Fullvaksinerte sprer omicron-viruset fra land til land

Hvem er det egentlig som nå står for smittespredningen av det nye “Omicron” viruset som har ført til fornyet panikk og frykt i den vestlige verden? Svaret på dette spørsmålet er enkelt. Det er de fullvaksinerte. I de fleste land verden over må man enten vise Corona-pass eller fremlegge en ny og negativ Covid-test for i det hele tatt å kunne reise. Viruset som skal ha oppstått i Sør-Afrika har på rekordtid spredd seg til land etter land og fører nå til diskusjon om obligatorisk vaksinering. “Det er jo så latterlig selvmotsigende idiotisk alt, og mange tror på vrøvlet‼️,” skriver Randi Anita Eriksson.

Fullvaksinerte og “beskyttede” mennesker fra hele verden har kunnet reise ut til de land de ønsket så lenge de kunne fremlegge bevis på at de var fullvaksinerte mot Corona. På tross av kvaksinen ble de smittet av den nye versjonen som planmessig er hentet frem -og så har de fullvaksinerte reisende slik importert med seg hjem den nye versjonen til sine respektive land. De dro ut i tro på at de var beskyttet og kom hjem med Delta og Omicron i nese og svelg. Verken vaksiner, munnbind, Coronapass eller håndsprit vil hindre Omicron eller Delta fra å spre seg. Og folk vil bli smittet, syke og kanhende også dø på tross av sin fullvaksinerte status.

 

24 tanker om “Fullvaksinerte sprer omicron-viruset fra land til land

 1. Under dødelighet i Norge i 2020 ingen vaksinert , mye mer smitte i 2021 nesten alle vaksinert , kun 1000 stk død av eller med covid løpet av tiden vi har hatt covid , dette vil aldri myndighetene gi ett korrekt svar på.
  Tilbake holdenhet i forhold til bivirkninger fra vaksinen.
  Ytrings knebling, juks med døds statistikker
  Innføring av ekstreme kontroll systemer , innføring av tvang osv.osv osv.

  Dette er djevelskap satt i system, det er lagt for befolknings reduksjon og innføring av dyrets merke, det er satan selv som står bak dette.

  4
  4
  • Jepp – det er den Hvite hesten i Åpenbaringsboken som rir – og den er djevelsk. Korona på sitt hode – og det greske ordet for bue – kan minne om det engelske ordet toxid – som er gift.

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/28-juni-2021-den-hvite-rytteren-og.html

   Så har vi Åp. 18:23 – om kjøpmennene som bedrar verden med trolldom – og det greske ordet som i norsk bibel beskrives som trolldom kan oversettes med medisiner/vaksiner.

   Og merket i Åp 13 – så kan det greske ordet bety påle – dvs. forsvarssystemet i gamle dager – hvor det var en spiss på enden. Jesus sa til Johannes at han skulle skrive ned den han så – om han så en sprøyte – så ville han beskrive det som noe han kjente fra den tiden – som en påle.

   https://korsfestet.wordpress.com/2021/10/18/143/

   1
   3
 2. “Om man er fullvaksinert og får korona blir man ikke så syk som man ellers ville blitt.”
  Det er allmenn “sannhet” nå.

  • Ja, det er den store løgnen som blir brukt for alt den er verd.
   Og folk skal skremmes til ytterligere doser.
   https://www.dagbladet.no/nyheter/nytt-funn-om-omikron/74793591
   Vi skal være glade for at Herren har reist opp noen røster som advarer.
   SMP er kanskje ett av de viktigste redskaper for Jesus i disse kritiske tider. Har blitt virkelig velsignet etter at vår familie begynte å gi tiende til Misjonen Jesus leger.
   Mennesker blir frelst rundt oss, søkende er begynt å komme til møtene og folk blir satt fri fra fryktdemoner som vaksinen og Covid har påført dem.

   2
   1
  • Til Otis og fri pinsevenn,

   Hvor syk man evt blir av covid-19 er nok ganske individuelt. Noen merker omtrent ingen ting, mens andre blir syke. Vaksinerte eller uvaksinerte.
   Men dersom man kun ser på tallene for sykehusinnleggelser så tyder mye på at påstanden om vaksinen og sykdomsforløp faktisk stemmer.

