Strømpris-opprøret fortsetter: Facebookgruppen “Vi som krever billigere strøm har passert 300 000 medlemmer

Har vokst rekordfort etter at strømprisene har skutt i været. Facebookgruppen “Vi som krever billigere strøm” som ble startet av advokat Olav Sylte fortsetter å vokse. I august i år hadde gruppen litt mer enn 50 000 medlemmer. (husker ikke tallet) men etter at prisene har skutt voldsomt i været har nye medlemmer strømmet til og medlemstallet nærmer seg nå 300 000. I skrivende stund blir det oppgitt at gruppen har 291 700 medlemmer og dersom veksten fortsetter i samme takt som før, vil 300 000 nordmenn om kort tid stå som medlem av gruppen. Pr klokken 1915 har gruppen fått ytterligere 9000 medlemmer og passerte for kort tid siden 300 000 medlemmer.

Er du ikke medlem av gruppen så meld deg inn og vis myndighetene at du er grunnleggende uenig i den plyndringen av det norske folk som pågår. Det er nå et økende press på regjering og politikere om å gjøre noe -og jo høyere medlemstall gruppen har, desto sterkere press kan den yte mot myndighetenes uansvarlighet og politiske vanstyre av våre felles ressurs som vannkraften er. Meld deg inn i gruppen her

https://www.facebook.com/groups/385694582109449

Én tanke om “Strømpris-opprøret fortsetter: Facebookgruppen “Vi som krever billigere strøm har passert 300 000 medlemmer

  1. Slike Facebook-grupper har ikke noe påvirkningskraft. Så lenge politikerne ikke går innpå denne siden, merker de ingenting av denne protesten.
    Så er det bare for politikerne å rope høyere om nye virusvarianter og smittetilfeller. Det er jo det som er viktig; å tenke på liv og helse først. Man kan jo ikke mase om noe så underliggende som strømpris midt i en pandemi!

Det er stengt for kommentarer.