Fredens religion: Pakistansk kristen 14 åring voldtatt og hengt av antatt muslimsk mann

Den 14 år gamle Zeeshan Masih fra Ghos Nagar, Chak utenfor Faisalabad i Pakistan ble funnet hengt i et tre, død den 23 august 2016. I følge rettsmedisinske undersøkelser ble han først voldtatt og deretter hengt. Dødsårsaken skal ha vært kvelning.  Overfor pakistansk politi kunne vitner fortelle at de så gutten med en uidentifisert muslimsk mann kort tid før gutten ble funnet død, men politiet avfeide det med at gutten hadde dødd av et hjerteinfarkt. Dette ble avvist av en uavhengig rettsmedisiner som slo fast at gutten var død av kvelning etter å ha blitt voldtatt.

Den muslimske voldtektsmannen og drapsmannen vil neppe bli stilt til ansvar for ugjerningen mot Zeeshan Masih

Nå, snart seks år senere har fremdeles Zeeshan`s voldtektsmann og morder ennå på frifot og familien savner gutten som hadde vært tjue år i dag, dersom han ikke hadde falt som offer for ugjerningen begått av en gjerningsmann beskyttet av lokalt politi. 14 åringen hadde vært å hjulpet sin sin far på gården og tatt seg av kveg som var eid av en annen mann. “Vi er bare noen fattige kristne, og det var derfor politiet avviste at noe kriminelt hadde skjedd og slik dekke over for den skyldige, sa 14 åringens far, Sarfaraz, 45, til World Watch Monitor. Selv nå, fem år senere føler familien på sorgen og smerten etter å ha mistet sin sønn, og frustrasjonen over politiet -som ser ut til å ha beskyttet gjerningsmannen er stor. I følge premier Christian News skal gjerningsmannen ha vært en velstående og rik muslim, dette i følge guttens familie og vitner. Selv nå, fem år senere har pakistansk politi ikke gjort seriøse forsøk på å oppklare voldtekten og drapet. Pakistan er et muslimsk land hvor kristne undertrykkes og forfølges. Shahid Masih Paul, talsmann for Christ Assemblies International, en pakistansk pinsevenn gruppe forklarte til  World Watch Monitor at pakistansk politi jevnlig dekker over forbrytelser begått av velstående muslimer fordi de blir bestukket. Kristne står nederst på rangstigen i det muslimske Pakistan og det er overveiende sannsynlig at gjerningsmannen aldri vil bli stilt ansvarlig for voldtekten og drapet. I hvertfall ikke på denne siden av evigheten.

 

 

6 tanker om “Fredens religion: Pakistansk kristen 14 åring voldtatt og hengt av antatt muslimsk mann

 1. Grusomt. Jeg blir så sint.
  En familie trenger virkelig bønn for å klare hver dag etter noe slikt.
  Det er så mye av dette… og det vil fortsette, dessverre 🙁 Forsvarsløse barn og kvinner er det visst for visse syke folk bare fritt frem å torturere, og også drepe. De får sin straff til slutt.

  • Virkelig grusomt Hannah.
   Slik ondskap burde få kristne i Vesten til å våkne opp. Men nei. Nesten ingen kommenterer saker om forfulgte kristne.
   Du har en vakker sjel Hannah. Fordi du reagerer slik alle burde reagerer.
   Det burde ha vært en strøm av kommentarer på en slik sak. Men nei, knapt noen reagerer.
   Trist

 2. De fleste mener at helvete ikke finnes. Det finnes ingen Gud, ingen himmel, ingen Satan, ingen helvete. Så hvordan kan det ateistiske og sekulære gudløse samfunnet, mene at ondskapen ikke får konsekvenser. Det er mange onde gjerninger, drap og lemlestelser av f.eks barn som ikke får konsekvenser i denne verden. Når både det gode menneske ligger der gravlagt ved siden av en ond massenordre, hvordan skal status gjøres opp. Viss dette livet ikke får konsekvenser senere, kan man jo i realiteten gjør hva man vil. I verste fall blir man dømt til fengsel her i dette livet. Men mange går fri og uten konsekvenser for sine onde ugjerninger.
  Det er dåren som sier i sitt hjerte at det finnes ingen Gud.

  Men dagen de dør og slår opp øynene i helvete er det forsent.
  Gud er så nådig at han lar massemordere få leve etter at de har utført sine onde handlinger. De har faktisk mulighet til å angre sine onde gjerninger, sin synd og berge sin sjel fra helvetes ild. For Gud vet at helvete er et lik grusomt sted at han ønsker ingen skal komme dit, selv for en massemorder.
  For når man først er kommet dit, kommer man aldri derifra.
  Man kan rope om Guds nåde i helvete, men Gud hører ikke.
  Tenk himmelen og jorden skaper vil eller kan ikke høre lenger. Han som er allmektig og har skap alle ting. Universet og alle galakser.
  Har man havnet i helvete er det ingen vei ut.
  Tenk selv hvor vondt det er å brenne fingeren på f.eks en stekeplate. Andre grads forbrenning. Så se for deg å bade i en ildsjø, hele kroppen og ikke kunne dø.
  Og så kan du tenke milliarder år eller for evig.
  Satan har forført neste hele menneskeslekten. De valgte Satan som sin Gud, og høster en evig konsekvens. Man havner på samme sted, helvete sammen med sin gud satan.

  Så egentlig bør en også tenke på disse volds og drapsmennene og sørge over deres forherdede sjel som vil pines i all evighet. Selv Gud ønsker ikke dette.

  Røveren på korset sammen med Jesus, fikk evig liv for de han angret sine synder og trodde at Jesus var Guds sønn. Kanskje denne røveren hadde myrdet noen.

  Man blir så rasende over ondskapen. Og man vet bare om brøkdelen av det som skjer. Gud ser all ondskap dagen lang. Ondskapen er faktisk Guds problem. Han kommer til å dømme alle mennesker en dag for sine gjerninger.

  Og denne gutten er nå i himmelen sammen med Jesus.

  3
  2
 3. GEHENNA ER IKKE TOR OG ODINS HELVETE!

  Her er vi uenige Z. Ordet “helvete finnes faktisk ikke i Bibelen. Det stammer fra Tor og Odins norrøne åsatro, der dødsgudinnen Hel administrerte sitt dødsrike – Helheim. Denne falske læren har imidlertid spredd seg til kristenheten via katolisismen og andre falske kristne læreanstalter.

  Grunnen er en annen falsk læresetning fra Platons tankegods om at mennesket har en udødelig ”sjel”. Mennesket er tvert om høyst dødelig og ordet ”sjel” betyr en puster. Altså noe jordisk, for også dyr kalles sjeler i Bibelen. Theopneustos på gresk. Nephesh på hebraisk.

  Bibelen benytter derimot ordet “gehenna” om endeholdeplassen for de Jehovah Gud ved Kristus ikke lar leve. Døden er det motsatte av livet, og illustreres i Bibelen med et sted der det ikke finnes tanker eller gjerninger. Kun ikke-eksistens.

  Det bibelske ordet stammer fra gai-hinnoms dal på nedsiden av Jerusalems to høyder. Der brant de en vedvarende ild ved hjelp av svovel, og denne hinnoms dal ble benyttet som Jerusalems søppelplass. Her kastet de alt sitt søppel som brant opp og ble destruert etter Guds forordning. Godt for hebreerne lenge før Pasteur og Semmelweis skjønte rekkevidden av mikrobenes livsfarlige verden.

  Derfor benyttet Jesus denne dalen som illustrasjon på at fariseerne var å likne med organisk avfall som ikke hadde noen annen fremtid i vente enn å bli destruert i hinnomdalen. Den evig avskjærelse fra det evige livet som død og borte for bestandig, og ingen vil minnes dem.

  Guds egen grunnlov er klar. Like for like, liv for liv. Om du ødela andres liv mistet du således ditt eget liv. Liv for liv. En evigvarende straff i pine samsvarer derfor ikke med Guds grunnlov om like for like. Straffen er uproporsjonal og urettferdig i henhold til Jehovahs rettferdige prinsipper. Guds lov er heller ikke bestialsk.

  7
  1
  • “Evig pine” er også en feil oversettelse av ordet “KOLASIS”. Dette betyr på engelsk everlasting cutting off – på norsk evig avskjærelse. Og da fra livet.

   7
   1
 4. Til Hannah
  Jeg er enig, det er grusomt. De får sin straff. Jeg tenker også slik. Både politikere og andre mennesker som gjør gale ting: De får sin straff, men i mellomtiden har de gjort mye galt mot sine medmennesker. Det hjelper ikke med lover og politi, når det er så mye korrupsjon. Både politi og rettsvesen er korrupt, så den som har penger betaler både politi og dommere, og saker blir henlagt. Det er en fordel at vi får vite om uretten slik at vi kan legge ofrene for urett over på vår Allmektige far.

Det er stengt for kommentarer.