   Tallene er listet slik:
   Ukenr, vaksinerte, uvaksinerte, % befolkning med 2 doser og hvor mange ganger flere uvaksinerte som havner på sykehus:
   u47, 86v, 47u. 71%, 1,3 ggr flere uvaksinerte havnet på sykehus
   u46, 47v, 90u, 70%, 4,5 ggr
   u45, 57v, 90u, 70%, 3,7 ggr
   u44, 56v, 61u, 70%, 2,5 ggr
   u43, 33v, 60u, 69%, 4,0 ggr
   u42, 25v, 37u, 69%, 3,3 ggr
   u41, 24v, 30u, 69%, 2,8 ggr
   u40, 26v, 20u, 68%, 1,6 ggr
   u39, 27v, 27u, 68%, 2,1 ggr
   u38, 20v, 32u, 67%, 3,2 ggr
   u37, 27v, 39u, 66%, 2,8 ggr

   I følge FHI er det nå 15 av 100 000 uvaksinerte over 18 år som legges inn på sykehus, mot 2,5 av 100 000 for vaksinerte over 18 år. (https://www.fhi.no/contentassets/9f9dc93a7c144abb9430b5035821d651/vaksinerte-uvaksinerte-lagt-inn-pa-sykehus-uke-47-01.png?preset=mainbodywidth)
   Medianalderen for uvaksinerte er på 50 år, mens den for vaksinerte er 75 år i følge tall fra FHI.

   Det tyder på at påstanden ikke er tatt helt ut av løse luften.

   1
   1
  • Qanon er og blir satans tjener , hans eneste oppgave her inne er og fremføre narativet til denne verdens makter og myndigheter, se hva som skjer i verden og hør ikke på Qanon.

   Søk Jesus mens han er og finne , for snart skal han komme igjen og utfri sine .

   Den som følger denne verden og gjør som denne verden vil , tar vaksine dose på vaksine dose , vil til slutt ende opp med dyrets merke, ta ikke vaksinen og har du tatt den , så angre dine synder , vend om og be om Jesus utfrielse.

   Men hør ikke på Qanon, for han er en satans disippel, han tror løgnen og alt det løyner denne verdens makter og myndigheter forer han med , han er helt blind for de faktiske realiteter.

   Det er ingen pandemi, det har heller aldri vært det , det helle er en stor løyn, for å få innført dyrets merke.

   Blir ikke denne tiden avkortet, kan ingen bli frelst, men for de utvalgte skyld skal denne tiden bli avkortet.

   3 verdens krig , kan bryte ut når som helst og vi kan høre for stegene til Jesus.

   JA KOM HERRE JESUS, KOM SNART ! AMEN!

   2
   2
  • Jeg skal gi Rune Lye rett i én påstand: “Ikke tro på påstandene til Qanon!”

   Og det er ikke ironisk eller sarkastisk ment.
   Du skal ikke tro på en påstand bare fordi den virker å være godt underbygget. Det er heller ikke mitt mål å få alle til å tro eller mene det samme som meg.
   Mitt mål er å få alle til å tenke kritisk, undersøke flere kilder, lese for- og motargumenter og gjøre deg opp din egen mening. Dersom du ender opp med å være enig med meg, eller uenig med meg, så vil det da være et velfundert standpunkt. Når du har satt deg inn i en sak er det også mulig å argumentere overbevisende, saklig og fornuftig, og kanskje til og med endre noens oppfatning.

   Har man godt funderte argumenter trenger man heller ikke ty til personangrep, løgner, overdrivelser eller skremsler for å argumentere for sitt syn.

   2
   1
  • Sa satans tjener Qanon.

   Du Qanon bør lese mitt første innlegg på denne artikkelen, det er sanheten om covid og den forandrer seg ikke , hva som derimot forandrer seg helle tiden er løgnen du framfører på vegne av denne verdens makter og myndigheter som har djevelen til herre og jeg bruker ikke stygge ord om deg Qanon, jeg bare sier sanheten om deg , at du er en satans tjener, selv niket ditt er en spot mot Gud , du har tatt dette niket for å spotte de hellige, du påtar deg religiøsitet for å forføre svake sjeler som Hannah , du Qanon er en sann djevel og du vet det .

   1
   1
  • Jeg har lest det du skriver Rune.
   Du bruker det faktumet at der var underdødelighet i Norge i 2020 om et bevis på at der ikke er en pandemi. Jeg er uenig.
   Jeg leser om rapporterte bivirkninger hver dag, du sier at myndighetene holder informasjon om bivirkninger tilbake.
   Du skriver her at der er ytringsknebling, jeg leser nå mange relativt hårreisende teorier og påstander for eksempel på Søkelys.
   Du skriver om juks med dødsstatistikker, og ja, der finnes noen få eksempler på at kjeltringer kategoriserer feil av profitthensyn, men i det store og hele mener jeg at statistikkene gir et riktig bilde.
   Innføring av ekstreme kontrollsystemer og tvang: vi er nå ikke der ennå, men der vet du at vi er enige. Det er ikke greit.

   Jeg kan ikke påstå at ikke Satan står bak pandemien, men jeg personlig tror ikke at vaksinering er forløperen til dyrets merke, eller at testing og kampen mot viruset er orkestrert av antikrist og noen som vil overta verdensherredømmet.

   1
   1
  • Som sagt Qanon, du kommer til å finne ut det du lurer på i Helvete, for nå er du blind.

   Måtte Gud åpne dine øyne, før det er for sent for deg Qanon.

   2
   2
  • Du dømte ,Lye.
   Atter en gang.
   (Qanon til helvete.
   Og også som en som arbeider for satan)
   OG sier selv du har INGEN rett å dømme, at det kan bare Gud.
   Hvilken Gud tjener du, undres jeg…

   1
   1
  • Til Rune og dere andre,

   om nicket Qanon: “…du har tatt dette niket for å spotte de hellige,”

   Jeg har også tidligere innrømmet at det valgte nicket er uheldig, men det ble aldri valgt for å “spotte de hellige”.
   Etter det jeg kan huske ble det valgt en gang i sommer da jeg la inn en sarkastisk kommentar til en jeg oppfattet hadde Qanon-symptatier. Da ble det valgt et dårlig nick og en lagt inn en ufin kommentar.

   Heretter velger jeg å bytte nick.

 3. Jeg også har begynt å støtte Misjonen Jesus Leger (Svein Magne Pedersen) økonomisk hver måned.
  I media står nå om omicron: “….du blir smittet og litt syk. Men FHI håper at vaksinerte er beskyttet mot alvorlig sykdom.”
  Altså “håper”. De vet ikke. Så det skal pøses på med “vaksine”.
  Det hele er en parodi på god, gammel vaksine. Det tragiske er at en majoritet av befolkningen er blind for realiteten, og VIL IKKE se seg rundt hva som skjer. Propaganda virker! Men som min svigermor sa: Fastlegen sa jeg måtte vaksinere meg og da fulgte jeg hans råd.” (Hun har en bakenforliggende sykdom)

  1
  2
  • “Altså “håper”. De vet ikke.”

   Det stemmer 100%. Dersom du så på Debatten i går var de helt åpne om at de hadde alt for lite data ennå til å kunne si noe som helst med sikkerhet. Nå sa de riktignok at det “kunne se ut som om folk ikke ble like syke, og at vaksinene faktisk virker”, men både Line Voll og Espen Nakstad sa at mutanten er for ny til at de har nok tall til å kunne si noe sikkert.
   Heldigvis er de åpne om at de er usikre.
   Det hadde jo vært mye verre dersom de uttalte seg skråsikkert om noe alle visste de umulig kunne vite.

   Line Voll sa vel også da hun ble konfrontert med at “dere sa og dere lovte”, at de hadde tatt feil og sannsynligvis kom til å ta feil. Så lenge erfaringsgrunnlaget ikke er til stede så kan man ikke være 100% sikker på noe.

   Men, selv om man ikke vet og selv om man er usikker så må noen ta noen avgjørelser. Disse kan vise seg å være feil i morgen. Sånn er det bare. Jeg setter pris på at noen tar drittjobben med å ta upopulære avgjørelser basert på det vi vet til enhver tid. Selv om avgjørelsen skulle vise seg å være feil.

   2
   1
 4. Som sagt tidligere Hannah, jeg dømmer ingen, kun Gud kan dømme

  Dersom jeg sier til en at han vil drukne, for han ikke hørte på meg og går og bader i sterk strøm da har jeg ikke dømt ham til å drukne, men jeg har advart han mot å bade i sterk strøm , men du Hannah og mange andre blander dette sammen med og dømme, mens jeg tvert om advarer og ønsker att denne personen skal bli reddet fra å drukne.

  Vet du at når jeg arranger livredning kurs for mine instruktører, så blir de opplært til å slå folk i svime om nødvendig, hvorfor jo fordi en person du prøver å redde ute i havet slutter å tenke logisk.

  Qanon er fullstendig blind for hva som faktisk skjer i verden nå , hans religiøsitet er påtatt for å narre sånne som deg og derfor slår jeg dere for at dere skal våkne og se virkeligheten vi lever i .

  Snart kommer 3 verdens krig og snart kommer Jesus igjen, les Valdres profetien.

  Rytteren på den røde hest kommer !

  2
  2
  • Rune skriver «Qanon, du kommer til å finne ut det du lurer på i Helvete»

   Og har ikke dømt…

   2
   1
  • Trenger Gud åpne øynene dine på nytt Lye, for å lese det ovenfor, eller går det greit med de øynene og synet Han ALLEREDE har gitt deg?

   Men jeg kan godt gjenta det… (?)
   Be en åndelig broder hjelpe deg med å ta en titt på det:
   ——————————————
   Rune skriver «Qanon, du kommer til å finne ut det du lurer på i Helvete»

   Og har ikke dømt…

   2
   2
  • Ikke svar dem Rune – det er bare å gi mat til troll – de er ikke sultne på Gud – og det ligger bespottelige ord i deres hjerte, fordi det munnen taler, er hjertet fult av. Og ikke kast perler til svin… I følge Herren.

   2
   2
  • Du sliter med å lese den setningen til Lye du også Tore?

   Da gjelder det deg også -det med at du må få med deg en broder, som er vant til å lese i Bibelen -til å lese det høyt sammen med deg😊 Så finner dere nok ut av det skal du se.

   Og ta med litt bibelundervisning om åndens frukter, så blir det veldig klart.

   2
   1
  • Si ikke det til Tore, Hannah. Han som tidligere forkynte EVANGELIET ute i den store vide verden. Men nå har han viet livet sitt til LØGN OG BEDRAG. Det er bare å ta en titt på den søppelbloggen han så ivrig henviser til. At en evangelist ikke SKAMMER SEG av slikt SØPPEL, er bare å gremmes over. Vend om Tore. Kast dette søppelet på bålet, og begynn å forkynne evangeliet igjen. Evangeliet setter deg i frihet, ikke løgnen.

  • Birgir
   Tore forkynner evangeliet klart og tydelig.
   Men hva forkynner du?
   Bortsett fra splid, ufred, negativitet, sladder, baktalelse, vantro og verdens måte å tenke på.
   Du har laget deg egne sprukne urene brønner. Guds ord sier:
   Jer 2,13 For to onde ting har mitt folk gjort: Mig har de forlatt, kilden med det levende vann, og hugget sig ut brønner, sprukne brønner som ikke holder vann.
   -Og det merkes godt.
   En stank av frafall og åndelig død.
   Du trenger å finne tilbake til forsoningens blod!!

   https://www.youtube.com/watch?v=_wIB2Bc25ZU

  • Forskjellen på meg og Tore er, at han SKRYTER av å ha vært ute i den store verden og forkynt evangeliet.

Det er stengt for kommentarer.