er den vei som fører til livet og få er de som går på den”. (Jesus)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *