Er du rede for the great reset? Planene eliten har for den nye verdens orden

The Great Reset er over oss og for hver eneste time som går trer vår verden dypere inn i det systemet den globale elite har arbeidet for siden mennesket forsøkte å bygge et tårn som skulle nå like til himmelen. Etter fire år med tilbakeslag på grunn av USAs valg av Donald Trump, er tingene igjen på skinner -og den globale elite kan igjen pushe sin plan om verdensherredømme. Det siste antikristelige systemet har reist seg  parallellt med at Herren har åpnet det første av sju segl og sluppet løs rytteren på den hvite hest. Samtidig som dette har skjedd, har sterke krefter tatt ned ytringsfriheten nær sagt overalt, samtidig som man pusher angst for Corona ned i halsen på befolkningen. The Great Reset er kommet

Og slik presenterer den globale elite og World Economic Forum i Davås denne nye “luciferianske tidsalder” som trinnvis vil bli introdusert for oss. Slik fremstiller “World Economic Forum” den pågående “great reset” vi er i startfasen til

 

8 tanker om “Er du rede for the great reset? Planene eliten har for den nye verdens orden

 1. For en måned siden var Corona en bløff og i dag er det, det første av syv segl i åpenbaringsboken? 😂😂😂

  Det er med en veldig letthet du kommer med grove påstander for så å bare forlate dem uten å en gang skrive noe om det.

  Hvordan går det f. Eks med påstanden din om at Mike Pence er pedofil? Som du viderebrakte ikke bare som et sitat/påstand, men som et fakta.

  Hvordan ligger det ann med Trumps andre sammenhengende presidentperiode?

  2
  2
  • Det er selve frykten for Corona som forårsaker de konsekvenser. Det er frykten som har beseirert verden og brakt nasjon etter nasjon i kne.
   Frykten for en usynlig fiende som gjorde at færre nordmenn døde i 2020 enn i 2019.
   Selve viruset kan være et vanlig virus hauset opp med en hensikt. Det faktum at færre nordmenn døde under en global pandemi enn de gjorde året før, gjør at mange selvfølgelig stiller spørsmål om det hele er iscensatt.
   Uansett om det er Coronaviruset eller frykten for Coronavirus som er pilene i buen og som har forårsaket det vi ser, kan det være oppfyllelesen av Åpenbaringen 6,1-2 vi ser. Flere ting kan peke i den retning.

   Lin Wood har gjentatt påstandene og avsløringene omkring Mike Pence tvilsomme fortid -og selv om de sosiale plattformene fjerner og undertrykker disse utsagn, så er de der ennå. De forsøker å desperat å tie ihjel alt av informasjon de ikke liker, og lykkes ikke.
   Parler er tatt ned, Twitter er avstengt for en rekke røster, selv Mike Lindell er tatt ned fordi han sier noe de ikke liker.
   Hadde Pence vært uskyldig hadde han gått til sak mot Lin Wood, men har ikke gjort det. Sier mye.
   Men uansett hva de gjør hindrer de ikke informasjon. Den plattformen de forsøker å knuse nå er Telegram
   https://www.youtube.com/watch?v=qM_72x5lefY
   Som de neppe klarer å ta ned. På Telegram har Lin Wood holdt fast på påstandene om Mike Pence og foreløpig er det Telegram som er det viktigste kommunikasjonsmiddelet mellom Trump supportere.

   Ditt siste spørsmål: Søkelys har håpet på at Trump ville få to perioder, men Søkelys har aldri profetert at han ville få det. Å gjengi hva profeter har sagt om temaet er helt vanlig for et nyhetsmedium. De fleste av de profetiske røster som har frembåret disse profetiene om Trump har et helt annet syn på eskatalogi enn det jeg selv har. Disse ser ut til å helle til “the seven mountain” teologien -hvor kristne skal innta viktige posisjoner i samfunnet før Kristus kommer tilbake. Min personlige eskatalogi er nok langt mer mørk og dyster enn denne. Jeg har tradisjonelt sett mer ild og svovel, frafall og samfunnsoppløsning enn det disse tror vil komme. Jeg ser vel mer Trump som en bremsekloss for den destruktive utviklingen av frafall, straffedom og krig jeg tror preger tiden før Kristus kommer igjen. Jeg hadde håpet på mer tid, men globalistene ville noe annet. Jeg ser at noen av profetene som har spådd to sammenhengende perioder for Trump, nå søker andre forklaringer/tolkninger -mens andre igjen venter et snarlig boom og militær kupp eller noe lignende. Mange av disse maner tilhengerne til å stå fast i tro og holde fast på sine bønner.
   Rent bibelteologisk er nok “doom og gloom” mer sannsynlig enn sju fjell tankegangen er. Det interessante er at Biden ser ut til å virkelig brenne for å ta livet av barn i mors liv og fremme rettighetene til LGBTQ samfunnet. Han eskalerer synd og ugudelighet -og det bemerkelsesverdige er at Vebjørn Selbekk og religiøse ledere i Norge faktisk er glad for denne utviklingen.
   Jeg vil tippe at ja til fosterdrap og ja til sodomisme egentlig er i tråd med Selbekks og deler av det apostatreligiøse miljøet i Norge har.
   Også i det religiøse Israel så vi det samme skje når vantro erstattet troen. Eli presteskapet er vel et av de sterkeste bilder på frafallet vi ser i kristenheten.

   5
   1
 2. Enig med mye av det du skriver,men ikke alt. Jeg tror også Trumph kan ha vært en bremsekloss for utviklingen. Men jeg støtter langt fra alt det Trumph står for. Tror nok også det vil gå fortere mot enden nå. Synden er stor i USA. De har hatt tid til å omvende seg, men har ikke gjort det. Reagerer sterkt på alle disse falske profeter som har stått frem – nå er de heldigvis avslørt. Jeg synes Dagen er en bra avis i forhold til Norge i Dag.

  1
  1
 3. Får håpe folk våkner opp når de er innelåst mesteparten av dagen og må betale bompenger for passeringer med og uten bil. Jeg trur at vis vi lar denne usynlige hånden styre våre og utenlandske landsledere vill alt bli verre og verre over tid. Hørt om frosken i kjela? Frosken(folket) legges i kjelen og varmen kommer gradvis. I starten føles varmen i vannet ganske godt og behagelig. Men vannet blir gradvis varmere og frosken merker ikke hva som er i ferd med og skje før det er for sent og den koker ihjel. Det er vel dette som kan sies om kristenfolket i Norge.

  2
  1
  • Jorun Holtan.
   Ut fra din definisjon hadde profeten Jonas i Bibelen vært en falsk profet. Hans profeti “om førti dager skal byen ble omstyrtet” slo ikke til.
   Ut fra din tankegang skulle Jonas ha blitt steinet -som en falsk profet som profeterte noe som ikke skjedde.

  • Kazo
   Jorun Holtan hadde uten tvil tatt del i steiningen av profeten Jonas. Mange såkalte rettroende skal få litt av en overraskelse når de møter en stengt himmeldør, fordi de ikke forstod den profetiske ånd i vår tid. Ei heller har tro på Guds bønnesvar.

Det er stengt for kommentarer.