Fullvaksinerte snowboardveteran Ståle Sandbech slått ut av Corona tross å ha tatt sprøytene

Snowboardveteran Ståle Sandbech (28) går glipp av muligheten til å samle viktige kvalifiseringspoeng til Beijing-OL i USA denne helgen som følge av etterdønninger av corona-sykdom for over tre uker siden. Den 28 år gamle snowboardkjøreren var fullvaksinert da han under treningsoppholdet i Østerrike ble smittet av coronaviruset. Han forteller at han ble ordentlig syk, som om han hadde influensa. Han ble sengeliggende med feber, og «slet» med luktesansen (nå kan han igjen kjenne duften av kaffe). Da han følte seg pigg etter corona-sykdommen, tok han en løpetur – og ble «dritforkjøla».

Coronavaksinen ser ikke ut til å ha hatt effekt på den 28 år gamle snowboardkjøreren. På tross av å være fullvaksinert ble mannen smittet og syk og “beskyttelsen” vaksinen gir ser ut til å være svært begrenset. Torsdag har regjeringen hasteinnkalt til pressekonferanse om Corona-situasjonen. Det er ventet at det vil bli presset på for ytterligere doser av et medikament som likevel ikke har gitt den gruppeimmunitet vi ble forespeilet da vaksinasjonsprogrammet begynte.

4 tanker om “Fullvaksinerte snowboardveteran Ståle Sandbech slått ut av Corona tross å ha tatt sprøytene

 1. Etter 7-8 boosterdoser ordner det seg….
  Eller obligatorisk sprøyte hver 4. måned.

  1
  1
  • Disse sprøytene er den store løgn. Vi må lytte til bror SMP som skriver dette: Si nei til bio-våpnet, sprøyte nr. 1,2,3,4,5,6,7,8. Ikke la deg fylle med gift som vil gjøre deg syk, og det som verre er.Vis MOT!
   Vi må vise MOT og ikke la oss forføre.
   Denne snowboard utøveren ble forført til å ta en gift som han trodde skulle hjelpe ham mot korona.
   Men han ble lurt, svindlet, bedradd og ble likevel smittet og syk. Til dem som ennå forsvarer den giften vil jeg si: Hvor dum kan man være og fremdeles puste?
   Gud har ikke behag i dem som tar vaksinene, men dersom man angrer, vender om og søker Herrens nåde og tilgivelse, kan Gud kapsle inn giftens skadevirkninger og rense blodet ditt.
   Hold blodet ditt rent er oppfordringen fra SMP

  • Til Ellen Irene Bøe,

   “Gud har ikke behag i dem som tar vaksinene, ”
   Jeg har ikke funnet støtte for dette i min bibel, men jeg antar at du kan begrunne dette ut i fra Guds ord?

   (Jeg kommer ikke til å utfordre din bibeltolkning eller dine bibelargumenter dersom du svarer, men det hadde bare vært interessant å vite hvilken bibeltekst som brukes for å underbygge dette)

 2. “Gud har ikke behag i dem som tar vaksinene”

  Nei, “Gud” har bare behag i underkastende og unyanserte faktafornektere. Den allvitendes og allmektiges eget skaperplan er en guddommelig lek med lidelse og død. Godt det er bare en skrøne!

  😇🤪😇

Det er stengt for kommentarer.