Pentagon avlyser sikkerhets-briefinger med Joe Bidens overgangsteam inntil videre

Acting Sec. Defense Miller has ordered Pentagon officials to cancel all scheduled Biden transition meetings.

Overgangsteamet til Joe Biden får ikke tilgang til sikkerhetsbriefinger i Pentagon. Bakgrunnen skal være frykt for at Joe Biden skal være komprimitert på grunn av familiens tette bånd til det kinesiske kommunistpartiet. Biden familiens viktigste businessmodell er å gjøre penger på adgangen til visepresident Biden. Både korrupte selskap i Ukraina og de kinesiske myndigheter har siden 2008 kunne kjøpe seg adgang til Joe Biden gjennom Biden familiens forretningsmodell som er kontrollert av Joe Bidens bror og Hunter Biden som er en del av Biden familiens kriminelle virksomhet.

Selv om en talsmann for sikkerhetsmyndighetene forsøker å tone ned det hele, er det ikke tvil om at Biden familiens tette bånd til det kinesiske kommunistpartiet er grunnene til at man foreløpig holder Joe Biden på armlengdes avstand, sa Steve Bannon under kveldens “War Room”. I videoklippet under kommenterer Dr Steve Turley de siste nyhetene om at Joe Bidens overgangsteam ikke vil få adgang til briefingene i Pentagon. Dette skal vistnok vare til over nyttår. “Et godt planlagt statskupp er under oppseiling i USA,” sier venstrevridde

Facebook Comments

5 tanker om “Pentagon avlyser sikkerhets-briefinger med Joe Bidens overgangsteam inntil videre

 1. Dine beskyldninger om løgn blir bare mer og mer patetiske. Du blir bare mer og mer ynkelig for hver eneste dag med dine påstander.
  Jeg har forlengst slått fast at du er rasist og nekter du så er det nok en løgn fra Bernt.

 2. Jeg er enig med Andersen her. Du blir bare mer og mer ynkelig i dine anklager om løgn. For meg ser det ut som om du utelukkende er her for å lage kvalme og spre ondskap. Du har foreløpig ikke kunne bevise dine mange og onde påstander. Jeg må spørre hvor du får hatet ditt fra? Hva slags urene kilder henter du dine tanker fra?

  Du har lenge kommet med grove anklager mot Kjell Andersen uten at du har dokumentert noe annet enn at du påstår det.

  For meg ser det ut som om du er bitter og hatefull. Kanskje du burde søke Herren for å få et forvandlet sinn.

 3. Det eneste du legger frem er tomme påstander. Vi har alle skjønt hvem du er og du har null troverdighet.
  For deg er all informasjon du ikke liker løgn.
  Du er det beste eksemplet på en løgnens ånd og sprer bare løgn og folk er lut lei av ditt gnål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *