Grunnlegger av populær kristen musikkfestival dømt til 18 års fengsel for sex med mindreårige

Pastor Harry Thomas i det han betjener mennesker under festivalen i 2013

Tidligere pastor Harry Thomas som lenge var pastor for den amerikanske menigheten  “Come Alive New Testament Church”  i Medford Township, New Jersey er idømt en fengselsstraff på 18 år for å forgrepet seg på flere mindreårige. Pastoren som også var med på å grunnlegge den store amerikanske kristne musikk-festivalen “Creation Festival” som er en av USAs største kristne festivaler, inngikk tidligere en avtale med aktoratet hvor han tilstod å ha forgrepet seg på en 9 år gammel jente i 2005 samt å ha forgrepet seg på tre andre jenter i alderen 7 til 9 år i år 2000 og 2010.

Den tidligere pastoren som nå er dømt til 18 års fengsel mislykkes i sitt forsøk på å trekke seg fra avtalen med aktoratet og må nå forberede seg på å sitte resten av livet bak lås og slå for seksuelle overgrep mot mindreårige. Harry Thomas som nå er 75 år gammel vil være 93 år når dommen er sonet, og det er grunn til å tro at han vil bli sittende inne livet ut. I en uttalelse i etterkant av dommen sier den tidligere pastoren at han beklager hva han har gjort og han er lei seg for den smerten han har påført mange. “Jeg må si meg enig med Markus 9,42 som sier: “… for ham var det bedre om det var hengt en kvernsten om hans hals, og han var kastet i havet,” -for det er det jeg fortjener,” sa den tidligere pastoren i sitt utsagn. En far til ett av mannens ofre omtaler Harry Thomas som et “rovdyr”, en stor stor hykler og en barne-overgriper forkledd som pastor.

Grunnlegger av USAs største kristne musikk-festival måtte trekke seg etter at han ble pågrepet for sekselle overgrep mot barn
Én tanke om “Grunnlegger av populær kristen musikkfestival dømt til 18 års fengsel for sex med mindreårige

 1. Verden ligger i det onde.

  I Frankriket setter president Macron porten på vidt gap for å normalisere
  pedofili…..

  Alle villige barn i alle aldre kan ha sex med voksne uten at de voksne blir straffet for utukt eller voldtekt.

  “France Passes Law Saying Children Can Consent To Sex With Adults”

  tundratabloids.com/2018/08/france-macron-government-opens-gate-wide-for-normalizing-pedophilia/

  – – – –

  I USA lærer barn i barnehagen om hvordan skifte kjønn “genderfluid” av transkjønnete lærere.

  “Schools Draft In Drag Queens to Teach Children How to Switch Gender”

  http://www.neonnettle.com/features/1482-schools-draft-in-drag-queens-to-teach-children-how-to-switch-gender

Det er stengt for kommentarer.