Gladnyhet: Vaksinerte kristiansandere er ikke mer smittefarlige enn vaksinerte i andre deler av landet

Vaksinerte Kristiansandere er ikke mer smittsomme enn dem som er vaksinert andre steder i Norge, er gladnyheten fra avisen Fædrelands-vennen til sine lesere. Enhver som tar vaksinen er fremdeles like smittefarlige som tidligere, og derfor er det behov for munnbind, nedstengninger, nasjonale og lokale restriksjoner -og aller helst nedstengte kirker og bedehus.

Kirkegjengere, pastorer og bedehusfolk er villig til å være prøvekaniner for legemiddelindustrien og en tvilsom “vaksine”.

Imidlertid tyder alt på at vi vil få en kopi av 2020 de neste månedene og regjeringen vil nok lette litt på restriksjonene sitten smitten pleier å gå ned om våren og sommeren. I fjor var det politidrapet på en svart amerikaner og de massive “Black Lives Matter” demonstrasjonene som sendte smitten i kjelleren, og i år er det den såkalte “vaksinen” som får æren for nedgangen i smittetallet. Imidlertid vil smittetrusselen bli holdt i live av stadig nye mutasjoner, og nå snakkes det om en “indisk mutasjon” i media. Det eneste landet som ikke omtales i sammenheng med Coronaviruset er Kina, som er landet som utviklet og slapp løs denne fryktplagen. Selv kirkegjengere, bedehusfolk og menighetsmedlemmer er så fylt av Coronafrykt at de er villige til å spille russisk rulett med en vaksine som både dreper og påfører mennesker alvorlige og smertefulle bivirkninger. Samtidig som fryktsomme troende i flokk og følge tar Covid-19 medikamentet, blir det mer og mer synlig at “Covid-19″ vaksinen ikke hindrer at smitten sprer seg. Den nedgang i smittetall vi ser nå, kan nok tilskrives at vi går mot sommeren hvor sesongbaserte influensavirus er mindre aktive. Gladnyheten til kristiansandere er at det ikke er noe som tilsier at vaksinerte kristiansandere er mer smittsomme enn vaksinerte andre steder i landet.” Du verden hvilken gladnyhet..

Tekst: Søkelys

Facebook Comments

1 tanke om “Gladnyhet: Vaksinerte kristiansandere er ikke mer smittefarlige enn vaksinerte i andre deler av landet

 1. Vaksinene vil medvirke til at smitten fortsetter. Selv fake news media begynner nå å bli usikker på effekten av Covid-19 skuddet.
  ØKENDE SMITTE I DANMARK melder VG.
  Dette på tross av omfattende vaksinering.
  Ha ha. Folk som tar den vaksinen vil angre. De senker ikke smitten. De øker den. Hadde vaksinene virket hadde smittetallet i Danmark falt.
  Jeg kan knapt vente på smittetallende når sesongvirusene begynner å melde seg til høsten. Agenda 2021 og agenda2030 skal innføres og vi har ikke noe valg.
  Vår eneste mulighet er å motarbeide og nekte å følge myndighetene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *