Full jubel i Dagen og det religiøse Norge -Biden underskriver presidentordre for å styrke og øke tallet på aborter

Korkene må stadig sprette i taket i redaksjonen til den vesle religiøse Dagen og blant deler av det religiøse lederskapet i Norge, etter at det fredag på TV2 ble klart at Joe Biden gjennom å underskrive to presidentordrer opphevet skadene fra Donald Trumps tid i det hvite hus. Den viktigste endring er at Joe Biden vil styrke kvinners adgang til å ta abort -og dermed vil flere barn i mors liv ble myrdet. Alt applaudert av Dagens redaktør og et stort antall kristenledere som foretrakk en abortfremmer i det hvite hus fremfor en president som støtt på sin støtte til det ufødte liv. Avisen Dagen er ikke til å kjenne skrev Ludvig Nessa nylig på Facebook. Norske religiøse ledere er heller ikke til å kjenne igjen og det store frafall Paulus fortalte om skulle komme, er her.

Mange har kritisert Donald Trumps personlige karakter og har derfor vært hardt rammet av TDS. Men hva forteller Bidens presidentordre om å se til at flere kvinner kan drepe sine barn i mors liv og Bidens karakter? Gjennom sin siste presidentordre og av sykelig hat til Donald Trump -har Joe Biden undertegnet dødsdommen til ennå flere små babyer i mors mage, og alt applaudert av blindebukken i Dagen og religiøse kirkeledere og fremtredende kristen-ledere som har styrt kristenskuta bort fra alt som smaker av vekkelse og sann åndsliv. De tidligere tiders hellige hadde gråtet over det religiøse lederskapet i Norge. Dette er et moderne Eli presteskap som er livende redde for å bli stemplet av VG, Dagbladet og TV2. Det trenges en vekkelse i Norge, og dersom de som ennå ikke har bøyd kne for Baal og politisk korrekthet -i bønn og ydmykhet søker Gud, vil den kunne komme, men på utsiden av de religiøse systemer. Gjennom tunger og profetiske budskap ble den gamle pinsebevegelsen ofte advart om at Gud kunne komme til å flytte din lysestake fra sitt sted. (Åp.2,5) Dette har skjedd i mange forsamlinger, lysestaken er flyttet, vekkelsen og et levende åndsliv er borte, og man sitter tilbake med en stadig mer og mer foreldet forsamling -som krymper og krymper i takt med at de gamle dør ut.

14 tanker om “Full jubel i Dagen og det religiøse Norge -Biden underskriver presidentordre for å styrke og øke tallet på aborter

 1. Vebjørn Selbekk har skrevet veldig mye dumt gjennom mange år.
  Ikke overraskende.
  Se her:
  https://blog.janchristensen.net/2015/11/nr-1289-vebjrn-selbekk-jeremy-hoff-er.html

  Vebjørn Selbekk er en arrogant besserwisser som har null kjennskap til Guds ord slik han fremstår.

  Her er utdraget fra Ekko 17.11.2015 der Selbakk opptrer som en Guds dommer og sier rett ut at Jeremy Hoff er en falsk profet, noe han ikke er.
  Se her for linken: https://radio.nrk.no/serie/ekko-hovedsending#t=1m27s

  Jeg mener dette er uhørt det som Vebjørn Selbakk gjør. Han driver med hersketeknikk, utskjelling og stempling av Jeremy Hoff, som igjen sier han ikke bryr seg om Selbakk.

  Her er noen artikler vi har skrevet om dette emne, og om det profetiske.
  Ta deg tid til å les deg igjennom. Og har du spørsmål, som du ønsker å få svar på? Send dem inn her på mail: jk.chris@online.no

  1
  1
  • Selbekk er en ulv i fåreklær. Han er satt der for å ødelegge all bibelsk kristendom. Når et menneske frivillig går fra Livets Ord og trosbevegelsen og melder seg en kirke som vier og velsigner homoseksuelle ekteskap, skulle det være unødvendig å si mer.
   Stuntet med muhammedkarikaturene var bare for å bli kjendis.
   Det er iskald beregning som ligger bak, og en bedragersk ånd.

   7
   2
  • Vebjørn Selbekk er blitt selve symbolet på frafall i det religiøse Norge. Selbekk er blant dem som river ned murene og legger landet åndelig brakk. Han er en stor skuffelse for konservative kristne. Han er en mann ingen i Guds menighet må lytte til.
   Han er i krig med store deler av det evangelikale miljøet og er blitt en avis som er best på forfølgelse av kristne. Vi glemmer aldri hans korstog mot min menighet som er Sannhetens Ord Bibelsenter.
   Han var av oss, er utgått av oss men var aldri av oss likevel.
   Guds velsignelse til Søkelys som tør der alle andre tier.

   5
   4
 2. Tja… under hans forrige administrasjon gikk aborttallene kraftig ned, mens de gikk kraftig opp under Trump.

  Men når alt kommer til alt, er det egentlig ikke antall aborter du er opptatt av?

  Da ville du jo vært kjempefan av Obama og fordømt Trump…

  4
  8
  • Tallet på aborter i USA har falt under Trump.
   Dette er fra 2019: “Number of abortions in U.S. falls to lowest since 1973”
   I 2011 under Obama ble det utført mer enn 1000 000 fosterdrap i USA
   I året etter at Trump overtok var dette tallet 862 000, et fall som Biden ikke har likt.
   I 2014 under Obama var tallet falt litt fra 2011 til 926 000.
   Under Trump har tallet gått ned siden USA ikke lenger finansierer fosterdrap som utviklingshjelp.
   Dette har nå Biden omgjort.
   Hadde Biden fortsatt Trumps politikk hadde tallene fortsatt å synke.
   Dog gikk ikke Trump langt nok. Han skulle ha forsøkt å få omgjort dommen fra 1973 Rode Vs Wade. USA skulle ha fulgt Polen.
   Verden trenger politiske ledere som tør tale ut mot fosterdrap. Trump gjorde det, men ikke helhjertet. Vi ser jo nå i Polen hvor rasende syndere er fordi regjeringen der har gjort det vanskelig å få tatt livet av barnet sitt.
   Trump var tydelig, men ikke tydelig nok. Biden er langt mer liberal enn det Obama var i forhold til fosterdrap. Jeg var kritisk til Obama fordi han var for homoekteskap, han var for fosterdrap, og han var ingen sann venn av Israel. Det så vi ukene før han gikk av som president.
   Han badet det Hvite Hus i pride-farger og denne liberaliseringen stoppet opp under Trump.
   Nå har Biden i løpet av litt over en uke innført finansierer av abort verden over, bevilget ferske penger til planned parenthood.
   I tillegg innfører han en svært liberal LGBTQ agenda.
   Vi vet hva Bibelen sier om alt dette, og kristenfolket støtter Biden?
   Skal si åndens lampe er slukket i store deler av kristenheten. Vi må ikke glemme at bak ordet “abort” skjuler det seg et drap på et lite barn som er skapt i Guds bilde. Derfor gikk jeg i fengsel flere måneder før de sperret Børre Knudsen og Ludvig Nessa inne.
   Jeg er glad for at USA hadde en president som deltok i Ja til livet marsjen, men jeg mener at Trump burde ha presset denne saken lengre.
   Fosterdrap er en styggedom i Herrens øyne som før eller siden vil få konsekvenser for dem som utfører og støtter slike barnedrap.
   Nå gjør Biden fosterdrap mer tilgjengelig og bruker faktisk av skattebetalere for å finansiere det.
   Jeg venter på at kristenledere i Norge skal reise seg opp og begynne å kjempe. Kjempe slik urmenigheten gjorde, kjempe slik Børre Knudsen gjorde og tale slik Emanuel Minos talte. Nå er alt bare kompromiss og bla bla ispedd løfter om velstand og lykke.

  • Så har vi denne listen da, nå ser vi begynnelsen på at Biden vil ødelegge det Trump har gjort.

   Trump innførte umiddelbart bønn i Det Hvite Hus – Biden vil stanse dette.

   Feirer Jul igjen i Det hvite Hus – Biden vil stanse dette som Obama gjorde.

   Trump bekjenner Jesus som frelser – Biden gjør det ikke.

   Trump fører kristendommen inn i skoler igjen – Biden vil reversere dette.

   Trump gjeninnførte rettighetene til å igjen be i offentlige skoler – Biden vil reversere dette.

   Trump fjernet støtten til barnedrapene i Planned Parenthood – Biden vil gjeninnføre støtten til disse grusomhetene.

   Trump innsatte 3 konservative dommere som er imot fosterdrap – Biden vil utvide Høyesterett med flere liberale dommere for å reversere dette.

   Trump anerkjente Jerusalem som Israels Hovedstad – Biden vil reversere dette.

   Trump anerkjente Golan som en del av Israel – Biden vil reversere dette.

  • Det kan virke som om at du ikke har fulgt med på nyhetene de siste 4 årene. Søk opp det selv så vil du finne det.

   Mvh RJ

 3. Selbekk og flere andre pastorer og kristne ledere må i disse dagene bøye hodet i skam over at de satte Biden foran Trump. Biden står for antikristelige sataniske krefter, mens Trump jobbet for å få bibel og bønn inn i samfunnet igjen. Mange norske kristne tror de kommer til himmelen ved å snake pent om alt og alle. Men Gud ser ikke etter om mennesket er pent og pyntelig utenpå. Han ser hva som er på innsiden og da kan Gud gjerne ende opp med å bruke en fyr som utenpå er røff og ikke politisk korrekt.

  • Gud kan bruke hvem Han vil.
   Det er bemerkelsesverdig hvor opptatt Biden er av å viske ut de kristne spor etter Trump. Her viser han sitt sanne ansikt.
   Hans katolske maske hjelper ham ikke.
   Ekte katolikker som tror på Guds ord nekter faktisk å gi nattverd til Biden. Biden legaliserer synd og står således totalt utenfor det kristne fellesskapet og skal selvfølgelig ikke ha nattverd.
   Jeg støtter pastor Robert Morey i dette.
   Mennesker som fremmer åpenbar synd gjennom sin embedsutøvelse har intet i Guds menighet å gjøre.
   https://theconversation.com/why-joe-biden-was-denied-communion-at-a-church-126171

 4. Jeg konstaterer at Dagen forsøker å forsvare sitt mørke frafall, ved å latterliggjøre troende som støttet Trump og advarer Biden mot at synd får sin konsekvens.
  Dagen er det største eksempel på Jesabel ånden i norsk kirkeliv.
  Det Dagen latterliggjør er de som hevder at syndens lønn er døden.
  Paulus og Jesus hadde aldri sluppet til orde i den frafalne blekka.
  Muslimer derimot har fast spalte.
  https://www.dagen.no/meninger/debatt/2020-06-16/Vil-Dagen-engasjere-en-buddhist-neste-gang-902571.html
  Vebjørn Selbekk har omgjort Dagen fra en kristen avis til et medium for religiøs forvirring, islam og alt som lukter av frafall.
  På få år har Selbekk den frafalne fullstendig ødelagt arven etter Arthur Berg, Odd Sverre Hove og Johannes Kleppa.
  Samt også Finn Jarle Sæle.
  Aldri mer Dagen i vår postkasse

  • I gamle dager het det: Ingen god dag uten Dagen”.
   Nå ligner Dagen stadig mer på Vårt Land, et organ for det politisk og religøst korrekte som virrer rundt i mørke uten åndens lys og liv.
   Dagen ser ut til å representere frafalls lutheranere nå.
   Det vil nok komme en dag da Selbekk skriver en brennende leder til støtte for homofile ekteskap i toleransens navn.

   5
   1
 5. Jeg er helt enig med Kjell & Søkelys i dette!!! Har ikke abonnement på Dagen eller Vårt land! Vårt Land er ingen Pinseavis! Men en røst for Den Norske Kirke! Norgeidag har også falt! Bjarte Ystebø taler med to tunger…! Joe Biden er en puppet styrt av Deep State & svampen i DC! Mike Pence hjalp til mye for å velte Trump….!

Det er stengt for kommentarer.