Gud vil tukte New Orleans og Louisiana med orkanen Ida -kategori 4 orkan sender folk på flukt

Orkanen Ida som er på vei mot New Orleans og Louisiana er nå en kategori fire orkan som potensielt kan komme til å kreve menneskeliv og forårsake store ødeleggelser. I de siste timene har orkanen økt i styrke og nærmer seg nå nivået på den svært ødelegge Katrina orkanen som rammet de samme områder i august 2005. Da kostet orkanen 1833 menneskeliv og forårsaket skader for 90,1 milliarder dollar. Det er fryktet og ventet at denne orkanen kan bli nesten like ille, og mange har tatt advarselen om å komme seg vekk alvorlig.

Orkanen Ida som nå er en kategori fire orkan vil komme til å ramme New Orleans og Louisiana i løpet av noen timer og folk gjør seg nå klar til å møte orkanen med sandsekker og igjenspikrete vinduer. Andre har tatt med seg sine familiemedlemmer og kjæledyr og satt seg i bilen for å kjøre unna områder som blir rammet.

Facebook Comments

7 tanker om “Gud vil tukte New Orleans og Louisiana med orkanen Ida -kategori 4 orkan sender folk på flukt

 1. Folk burde kanskje ikke bosette seg slike steder som stadig rammes av kraftige orkaner. USAs kyst mot mexicogulfen og atlanterhavet får stadig og kontinuerlig besøk av kraftige orkaner. Slik har det vært i 1000 vis av år. At folk velger å bo på slike steder må de ta ansvar for selv. Dette handler ikke om Guds straffedom. Verden ligger i det onde, og jordkloden er ramme av en vedvarende forbannelse. Bibelen sier at naturkatastrofer vil ramme hele tiden.

  • Dette er en bibelsk korrekt forståelse. Men når først all religion forbys av det forente FN – dyrets bilde – vil det avstedkomme den store trengsel som kulminerer i Harmageddon – Jehovahs og Kristi oppgjør med den frafalne menneskeheten. Og DA vil de bruke naturkreftene.

   På den annen side begynner det å bli lenge siden Eden, og jorden begynner å trenge kraftig vedlikehold for å gjenopprette balansen den mistet styringen over da Gud overlot planeten til de opprørske menneskene.

 2. 29/08/2021, kl. 09:18 sa Z:

  “Så viss man bor på et trygt sted på jorden, er det mindre kjangs for at Gud straffer.”

  Det bor vel flest mennesker totalt sett i nærheten av havet. Og der det bor flest mennesker som som regel ugudeligheten størst. Eller?

  Men ellers vet jeg ikke om man kan finne trygge plasser hvis Gud straffer. Innlandet kan rammes av tørke, enorme snømengder, flom, branner, sykdom, tornadoer, fattigdom pga økonomiske forhold og en orkan rammer vel egentlig i størst grad økonomien nasjonalt.

  Dette med naturkatastrofer som rammet usa ble mye diskutert for noen år siden. En rekke katastrofer falt nøyaktig sammen med politiske handlinger som rammet Israel. Tror Clinton satt og ventet på Israels værste fiende, Yassir Arafat, da levinskeaffæren ble avslørt.

  Jeg så faktisk sammentreffene selv før jeg leste om det. Jeg må faktisk innrømme at jeg har lurt på hva som kanskje kan skje i disse dager. USA skrur seg ned i en destruktiv kultur hvor opprør, synd og umoral blir fremstillt som “gode verdier” og Obamas antiamerikanisme blir vidreført av Biden. Eller kanskje “gjennom Biden”?

  Ut fra Bibelen kan man tenke seg at problemer, katastrofer og økende trussler tiltar gradevis slik at folk kan “vende seg til det” uten å omvende seg. Slik som i Egypt under farao på Mose tid. Mange tror faktisk at Farao var et bilde på antikrist. Når hele den egyptiske hæren druknet var det kanskje en paralell til harmageddon?

  • Guds straffedom over de som stemte på narsisisten, løgneren, bedrageren og overgriperen donald trump.

 3. Merkelig hvordan Gud først og fremst er hypp på å straffe de stedene som er naturlig utsatt for hyppige naturkatastrofer og så godt som aldri dersom ikke er det…

 4. Så viss man bor på et trygt sted på jorden, er det mindre kjangs for at Gud straffer. Så Guds straff er avhengig av at man bosetter seg i et område som er kjent for naturkatastrofer. Jo nærmer havet man bor øker mulighetene for Guds straffedom. Bosetter man seg på et fjell langt borte fra hav og folk, er risikoen for å komme under Guds straffedom langt mindre. Så Guds straffedom baserer seg på hvor du bor på jorden. Gud bruker ofte havet til å straffe mennesker, så da er det bare å flytte bort fra havet.

  3
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *