147 personer er døde etter å ha tatt vaksine mot Covid-19

Coronaviruset har på 13 måneder krevd livet av 736 nordmenn, det vil i snitt si at mellom 13 og 14 nordmenn har dødd av eller med Covid-19 hver eneste uke siden Coronaen gjorde sitt inntog. I følge tall fra legemiddelverket har 147 nordmenn dødd av Covid-19 vaksinen siden den ble introdusert ved begynnelsen av året. Dette betyr at det hver eneste uke dør rett under 10 personer som en følge av de omstride Covid-19 vaksinene. Av de 147 dødsfall som er registrert etter vaksinen, har 138 dødd etter å ha fått Pfizer vaksinen. Fire personer har dødd av Moderna vaksinen mens fem har dødd etter å ha fått AstraZeneca vaksinen. Det er nettsiden Document,no som omtaler de norske vaksinedødsfallene etter at pasienter har fått de kontroversielle vaksinene. I nesten ett helt år har befolkningen blitt utsatt for et massiv informasjons og tankekontroll, og flertallet av nordmenn ser ut til å være villig til å spille russisk rulett med helsen for å få det kommende vaksinepasset.

Siden bruken av AstraZeneca er stanset i Norge er det selvfølgelig vanskelig å si hvor mer dødelig den vaksinen er enn de andre to som blir brukt. I tillegg er det rapportert om 632 alvorlige tilfeller av bivirkninger mens det er raportert om 6319 mildere bivirninger. Disse tallene tar heller ikke høyde for bivirkninger man kan få på lang sikt da medikamentene i realiteten ennå er på forsøksstadiet. Myndighetenes ønske er at hele befolkningen skal være villig til å være prøvekaniner for legemiddelindustrien. Belønningen folket får for å være prøvekaniner er å få tilbake rettigheter og friheter vi regnet for en selvfølge frem til 1 mars 2020. De potensielt dødbringende Covid-19 vaksinene er i følge våre myndigheter selve frelsen, og vaksinepasset som skal gi deg tilbake friheter og rettigheter vil være merket på at du er vaksinert og berettiget til å dra ut på reise eller nye våre felles goder.

13 tanker om “147 personer er døde etter å ha tatt vaksine mot Covid-19

 1. TIL SØKELYS!

  Vi i vaksineprodusentenes verdenssammenslutning vil ha oss frabedt all denne hetsen mot oss. Det er ikke lett for våre aksjonærer å være vitne til fall i salget av vaksiner fordi noen få tusener mennesker dør av den på verdensbasis.

  Det er da nok mennesker å ta av, så noen tusen fra eller til kan da ikke bety all verden. Værre er det at vår styreformann måtte selge både yaught og strandvilla i Monaco forleden. Og fortsetter det slik må flere av oss kvitte oss med helt alminnelige privatejets.

  Nei, la oss ta hånd om de levende og la de døde være i fred. Forkjølelser er heller ikke til å spøke med.

  På vegne av flere

  Mix von Papanhorst,
  Geneva, Switzerland

  13
 2. Det er noen som ikke liker at vi er skapt i Guds bilde, derfor er det påbudt med maske for å skjule det bilde. Og selvfølgelig er det vaksinen som ble korsfestet for oss, så vi kan få vår frelse igjennom den.

  Mvh RJ

  3
  1
 3. Du glemmer derimot hendig å nevne at de ikke har dødd av vaksinen. Når man vaksinerer de eldste og de sykeste først så vil det være noen dødsfall fordi disse dødsfallene ville skjedd med eller uten vaksinen.

  Dette er annerledes enn med Astra Zenica vaksinene hvor man har funnet en sammenheng mellom dødsfallene og vaksinen og hvor de døde var unge og friske. (Jobbet i helsevesenet og var derfor vaksinert.)

  2
  4
  • Ja nettopp, dette er dødsfall som er skjedd etter at folk har tatt Corona vaksine som derfor undersøkes.

   Det er derimot ikke bevist noen sammenheng med vaksinen og er heller ikke spesielt oppsiktsvekkende da mange av de første som fikk vaksinen var svært gamle eller svært syke.

   Det er altså en mulig, men ikke sannsynlig sammenheng med vaksinen.

   I forbindelse med Astra Zenica har man derimot funnet en sannsynlig sammenheng med vaksinen. (Og de døde var ikke gamle eller syke.)

  • Alle bivirkninger og dødsfall er bare et tegn på at vaksinen virker, ikke sant?

   Mvh RJ

   1
   1
  • Nei, men ganske mange eldre og syke er det svært sannsynlig ville opplevd disse tingene uavhengig av vaksinen. Folk dør stadig i Norge også uten vaksine.

   Bivirkningene henger jo åpenbart sammen med vaksinen, hvis ikke ville de ikke vært bivirkninger. Men i en gruppe av veldig gamle og veldig syke er det jo nettopp et spørsmål hva som er bivirkninger.

   Det er ikke akkurat uvanlig at veldig gamle og veldig syke har helseplager..,

   Det er satt 1 413 034 vaksinedoser på de eldste og sykeste i Norge. At et par hundre av disse nå er døde er helt innenfor normalen uten vaksine. Det dør tross alt 40.000 mennesker i Norge hvert år.

   2
   3
  • Så hvorfor stenge ned landet fordi gamle dør av covid-19 De fleste hadde dødd likevel med eller uten covid-19. Snitt alderen på døde med covid-19 er lik snittet på levealder i hele befolkningen.

  • Z:

   Du har helt rett og ingen er heller uenig i det du sier her. Derimot er det slik at covid har hatt en dødelighet og senvirkninger langt utover normalen og utover en vanlig influensa.

   Akkurat som at AstraZenica vaksinen har vist bivirkninger utover det som ville vært normalt og at man ser en potensiell direkte sammenheng.

 4. Roperid du glemmer behendig å nevne at disse gamle som døde med covid og ikke av covid , ville sansynlig død uansett.
  Så hva skal en si da Roperid ? Som en roper i skogen får en svar .

  Sannsynligvis er vaksinen mye farligere en selve Corona viruset..

  Men uansett fakta Ropereid , så har du lukket øyne og ører for dette , det blir som det står i bibelen, dere skal tro løgnen !

  • Det er helt klart at en hel del av gamle og syke som har dødd av Covid også kunne dødd av influensa (eller helt uten noen av delene.)

   Finnes det noen som er uenig i det?

   1
   1
 5. Flere ganger virker det som om folk her trykker liker ikke uansett hva Roperid svarer. Det blir FOR dumt og veldig kjedelig….

  Minner meg bare litt om visjon norge-forsvarne.

  1
  1
 6. Folk får bare ta denne frelsende liksom vaksinen dersom de selv ønsker det.
  De som tar den vil være døde i løpet av et par år.
  Det er jo også slik at folk både blir smittet og smitter andre etter vaksinen.
  Disse som har tatt denne vaksinen burde gå med et merke slik at vi andre kan holde god avstand. Vi så jo i Lindesnes. Der var alle beboere på sykehjem og gamlehjem fullvaksinert for snart en måned siden.
  Likevel brer smitten seg på sykehjemmene
  https://www.l-a.no/nyheter/i/mBlw64/situasjonen-paa-sykehjemmet-er-svaert-krevende
  Dette vaksinebedraget er avslørt.
  Denne vaksinen er livsfarlig og slike som har tatt den, som Jan-Aage Torp og Roperid må holde seg langt unna oss andre. Vil ikke bli smittet av disse.

  3
  4

Det er stengt for kommentarer.