Få valgmuligheter for kristne velgere etter at KrF er blitt “Sodoma-partiet”

Stolt og glad for å vie dem KrF var lenge en forkjemper for barnet i mors liv, men på midten av 1980 tallet forstod vi at dette tilhørte partiets fortid. Inntil nylig var KrF et parti som ønsket å fremstå som en forkjemper for det bibelske ekteskapssynet, at ekteskapet var forbeholdt en mann og en kvinne. Men nå vet vi at dette også er noe som tilhører partiets fortid. I en lederartikkel i dag som har overskriften “Et KrF lik alle andre” fastslår Dagen redaktør Vebjørn Selbekk det vi alle har sett ville komme. Nemlig at KrF er et parti som er likt alle andre, også når det gjelder ekteskapet. Mandag kunne avisen Dagen fortelle at KrFs familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, brukte helgen på å vie KrFs kommunikasjonssjef med hennes lesbiske samboer, noe som var helt uproblematisk for partiets familiepolitiske talsmann. Selv om dette kanskje ikke er problematisk for ledelsen i det tidligere “kristelige” partiet, tror jeg vielsen er problematisk både for Gud selv og kristne velgere som ønsker å se et parti som kjemper for kristne verdier.

KrF står nå for holdninger som gjør at partiet ikke lenger bør omtales som et “kristent” parti og vi bør kanskje heller omdøpe Knut-Arild Hareides parti til “Sodoma-partiet”. For dem som ønsker å stemme kristent, er det nå bare et eneste parti tilbake -som ser ut til å ville respektere kristne verdier, nemlig Partiet De Kristne. Vi lever i en tid hvor de kristne verdiene og Bibelens ord blir kastet på historiens skraphaug både i skole, kirken og samfunnet. Når KrF nå så til de grader signaliserer at de ikke lenger vil kjempe for de kristne verdiene de stod for tidligere, bør ikke komme som noen stor overraskelse. Fra før er vi kjent med at KrF leder Knut-Arild Hareide har deltatt i pride, samt at partiets ungdommer blir sett på gaten mens de deler ut kondomer. Det faktum at KrF slapp til den lesbiske komikeren Chris­ti­ne Koht for å underholde landsmøtet i 2013 var neppe noe mange kristne velger syntes var verdig et kristent parti. Når denne i tillegg gikk  rundt i salen og delte ut «puppe­klem­mer» og bruk­te ordet «Herre­gud» flit­tig mens KrF representantene hylte av latter og syntes å sette pris på det hele, må nok ha vært vanskelig å svelge for troende som ønsker et parti som står for Guds ord. KrF slik det var for 40 år siden var kanskje noe som var verd å kjempe for -samt å gi sin stemme til under valg, men nå er det ikke lenger slik. Dagens partiledelse har ført partiet i retning  av Sodoma -og er nå er parti som alle andre. Dersom vi ved neste valg skal la den kristne tro være avgjørende for hvem vi stemmer på, har vi noe annet valg enn å stemme PDK. Så for heller vår stemme være bortkastet -for det er nettopp det de liberale KrF sympatisørene vil si. En annen mulighet  vi har er å gjøre som Ludvig Nessa, stemme blankt i protest mot fosterdrapsloven, eller rett og slett legge kristentroen bort å stemme på det partiet som vi selv syntes har en mest fornuftig politikk. “Sodoma-partiet” KrF er ikke et alternativ -fordi de igjen og igjen viser at de er villige til å velge bort kristne verdier i et forsøk på å sanke stemmer blant velgere som ikke er å finne på bedehus og i menighetslokaler. For min del er KrF ikke lenger et reelt alternativ, og dersom de igjen skal bli det, -må det skje en omvendelse.. Tilbake til Guds Ord og de kristne verdier.

Kjell Andersen. Søkelys

 
21 tanker om “Få valgmuligheter for kristne velgere etter at KrF er blitt “Sodoma-partiet”

 1. Dette er en så god og klar tale at jeg har bare ett ord å tilføye : Amen !

  5
  1
 2. De Kristne er ikke et alternativ for kristne, all den tid de vil samarbeide med FRP, som er det partiet som står aller lengst borte fra kristne verdier!
  Og etter at partiets nestleder, nå har gått fra kone nr to, lever i samboerskap med en iransk innvandrer, og har vært på kjærlighetsferie til det landet som ønsker å utslette Israel, så forsvinner de par hundre naive FRP-velgere blandt kristen-folket.

  Abortsaken er tapt, da må man stemme utfra helheten i politikken, ikke utfra enkeltsaker som er tapt.
  For min del er det uaktuelt å stemme på et alternativ som innbefatter muligheter for FRP i regjering, og derfor har heller ikke KRF vært mitt valg de siste gangene.
  For meg fremstår Senterpartiet som det mest konservative partiet, og jeg syns de står for gode verdier, god bistandspolitikk, rettferdig fordeling og en viktig og riktig jordbruks og fiskeripolitikk!
  Vi skal være svært takknemlige for at vi ikke har hatt FRP-politikk de siste 30 årene. Da ville vi hatt betydelig større forskjeller mellom fattig og rik, et minimalt oljefond og et nedbygget landbruk!

  • Og der er du inne på mitt største ankepunkt mot PDK Arnt. Samarbeid med FrP, Høyre og Venstre gjør at PDK risikerer å bli et parti hvor de kristne verdiene utelukkende blir ord i et partiprogram. Det som trenges er et kristent parti som kompromissløst står opp for de kristne verdiene og som gjør krav på gjennomslag for de viktige kristne verdiene før de inngår et samarbeid med regjeringen.
   Kristne verdier som motstand mot fosterdrap og motstand mot likekjønnede ekteskap og kampen for Israel vil lett bli innholdsløse ord i et partiprogram dersom man i utgangspunktet blindt støtter opp om partier som driver antikristen politikk. Frp har lenge stått frem som garantister for fortsatt fosterdrap og for meg er det komplett umulig å gi min støtte til et parti eller dem som reservasjonsløst vil samarbeide med dem som er garantister for å drepe barn i mors liv.

   4
   1
 3. KRISTENHETEN =SKJØGEN I ÅPENBARINGEN

  KrF er bare toppen av isfjellet. Hele kristenheten er motbildet til den religiøse skjøgen i åpenbaringsboken som Gud snaart vil dømme ved hjelp av skjøgens mange-tusenårige elsker – DYRET – den herskende eliten.

  Religion har opp igjennom tidene vært nyttige idioter for elitenes konger og keisere ved at de har holdt folkene nede i mørke hva Guds egentlige hensikter angår. De haar velsignet krigene på begge sider og generert kanonføde blant folkenes mest naive.

  Nå er både kristenheten og resten av religionene blitten pine for klodens ledere. Ja enkelte religioner er blitt en trussel mot selveste verdensfreden på en “krympende” planet.

  Det er derfor “Gud skal legge Dyret i hjertet å kle Skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Altså ødelegge skøgen ved å forby all religiøs praksis world wide. “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Gud vil la Dyret kuppe FN til dette formålet. Dette er innledningen til den store trengsel som vil kulminere med krigen på Guds den Allmektiges store dag i Harmageddon. Bibelen sier det bare vil bli få mennesker tilbake.

  Blir du en av dem? Valget er ditt.

  Etter dette kommer Kristi tusenårige styre der “det ikke skal fødes barn til en brå død”, “ingen borger skal si ‘jeg er syk’ “, og “kornet skal bølge over åsene”.”Ingen skal lenger lære å føre krig” og “Guds retterdighet skal fylle jorden som vannet fyller havets bunn”.

  Bli med da vel..

  5
  2
 4. Jeg har nå aldri hatt sansen for homopartiet med Hareide i spissen, oppdaget før i sommer et parti som heter Demokratene.

  Er det noen som vet noe om dette partiet?

  Jeg tror de er forholdsvis positive til Israel og kristendommen, noen som vet?

  Mvh RJ

  • Ja, de er “positive” til Israel for å forsøke å tekkes kristne velgere, og de er positive til den “kristne kulturarv” som argument for å skremme bort asylsøkere generelt og fra muslimske land spesielt.

  • Ikke noe galt i å skremme bort islam, men er dette partiet seriøst? Har de noen stor oppslutning? og hvilken blokk støtter de?

   Mvh RJ

  • Lokalt i Kristiansand har Demokratene oppslutning og har lenge vært representert i kommunestyret. Partiet er seriøst og har nok reell sjanse til å vokse betraktelig etter at de andre partiene med Høyre i spissen har bestemt at det skal settes opp ytterligere 11 bomstasjoner i Kristiansand. Dette skriver Fædrelandsvennen i kveld. Kikket i dag på artikkelen og ut fra reaksjonen til mange av leserne er det mange Kristiansandere som nå er rasende på denne bom-galskapen politikerne inklusiv Høyre, Sodoma-partiet, Frp og de rød/grønne vil innføre fra 2020.
   Ved valget i 2019 vil nok Demokratene få et solid løft lokalt og vil nok få flere representanter inn i lokal-styret.
   Demokratene er for Israel, for de kristne verdiene og har en sosialpolitikk jeg bare må berømme.
   Dog har de noen punkter som jeg ikke er glad for, spesielt dette med alkohol og så er innvandringspolitikken lik den Frp stod for tidligere.
   Vidar Kleppe kjempet lenge for FrP, men ble utstøtt når partiet endret policy i flere spørsmål. Dog er Vidar Kleppe en kjernekar med stort hjerte for uføre, eldre og dem som trenger en utstrakt hånd.
   Han kjempet hardt for at en tidligere nabo av meg som har en multifunksjonshemmet datter fikk den hjelp familien hadde krav på. Hadde ikke Vidar Kleppe stått på, så hadde nok dattera til Per Gunnar Stølen (som forøvrig er en kristen) vært plassert som en grønnsak i en eller annen institusjon. Nå får hun den hjelp bare kjærlige foreldre kan gi.

   3
   2
  • Jeg har sans for Demokratene. Vidar Kleppe har alltid fulgt opp når det gjelder å kjempe for de svake i Kristiansand. Av alle kommunestyre representantene som er i Kristiansand er Kleppe den jeg har mest tillit til. Dog finnes det ting også hos Demokratene jeg ikke kan applaudere. Men ingen kan frata Vidar Kleppe og Demokratene det at de står opp for de svakeste i byen.

   2
   1
  • Hva er det du ikke vil applaudere hos demokratene? og er det Vidar Kleppe som har stiftet dette partiet?

   Mvh RJ

  • Partiet er infiltrert av mennesker som har forkledd seg i den kristne tro, men som har hatt en helt annen agenda. Nå etter flere år, ser man resultatet av det. Forkledningen er byttet ut med det mange i partiet virkelig står for, og de har greid å fordreie de bibelske sannheter og gjort partiet spiselig for de fleste.

   Nå messer man så mye om «kjærligheten», at det meste går i gjennom «sensuren». Mange unge kristne blir dessverre påvirket av denne liberaliseringen av at alt er normalt i kjærlighetens navn, og blir like ukritisk som sine ledere.

   6
   1
  • Hele samfunnet er nå infiltrert av bedragere som spiller på godtfolks naivitet. Det er full åndelig krig. Satan er hyperaktiv og vet han bare har kort tid igjen. NGO’er som Røde Kors, Norsk Folkehjelp etc. etc. er kuppet av aktivister. Akkurat som VG, NRK, KrF og Kirken. Det foregår en full åndelig krig mellom kristne og en verden på full fart mot Sodoma og Gomorra.

   6
   1
 5. Bekkevold ser glad ut. Jeg er trist.
  Jeg kom til å tenke på Valdres-dama som Emmanuel Minos snakket om.
  Hun sa mye rart, tenkte han. Og gjemte profetien i en skuff.

  I år er det 50 år siden. Det hun sa var visst sant.

 6. Krf og de andre partiene er bare et uttrykk for hva som skjer ellers i samfunnet. Det har vel alltid vært slik at et stort flertall av vanlige folk bare følger strømmen. Det interessante er hva eller hvem som bestemmer hvem vei denne strømmen går. Hvem som evner å deffinere “det normale” og det “unormale” på en troverdig måte. Hvem som lever slik at andre ser forskjellene og betydningen av dem.

  Dette er problemet.

  Ingen vil vite noe om hva Bibelen sier om årsaker og konsekvenser. Man feier årsakene under teppet og kjemper i stedet mot konsekvensene. En kamp man er dømt til å tape. Og hvis noen prøver å fokusere på årsakene vil de bli betraktet som “utdaterte” og “urealistiske”.

  • Selv presumptivt kristne mennesker også på Søkelys tåler ikke å høre hvilke konsekvenser klare, gjentakende brudd på bibelens normer avstedkommer. Det er antagelig ikke lenge før boken Bibelen havner i menneskerettsdomstolen og må forbys eller sladdes.

   2
   2
  • Bibelen og koranen må gjerne overleve som historiske dokumenter og poetiske tekster. Hvis menneskehetens utvikling fortsetter i samme retning som hittil (hvilket er usikkert gitt den revolusjonerende teknologien som kan overraske oss alle) vil mytoligiske skrifter med tid og stunder miste sin magiske betydning i folks hverdag.

Det er stengt for kommentarer.